Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jak tam PlayStation VR i gierki walczące o najmocniejsze 5/10 w historii gamingu? Kolejny gadżet od Sony który nawet nie wspiera normalnych gier o którym samo Sony zapomni po 6 miesiącach xD. Ale widzę niektórzy zamiast kupić kąsole dla fajnych gierek to ładują się w to gunwo. No co kto lubi, klaperstwo ciężka choroba niestety.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 706,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

czyli ja mam akurat do tego prawo :kaz:

A TRYLOGIĘ HUSYCKĄ CZYTAŁEŚ?

Trylogia i Samson> Wiesiek

Opublikowano

Horizon to będzie crap.

OSZ TY

CZY TAK WYGLĄDA CRAP???

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

ta klątwa skończy się wraz z premierą TLG. Wierzę 

Opublikowano

Widzę, że boty ostry ból dupy, najpierw zniszczenie marki girs of war, a teraz Sony wypuszcza gierki w 120fps, gdzie gramy na 250 calach siedząc nawet na kiblu.

Yeti zdajesz sobie sprawę, że ten głupi Hełm potrzebuje podłączenia do mniejszej puszki, a ta do większej puszki + do TV... Wszędzie kable.

Opublikowano

TLG to bedzie zawod roku, Horizon takie 82-84% z zayebistym wygladem na pro

Opublikowano

czyli ja mam akurat do tego prawo :kaz:

A TRYLOGIĘ HUSYCKĄ CZYTAŁEŚ?

Trylogia i Samson> Wiesiek

Samson & Szarlej > Regis > Wiesiek 

Opublikowano

Walenie z kuszy do tranformersów  xDDDD  ostro poniosło Ubi z tym Far Cry Primal 2.

Opublikowano

Widzę, że boty ostry ból dupy, najpierw zniszczenie marki girs of war, a teraz Sony wypuszcza gierki w 120fps, gdzie gramy na 250 calach siedząc nawet na kiblu.

Yeti zdajesz sobie sprawę, że ten głupi Hełm potrzebuje podłączenia do mniejszej puszki, a ta do większej puszki + do TV... Wszędzie kable.

Yetiego nigdy fakty nie obchodzily, tylko zapowiedzi i gify w 240p

Opublikowano

nie no, lepiej walić z blasterków do krasnali od 15 lat

Opublikowano

TLG... gra ktora stala sie legenda na dlugo przed premiera, ale boty nic nie rozumieja

Opublikowano

@nobody szkoda, że te gify 400x150 pikseli tak wyglądają tylko na devkitach (PC), a na konsolach jak zawsze będzie downgorad.

Swoją drogą ciekawe kiedy w Internecie klapów odkryją webm

Opublikowano

jeśli ktoś nie został jeszcze przekonany mogę wkleić gif z ustrzeliwaniem z łuku robo jeleni, z siodła mechanicznego byka, oraz rajd na cyber t-rexa

okens ja robię damage control, a ty to tak wszystko na serio z tym gotg :dog:

Opublikowano

Horizon? No fajny far kraj od guerilla games. :kaz: 

Opublikowano

jakby te google byly bezprzewodowe a ps4 tak gdzies z cztery razy mocniejsze by te gierki wygladaly godnie w 2x60fps to moze bym sie podjaral, a tak to najbardziej przestrzelony bajer do mozliwosci sprzetu jaki kiedykolwiek wyszedl

No ja dzisiaj testowalem - Batman wyglada super, bo jest gra na szynach, ale DC - boszeee - ta gra wyglada 10 razy gorzej niz na tych filmach, pikseloza jest ogromna, do tego wszystko sie rozmazuje - w zasadzie w zadnej grze nie bylo ostrosci obrazu - a jak ktos ma jeszcze jakas wade wzroku, to z konfiguracja w ogole bedzie matura.

Nie mialem tez odczucia jak niektorzy dzienikarze opisywali - widac wszytsko zalezy od tego jak błonnik błednik reaguje, moze niektorzy sa wyczuleni, pogralem w 3-4 gry i nie mialem zadnych odruchow wymiotnych. Podjarki na dzien dzisiejszy ZERO!

Hitem zas byl GT Sport (niegrywalny calkowicie na padzie), choc na kierownicy nie bylo duzo lepiej, z teksturami jak z PS2, rwaca animacja - trasa w miescie wygladala jak wyciagnieta z PS3, do tego na kazdym zakrecie obraz sie lamie, rozmazuje, jakies dziwne doczytywanie obiektow - powinni tych kitajcow na zbity pysk wy(pipi)ic

Edytowane przez easye

Opublikowano

(pipi)owy bo babą gramy :dog:

Opublikowano

Dyskryminacja. Zaraz będzie czarno na forumku.

Opublikowano

zaraz dostaniesz minusa od kalafiora

Opublikowano

no już nie bajeruj suteq. obydwu nam podobały się głębokie teksty Vaasa o definicji szaleństwa w FC3

tzn. ja mam większe usprawiedliwienie, bo to był mój pierwszy tytuł, w którym mogłem polować i oskórowywać zwierzaki, oraz rozjeżdzać quadem dzikie świnie. niczego się nie wstydzę

Opublikowano

widac wszytsko zalezy od tego jak blonnik reaguje, moze niektorzy sa wyczuleni, pogralem w 3-4 gry i nie mialem zadnych odruchow wymiotnych. Podjarki na dzien dzisiejszy ZERO!

błędnik, nie błonnik xD

błonnik to żeby się gładko srało twardą kupą, tak jak np. na tym gifie

sony_bullshit_anim4.gif

Opublikowano

zaraz dostaniesz minusa od kalafiora

jeszcze troche i kalafior nie bedzie mogl nikogo minusowac :kaz:

Dyskryminacja. Zaraz będzie czarno na forumku.

Dopiero co wbilem platyne w grze gdzie gramy czarnoskorym bohaterem, nie masz mi nic do zarzucenia :cool:

Opublikowano

sutqkowi fc się podobało, bo miał go za darmo :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Taka prawda, że boty same by zagrały w horizon, zachwyt nad forza horizon 3 już widzę się zakończył, Gyrosy.. Daje ze 3 tygodnie podjarki i koniec.

Zamiast grać, będą obrażać użytkowników ps4 w CW, i patrzeć jak kolejny raz marka Sony, wyznacza nowe standardy.

Co tam u was wychodzi?

KraPDown 3 z mocą chmury i dx12.

Krasnale z widoku ptaka.

EmoPedałka ze słuchawkami na smokach.

770e41b45a1fbd848d309437be7f8978.gif

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

jakby te google byly bezprzewodowe a ps4 tak gdzies z cztery razy mocniejsze by te gierki wygladaly godnie w 2x60fps to moze bym sie podjaral, a tak to najbardziej przestrzelony bajer do mozliwosci sprzetu jaki kiedykolwiek wyszedl

No ja dzisiaj testowalem - Batman wyglada super, bo jest gra na szynach, ale DC - boszeee - ta gra wyglada 10 razy gorzej niz na tych filmach, pikseloza jest ogromna, do tego wszystko sie rozmazuje - w zasadzie w zadnej grze nie bylo ostrosci obrazu - a jak ktos ma jeszcze jakas wade wzroku, to z konfiguracja w ogole bedzie matura.

Nie mialem tez odczucia jak niektorzy dzienikarze opisywali - widac wszytsko zalezy od tego jak blonnik reaguje, moze niektorzy sa wyczuleni, pogralem w 3-4 gry i nie mialem zadnych odruchow wymiotnych. Podjarki na dzien dzisiejszy ZERO!

Hitem zas byl GT Sport (niegrywalny calkowicie na padzie), choc na kierownicy nie bylo duzo lepiej, z teksturami jak z PS2, rwaca animacja - trasa w miescie wygladala jak wyciagnieta z PS3, do tego na kazdym zakrecie obraz sie lamie, rozmazuje, jakies dziwne doczytywanie obiektow - powinni tych kitajcow na zbity pysk wy(pipi)ic

Izi, ale zdajesz sobie sprawę,że po tych wynurzeniach YETI nazwie Cię piątą kolumną? :obama:

Opublikowano

TLG może być paździerzem z mechaniką godną gier od telltale ,ale i tak znajdą się fani nietuzinkowego klimatu i srol, dla których to będzie "gra" wybitna. Nie życzę tego nikomu.

Tzn. niech to serio będzie dobra gra, a nie symulator zwiedzania kolejnych aren w towarzystwie smoczka.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Taka prawda, że boty same by zagrały w horizon,

no i zagrają, a potem sprzedają gre razem z konsolą. Boty to nie klapy nie wstępują w związki małżeńskie w konsole

zachwyt nad forza horizon 3 już widzę się zakończył, Gyrosy.. Daje ze 3 tygodnie podjarki i koniec.

synku, mowimy tu o legendarnych seriach forzahalogirsy, zapewniającą setki godzin zabawy, a nie o wyścigowych exach na plejstejszyn

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.