Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

To samo tłumaczenie od 3 lat? Nie spodziewałem się.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ciekawe jak to wygladalo w poprzedniej generacji gdzie xbox mial dlugo przewage

Opublikowano

ciekawe jak to wygladalo w poprzedniej generacji gdzie xbox mial dlugo przewage

proste, wtedy głupi ludzie kupowali Wii i to ono wygrało generacje. Jeszcze jakieś pytania?

Opublikowano

Miał długo przewagę, a skończyło się remisem.

Od początku generacji One był takim samym niewypałem jak ps3 za 2500zl...

Czy teraz konsole się zrównają ?

Nie, ale przynajmniej jest w co grać na łanie

Opublikowano

One nigdy nie był niewypałem. Niewypałem to był Mattrick i jego pokaz konsoli. 

Opublikowano

dzisiaj swiatowy dzien pokoju

14344119_1235606013179646_23200302173753

wszyscy jestesmy graczami, oprócz pedałow nintendo

Opublikowano

Pedał też może być fajny. Nauczy cie jak malować sie do szkoły. Masz już piękne loczki ale jeszcze nad podkładem musisz popracować 

Opublikowano

pokoj to ja moge dac botom ale taki bez klamek bo tam jest ich miejsce

Opublikowano

pokoj to ja moge dac botom ale taki bez klamek bo tam jest ich miejsce

ale byś grał w horizona 3 co? no przynaj

Opublikowano

jeszcze jedynka nie wyszla, a ty juz o trojce, ojjj wariacki z ciebie klap, zaczekajmy do lutego co przyniesie jedynka

Opublikowano

Staram sobie wyobrazić co musi myśleć taki jednoplatformowy użytkownik PS4 i Vity, gdy na czydeesie wychodzą jakieś Fajer Emplemy czy inne Dragon Kłesty, a na Łanie Godrajzony i Girs "brofist" of łor, a człek taki może sobie co najwyżej kupić jakąś podróbkę Monster Hałntera albo czeka na szczura z PS2.

Not pretty. Not at all ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jeszcze jedynka nie wyszla, a ty juz o trojce, ojjj wariacki z ciebie klap, zaczekajmy do lutego co przyniesie jedynka

Ficus jak wypycha ze świadomości istnienie Godrizon 3 :banderas: Smutno musi czuć się fan Motorstorma 2 i Driveclub, mający świadomość że nie dostanie kontynuacji swoich ulubionych serii. Gdy na konkurencyjnej konsoli Microsoft regularnie dostarcza goty racerów, niszczących te śmieszne gry od sony w przedbiegach

Opublikowano

Staram sobie wyobrazić co musi myśleć taki jednoplatformowy użytkownik PS4 i Vity, gdy na czydeesie wychodzą jakieś Fajer Emplemy czy inne Dragon Kłesty, a na Łanie Godrajzony i Girs "brofist" of łor, a człek taki może sobie co najwyżej kupić jakąś podróbkę Monster Hałntera albo czeka na szczura z PS2.

Not pretty. Not at all ;)

znam takiego jednego, pisał kiedys, że uwielbia jrpgi i wyscigi arcade, motostorm to jego ulubiona seria w wyscigowa no ale niestety ma tylko dwa szroty bez gier

Opublikowano

xD

I to jest ta różnica ja jak się dowiedziałem, że dostanę nową wersję NG na PS3 to poszedłem i kupiłem PS3, a nie się szamotał, prawdziwy gracz nie ogranicza się i tylko leci z tematem. Także Ficuś sorry na bonus for you przebrzydły jedno platformowcu xD

HDR on the old PS4: No games, no streaming, just a useless menu option

410°1961573_0.jpg

Edytowane przez Soul

Opublikowano

HDR on the old PS4: No games, no streaming, just a useless menu option

No jak na PS4 w tej chwili nie ma ani jednej gry obsługującej HDR, a na Xboxie jest 1.

Od pazdziernika wszystkie wydawane gry mają mieć fitchery dla Ps4 Pro, więc wtedy będzie można dopiero sprawdzić czy jest różnica w 1080p HDR pomimo hdmi 1.4.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Pedalstwo moim skromnym zdaniem źle zidentyfikowane i zlokalizowane (nie dałem plusa). Prawdziwe gejostwo jest tam:

2prbfyg.jpg

:reggie:

Opublikowano

Last Guardian w HDR :banderas:

Szczury w grach na PS2 jeszcze nigdy tak dobrze nie wyglądały.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Pedalstwo moim skromnym zdaniem źle zidentyfikowane i zlokalizowane (nie dałem plusa). Prawdziwe gejostwo jest tam:

2prbfyg.jpg

:reggie:

Mówi to ten, który dał się wyrypać w kakao koledze za pożyczenie ps4 z demkiem ni-oha :reggie:

Opublikowano

a więc linia obrony jedynego exa na PS4 , na kilka miesięcy przed premierą jest już znana 

to jeszcze nic, na kilka tygodni wcześniej można było już poznać potencjalne wytłumaczenie ocen na poziomie 8 i wzwyż

fakt że od 2013 już co najmniej 4 duże exy pomimo gadki o przekupieniu recenzentów bariery 70-75% jakoś mimo to nie przekroczyły, powyższemu w niczym nie przeszkadza. no ale jak już gwałcić własną logikę to konsekwentnie (vide porzucona gadka o wyższości płynniejszych multiplatform nad wychodzącymi 2-3 razy w roku exami)  :sleep:                            

Opublikowano

Klapiszcza, kupiliście już PS VR i PROsiaka, żeby gogle nie wypaliły wam oczy grafiką z PS2? To szykujcie jeszcze kabzę na Drivecluba VR, bo trzeba go będzie kupić na nowo xD

http://www.ppe.pl/news/46460/sony-potwierdzilo-premiere-driveclub-vr-znamy-rowniez-cene-gry.html

Pierwszy remaster gry z PS4 na PS4 za cenę nowej gry :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Klapiszcza, kupiliście już PS VR i PROsiaka, żeby gogle nie wypaliły wam oczy grafiką z PS2? To szykujcie jeszcze kabzę na Drivecluba VR, bo trzeba go będzie kupić na nowo xD

http://www.ppe.pl/news/46460/sony-potwierdzilo-premiere-driveclub-vr-znamy-rowniez-cene-gry.html

Pierwszy remaster gry z PS4 na PS4 za cenę nowej gry :reggie:

Czy istnieje dla Sony jakaś granica beki, której nie da się przekroczyć?Odpowiedź jak zwykle w rozwinięciu:

NIE ISTNIEJE!

Opublikowano

xboty szczekaja, Sony dominuje nadal.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.