Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A tak w ogóle to na chuy tytany? Na chuy kupować kaczkę za 5-7 tysi?

Blacharnia na mordach z pełnymi kolanami :yao:  Podobno są jakieś problemy z optymalizacją Godrizona na Pisi. Nie dziwi mnie to...Kto by się przejmował takimi przyziemnymi sprawami jak optymalizacja na platformę, która z założenia służy do interka, worda i excela :yao:

Sprawa druga...Shadow Warrior 2 na blachę gone gold. Po tym jak ich blacharze okradną to już nigdy tak durnej decyzji drugi raz nie podejmą :facepalmz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jezu, ale będzie grane w 60 klatuchneczkach :banderas: taki wygląd, plus klimat, plus ta nienaganna płynność, piękne chwile się szykują :fsg:

Opublikowano

Fani motostorma są na sali?

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

jezu jaka ta gra jest dobra :banderas:

to jest ta gra co wyglada jak driveclub? lusterko wczesne ps2

Opublikowano

to tak jak cały driveclub bez efektów pogodowych

Opublikowano

(pipi)ać MS za brak headseta w zestawie z XBox One S - muszę grać przez weekend jak zwierzę na sznurówce od telefonu! I (pipi)ać MS że zamiast 120 Mb/s idzie tylko ~70 :/

Ale ogólnie to konsola piękna no i ten padzior :banderas: więc (pipi)ać Sony!

Opublikowano

sony najgorsza firma w dziajach konsolowego swiata, wspolczuje wszystkim ktorzy posiadaja to go,wno zwane ps4 xD

Opublikowano

Uwaga jestem Shen i mam ból d.upy 

oglądam screen z gry którą znam tylko z materiałów prasowych

dc11i4kgi.jpg

to jest ten jedyny racer na PS4? drzewa to  wczesne ps2

idziemy dalej, następna gra i następny screen obcej dla nas gry 

01-1.jpg

to jest ta gra co wszyscy sie tak spuszczają? cytryny wczesne n64

rozumiecie o co chodzi? Gardzę takim zachowaniem niezależnie kogo i której strony ono dotyczy 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Wiecie co jest najgorsze? Już nawet nie to, że Xbox po latach nieotrzymywania ex'ów powyżej 90 na MC, wreszcie takowego dostał. To porządna konsola, a przecież nawet najgorsze konsole miewały swoje sporadyczne hity. Najgorsze jest to jednak panoszenie się bociarni, której wydaje się że Xbox właśnie wygrywa galaktyki, mimo że konkurencja wykasza go równo z podłogą. I żeby to jeszcze było coś epickiego, w stylu TLOU. A to jest bardzo klasyczny racer, z domieszką arcade. Jakby to był battle racer w stylu Wipeout albo gokartów, albo taki racer w stylu Motorstorma gdzie szaleńcy ścigają się w czym się da i gdzie się da, albo pure fun jak w Ridge Racer. No to by jeszcze można było westchnąć głębiej. No ale jest po prostu racerek, jakich tysiąc pięćset trzy dziewięćset - więc jakoś trudno mi żałować nagle że nie mam Xboxa. Bo dla takiej gry bym go po prostu nie kupił. Trochę za mały kaliber...

Opublikowano

xDDDDDDDDD spłoń k,urwa 

Opublikowano

Wiecie co jest najgorsze? Już nawet nie to, że Xbox po latach nieotrzymywania ex'ów powyżej 90 na MC, wreszcie takowego dostał. To porządna konsola, a przecież nawet najgorsze konsole miewały swoje sporadyczne hity. Najgorsze jest to jednak panoszenie się bociarni, której wydaje się że Xbox właśnie wygrywa galaktyki, mimo że konkurencja wykasza go równo z podłogą. I żeby to jeszcze było coś epickiego, w stylu TLOU. A to jest bardzo klasyczny racer, z domieszką arcade. Jakby to był battle racer w stylu Wipeout albo gokartów, albo taki racer w stylu Motorstorma gdzie szaleńcy ścigają się w czym się da i gdzie się da, albo pure fun jak w Ridge Racer. No to by jeszcze można było westchnąć głębiej. No ale jest po prostu racerek, jakich tysiąc pięćset trzy dziewięćset - więc jakoś trudno mi żałować nagle że nie mam Xboxa. Bo dla takiej gry bym go po prostu nie kupił. Trochę za mały kaliber...

Racja.

Prawdziwy kaliber to będzie Girsy 4, o ile dotrzyma poziomu trylogii.

Jednak patrząc racjonalnie tak się niestety, ale nie stanie.

Za dużo twórców w dzisiejszych czasach idzie na łatwiznę i niestety to już nie jest to co kiedyś, nawet patrząc 5 lat wstecz. Na tej generacji naprawę dobrych gier jest mało a ich ilość można policzyć na palcach jednej ręki. Młodsi gracze pewnie coś tam więcej znajdą, ale osoby co grają 25 lat w gry wideo i oczekują czegoś więcej od danego tytułu już niestety, ale niekoniecznie.

Opublikowano

Kto lubi arcade racery to sie jara. Mnie dziwi odbiór driveclubea bo to tez zaje.bisty arkejdzik, do tego z mega oprawa.

Opublikowano

graficznie lekko powyzej poziomu test drive z poczatkow x360 ;)

Screenshot-Original.png

Opublikowano

Kto jest głupszy - psychol piszący bzdury, czy ludzie, którzy mu przyznają rację? XD

Opublikowano

Byłem przed paroma chwilami w ogrodzie. Nagle usłyszałem odległy łoskot. Burza się zbliża-myślę sobie- lub jakiś skład broni wybuchł, ale nie! Teraz już wiem!To Mendrkowi pękła dupa! :rofl:

:dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

Kto jest głupszy - psychol piszący bzdury, czy ludzie, którzy mu przyznają rację? XD

xboty :cool:

Opublikowano

jak to jest być fanem plejstejszon, do tego jeszcze fanem wyścigówek, który od zawsze na zawsze tylko sony i teraz musi się zadowalać mokrymi snami o TLG kiedy XBOX i WINDOWS dostają niszczatora na setki godzin wyśmienitej gry jakim jest FORZA HORIZON 3?

szkoda strzępić klawiatury na takich ludzi xdd

Opublikowano

gdybym sie jaral wyscigami to juz bym mial xbona w domu, na szczescie mam ten gatunek w (pipi)u

Opublikowano

Raczej były redaktor naczelny fanbojskiego serwisu o Xboxie, który nie wiem czemu dalej męczy się za pewnie jakieś marne grosze czy tam promki od MS-u na przegranym defaultowo rynku polskim. Chociaż zauważylem, że wypełzasz z nory co raz rzadziej i nie wiem czy to z powodu fatalnej formy Xboxa, czy po prostu mniej ci płacą? ;)

Opublikowano

Co to za serwis? Gorszy niz pssite czy nie da sie byc bardziej ułomnym?

Opublikowano

Idę po popcorn... 

Beczkowe - merytorycznie poważne - przytyki ludzi przywiązanych do jednej platformy i przyzwyczajeni do tego, że Łoniak daje pole wylania hejtu, a przypadkowo jest teraz odwrotnie. 
Hej, niebiescy - nie macie 900zł żeby kupić One ? przejdźcie exy i sprzedajcie bez straty  - macie całe miesiące przed premierą czegokolwiek na PS4. 

dla obecnego okresu na platformie MS trzymałem zakurzonego Łana pod TV, a PS4 sprzedałem - bo nie ma żadnego powodu by kupić je teraz jeśli skończyło się JUŻ Uncharted4. 

..no i tak jak się spodziewałem - mogłem mieć wszystko co na Boxa w formie PCtowego portu, ale już karta graficzna za 1300zł z zeszłego roku nie pociągnie tego na ultra - w zamian idzie to na taniej jak barszcz konsoli. 
to jest spoko, pierwszy raz mogę ze spokojem przybić piątkę ze Spencerem w tej generacji.

Forza i Gyrosy wygrywają jesień 2016.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Mendrku, nieudolne podgryzanie życiowego przegrywa nie robi na mnie żadnego wrażenia.

Opublikowano

Mandrek żałuje, że nie ma xboxa...i PS4...

i własnego PS3... i PC do ogrania innych gier niż pasjans

:(

Swoją drogą, nie grzeją mnie ściagałki, ale Horizona kupię na premierę. Najwyżej będę miał co włączyć kiedy przyjdzie kumpel, który od kilku lat czeka na nowe Gran Turismo 

Opublikowano

Ładnie boty dostały gierke na 90 MC i całą sobote siedzą w CW :sorcerer:   :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.