Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

056303.jpg

Zapomnieli jeszcze dodać, ze wersja na xbona zapewnia najlepsze kampienie w krzakach, dzięki glorius 720p. :kaz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kupiłem tego Xboxa One S - wiec mam nadzieje ,ze nie beda to pieniadze wyrzucone w błoto. Zreszta cała ta generacja to pieniadze wyrzucone w błoto

Opublikowano

Będzie grane BF1 na smoku, co nie YETI? Bo przecież nie na PS4 w plebejskim 900p na 55 calach xDD

zaorac to (pipi), falszywy mesjasz z season passem w cenie gry
Opublikowano

Rise of the Tomb Raider’s PS4 Pro Version Appears To Be Using Xbox One Quality Textures

http://wccftech.com/rise-tomb-raiders-ps4-pro-version-appears-xbox-quality-textures/

Wieczna beka z prostaka bez gier  :)  Miało być 4K/1080p/60fpsów mamy jakość z XO, kto to kupi? Tylko osoby z zaawansowanym niedojebaniem mózgowym.

Już lepiej ograć te kilka exów plejsztejszona na platformie MS :)

Co jest najlepsze po tym kabarecie $ony z prezentacji prostaka i wagi z biedeonki z początku września? To że większość osób leci kupić nadkonsole XO S, jakość, najlepsze gry, wysoka kultura graczy a nie dymanie graczy przez Kaza   :obama:

Opublikowano

Kupiłem tego Xboxa One S - wiec mam nadzieje ,ze nie beda to pieniadze wyrzucone w błoto. Zreszta cała ta generacja to pieniadze wyrzucone w błoto

Za to co wydales na te dwie konsole bez przyszlosci mialbys całkiem fajnego PCta. Just sayin :reggie:
Opublikowano

Za to co wydales na te dwie konsole bez przyszlosci mialbys całkiem fajnego PCta. Just sayin :reggie:

Niektórzy po prostu lubią cierpieć.

Opublikowano

Niektorzy po prostu maja w (pipi)e pecety :reggie:

Opublikowano

MS tyle dobroci daje ze chyba zacznę rozglądać się za dyskiem 4tb :obama:

Opublikowano

O Tototot......

Opublikowano

Och jakim ja jestem konsolowcem popatrzcie xD

Nie bawilo by mnie to kiedys ale w tej chwili to troche wstyd brac udzial w tym konsolowym cyrku.

Opublikowano

Tak szczerze , to nie mam warunków na PC. za duzo bym mysiał zmienic aby dostosowac go do Salonu i TV

Jak juz wybuduje dom, to bedzie to zmienione :)

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Nie wiem o co Wam chodzi, przecież pecety czasami się przydają.

Opublikowano

Och jak zapieklo :cool:

Opublikowano

Nie wiem o co Wam chodzi, przecież pecety czasami się przydają.

Do peinta i worda chyba, huhuhuh hehehehe

pisanie postów na forum tylko dulaszkokiem4

Opublikowano

Tomb Raider na PS4 Pro nawet nie da rady mieć płynnych 60 fpsów  w FullHD i to bez niektórych efektów.  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja pyerdole, ale niektórzy się s(pipi)io zamieniając zwykła PS4 na to Pro (pipi).

Opublikowano

Granie na PC >>> Granie na Prostacie

Opublikowano

Zaorac całe to ps4 pro, tomb raider, ani nie ma stałych 60 klatek, ani nie ma full maderFucker 4k. Ani bata, ani gówna się nie ukręci.

Opublikowano

Beka fhuj.

Opublikowano

Nie bawilo by mnie to kiedys ale w tej chwili to troche wstyd brac udzial w tym konsolowym cyrku.

mnie by było wstyd trzymać tandetną, blaszaną, świszczącą skrzynkę w pokoju.

dlatego też nie mam PS4

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No z tego co się orientuję, to większość z zapowiedzianych gier nie chodzi w 4K na Pro, więc to żadne zaskoczenie. Na konfie "4K 4K", a po konfie "patrzcie jaki fajny upscalling wymyśliliśmy" ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.