Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no miesiac po miesiacu te gierki wypadają z listy persone ogram na ps3, yakuze oraz nier na pc i nic praktycznie nie zostaje oprócz kotopsa 

po wykresleniu ''exow'' z xbona ktore sa na pc, lista robi sie bardzo krotka. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

:kaz:

W 2016 XBON DOSTAŁ ZERO EXÓW, CO TEN SPENCER?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Vita się kurzy, 3DS dawno sprzedałem, za to iPad jako konsola do gier jest doskonały. Mnóstwo point'n'clicków, gry od Telltale, strategie, rpgi, jrpgi. Plus setki innych. Kotory, Baldury, Finale, Broken Swordy, Hearthstone... A to wszystko w cenach 1-5 dolarów za gierkę, albo nawet mniej. Że o pozostałych pozytywach nie wspomnę. Do przenośnego grania tylko iPad.

a coś fajnego i dedykowanego ipadowi? no ku,rwa nie sądze

No a nie? Masz jakąś przenośną platformę, na której możesz zagrać i w gry od Telltale i w Baldury i w KotORy i w Final Fantasy i w GTA, i w strategie typu Skulls of Shogun, i w point'nclicki typu Broken Sword czy the Room. A do tego można na nim normalnie pracować, przeglądać net, oglądać filmy czy seriale, robić zdjęcia, słuchać muzyki i tak dalej. Do tego bateria trzyma 8-10 godzin, gry kosztują grosze, ekran miażdży, a nowe rzeczy i promocje są non stop. Dla mnie iPad jako urządzenie przenośne totalnie zmiażdżył konsole przenośne, których używam tylko w domu, bo bez sensu je zabierać jak mam iPada. Jasne, Danganronpa, Link Between Worlds i tak dalej. Ale to wszystko ogrywam w domu. A że poza kilkoma perełkami, gry na przenośne konsole są gorsze niż stacjonarne to handheldy totalnie przegrały walkę o mój czas i uwagę. I mam wrażenie, że nie tylko o mój

Opublikowano

Vita się kurzy, 3DS dawno sprzedałem, za to iPad jako konsola do gier jest doskonały. Mnóstwo point'n'clicków, gry od Telltale, strategie, rpgi, jrpgi. Plus setki innych. Kotory, Baldury, Finale, Broken Swordy, Hearthstone... A to wszystko w cenach 1-5 dolarów za gierkę, albo nawet mniej. Że o pozostałych pozytywach nie wspomnę. Do przenośnego grania tylko iPad.

a coś fajnego i dedykowanego ipadowi? no ku,rwa nie sądze

No a nie? Masz jakąś przenośną platformę, na której możesz zagrać i w gry od Telltale i w Baldury i w KotORy i w Final Fantasy i w GTA, i w strategie typu Skulls of Shogun, i w point'nclicki typu Broken Sword czy the Room. A do tego można na nim normalnie pracować, przeglądać net, oglądać filmy czy seriale, robić zdjęcia, słuchać muzyki i tak dalej. Do tego bateria trzyma 8-10 godzin, gry kosztują grosze, ekran miażdży, a nowe rzeczy i promocje są non stop. Dla mnie iPad jako urządzenie przenośne totalnie zmiażdżył konsole przenośne, których używam tylko w domu, bo bez sensu je zabierać jak mam iPada. Jasne, Danganronpa, Link Between Worlds i tak dalej. Ale to wszystko ogrywam w domu. A że poza kilkoma perełkami, gry na przenośne konsole są gorsze niż stacjonarne to handheldy totalnie przegrały walkę o mój czas i uwagę. I mam wrażenie, że nie tylko o mój

Stałeś sie każualem przykro mi. 

Opublikowano

Tablet moze spoko,ale glownie starocie tam sa wrzucane.  Przymierzam sie do Final Fantasy 9 na andka z poprawiona grafika :banderas:

Opublikowano

Moj ulubiony Final obok VI :fsg:

Opublikowano

Dwa najlepsze Finale. 

Opublikowano

Co jest takiego najlepszego w ff6 i 9? wiem że gusty gustami ale imo gorsze są tylko 13tki i te mmo bełty

Opublikowano

jarasz sie xboxem, twoj brak gustu mnie nie dziwi

Opublikowano

jarasz sie xboxem, twoj brak gustu mnie nie dziwi

powtarzam pytanie

Explain_f3f71f_103575.jpg

Opublikowano

Co jest takiego najlepszego w ff6 i 9? wiem że gusty gustami ale imo gorsze są tylko 13tki i te mmo bełty

Moze to ze zlaczajac je razem dostajemy 69? qk2LI17.png

Opublikowano

Gdy myślisz, że już nic cię nie zaskoczy czytasz jak jakiś _bot naśmiewa się z PlayStation, bo jakiś eks będzie do ogrania na pc xd

Opublikowano

Moze to ze zlaczajac je razem dostajemy 69? qk2LI17.png

200.gif#23

Opublikowano

Lepszych argumentow w CW nie oczekuj kolezko.

Opublikowano

Gdy myślisz, że już nic cię nie zaskoczy czytasz jak jakiś _bot naśmiewa się z PlayStation, bo jakiś eks będzie do ogrania na pc xd

to ex czy do ogrania na pc?

Opublikowano

konsolowy ex

a tak swoją drogą to klapy mają powód do świętowania, ogłoszono dzisiaj, że na ps4 będzie można kupić z osobna każdą z części korytarzyka Unczarted. Już 16 listopada. Ta jesień zapowiada się wybornie dla klapiarzy.

Jestem ciekaw ile przeciętny klap ma wersji unczarted na półce. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Na iPada są dedykowane i całkiem fajne gierki, ale k,urwa to granie dotykając wirtualnych przycisków na ekranie no nigga plz

Opublikowano

To na xboxa jeszcze coś wychodzi, czy jaranko multiplatformami? :yao:

Opublikowano

W zręcznościowe gry takie granie to katorga. Ale w jakieś powolniejsze, jak rpgi, strategie czy point'n'clicki to wypas

Opublikowano

To na xboxa jeszcze coś wychodzi, czy jaranko multiplatformami? :yao:

multiplatformy to chyba na ps4 bo wychodza na wszystko, ps now, ps3, vita, ps4, ps4pro co nie kupisz i tak ograsz te smiecie

Opublikowano

konsolowy ex

a tak swoją drogą to klapy mają powód do świętowania, ogłoszono dzisiaj, że na ps4 będzie można kupić z osobna każdą z części korytarzyka Unczarted. Już 16 listopada. Ta jesień zapowiada się wybornie dla klapiarzy.

Jestem ciekaw ile przeciętny klap ma wersji unczarted na półce. 

Rozmieniają się na drobne.

Bardziej mnie bawi sytuacja z Dc, gdzie na premierę za betę życzono sobie pełną cenę. Następnie proponowano przepustkę sezonową, która nie obejmowała wszystkiego. Po roku istnieje możliwość zmiany poziomu trudności (no łał), a klapki biją brawo, że to wspaniałe rozwijanie tytułu. Następnie gdy gra jest do kupienia za 44zł wychodzą motorki, dwukrotnie droższe niż podstawka, ich oczywiście SP nie obejmuje. Teraz za niemal to samo, ale na VR, znowu trzeba do portfela sięgać.

I oni śmią drwić z jakiegoś pakietu samochodów do Forzy, gdzie gra na "dzień dobry" oferuje ogrom trybów i setki pojazdów, a zabawy jest na tyle godzin, że spokojnie można sobie DLC darować.

Yamauchi to niech kupi sobie XO, pogra w Motorsport/Horizon i dopiero dłubie przy swoich projektach. Z tym GTS nawet niech się nie wygłupia w takiej formie.

Opublikowano

Gierki na telefon, bardzo gardze.

Tfu

Opublikowano

To uczucie kiedy gierki na telefon mają lepszą grywalność niż konsolowe gierki tej generacji 

Opublikowano

typowy hc room plejstejszonaka, nawet gra adekwatna bo remaster z poprzedniej generacji xD

comment_qfD4BUorN4NmChtIu92T0qla3r1BQ11u

Ciekawe czy z tatą będzie grane :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.