Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dobrze pamiętam że potem ktoś wrzucił na swój TV ustawienia i w Fifie ikonka magicznie zmieniła się z koloru zielonego na niebieski?

Opublikowano

Dokładniej to chodzi o to jak (pipi)owy jest tryb gra w Bravii. Chciał kumpel to udowodnić, ale nie do końca się udało.

Cyfrowy aparat na off screenie przekłamuje kolory dlatego też zęby wyszły na niebiesko (za dużo światła z tv na vivid). W rzeczywistości na tv tego nie ma są białe.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Kyokushinman - wrzuć swoje screeny z until Dawn które kiedyś podawałeś na forum i wszystko będzie JASNE

http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=13500.240 Łap Fanek - mistrzu google xD

W pracy jestem to jak mam chodzić po internecie, no dzięki!

Mówiłem że wszystko będzie JASNE !

Opublikowano

Te całe Gameonly to jakieś nieźle zakręcone miejsce dla fest upośledzonych ludzi. A myślałem,że nic już mnie nie zaskoczy.

Opublikowano

A ten coś o zębach napi.erdala. DYNIA.

Opublikowano

Dobrze, że nie czytam tych postów bo by mnie chyba głowa rozbolała ;)

Opublikowano

DAFUQ

Opublikowano

(pipi)a, dzisiejsza wymiana zdan przejdzie u mnie do historii jesli chodzi o CW  :dynia: To ostatnio u nas

giphy.gif

Ahh, ile czasami swiezosci potrafi wniesc nowa krew. Ten caly Kjoku costam powienien zostac z nami troszke dluzej, nie zniechecajcie go.

Opublikowano

Wspólnie znajomi na PSN.

Myślisz, że napierdalałbym na dwa konta? Nie sądzę.

No, ale na GO ciężko zrozumieć. Nawet proponowałem im imprezę ze mną i kumplem no, ale boją.

to dlaczego miałes na forum pe te sam avatar z real photo jak ten ukanio na GO?

i dziwnym przypadkiem macie bardzo podobne gry odpalone xd kyokushisnzoosndwo jara sie FC 4 kolega ukanio tez wielki fan, obaj platynka w orderach

serio (pipi) przechodziles dwa razy ordera zeby miec fejczurowe konto xDDDDDDD

Nawet takie same telewizory chlopy maja - Sony W829 - to jest przyjazn !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Takie ulungi to tylko Sony potrafi wyhodować.

Opublikowano

Wspólnie znajomi na PSN.

Myślisz, że napierdalałbym na dwa konta? Nie sądzę.

No, ale na GO ciężko zrozumieć. Nawet proponowałem im imprezę ze mną i kumplem no, ale boją.

to dlaczego miałes na forum pe te sam avatar z real photo jak ten ukanio na GO?

i dziwnym przypadkiem macie bardzo podobne gry odpalone xd kyokushisnzoosndwo jara sie FC 4 kolega ukanio tez wielki fan, obaj platynka w orderach

serio (pipi) przechodziles dwa razy ordera zeby miec fejczurowe konto xDDDDDDD

Nawet takie same telewizory chlopy maja - Sony W829 - to jest przyjazn !

Sami przecież chcieliśmy kupić telewizor 4K, który polecał bartiz nie mów, że nie :yao:

Opublikowano

Przy tak duzej spolecznosci jak ta od Sony zawsze trafia sie jakies twory. Zaluj, ze nigdy tego nie doswiadczysz.

Kyokushinman tak sie rzucales, ze dzieciaki z extrima ci jada, takze pozwol, ze rowiesnik cos opowie.... zaloz ty chlopie rodzine, wybuduj dom, wez sie kur.wa w garsc bo nie przystoi dzentelmenowi prowadzic podwojnego internetowego zycia na jednym forum i jeszcze do tego gubic sie z tym na drugim.

Playstation takich nie potrzebuje.

Opublikowano

okens mistrzem yoda kutashjana jakie kombo xd

Opublikowano

jeszcze niedawno ruchał orke a teraz mentorem życiowym jest, jak te dzieci szybko dorastają

Opublikowano

Bartku, ty tez powinienes jakas prace opier.dolic, zeby nie musiec wiecej od babci z portfela na gierki podkradac. Dodajmy na gierki na One -___-

Edytowane przez okens

Opublikowano

No troche pszpał grać na xboxie.

Opublikowano

Bartku, ty tez powinienes jakas prace opier.dolic, zeby nie musiec wiecej od babci z portfela na gierki podkradac. Dodajmy na gierki na One -___-

Opublikowano

Przy tak duzej spolecznosci jak ta od Sony zawsze trafia sie jakies twory. Zaluj, ze nigdy tego nie doswiadczysz.

Kyokushinman tak sie rzucales, ze dzieciaki z extrima ci jada, takze pozwol, ze rowiesnik cos opowie.... zaloz ty chlopie rodzine, wybuduj dom, wez sie kur.wa w garsc bo nie przystoi dzentelmenowi prowadzic podwojnego internetowego zycia na jednym forum i jeszcze do tego gubic sie z tym na drugim.

Playstation takich nie potrzebuje.

A skąd wiesz czy tego nie mam.

Tam mówisz o wieku no..ale sorry trochę mądrości to Ci brakuje na ten rocznik i widzę to nawet w tym zdaniu :reggie:

Zarzucasz coś komuś a go nawet nie znasz. No sorry, ale nie przystoi.

Niektórzy ludzie czasami potrzebują się wyżyć chociażby w ten sposób tzn. kształcąc innych. A że śmiechu jest dużo co u niektórych to chyba na zdrowie im wyjdzie.

Nieprawdaż?

Opublikowano

Ale dzisiaj nudy w CW

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

no właśnie doświadcza bo ułomna społeczność Sony żyje aktywnie wśród normalnych ludzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.