Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jak tam PlayStation VR i gierki walczące o najmocniejsze 5/10 w historii gamingu? Kolejny gadżet od Sony który nawet nie wspiera normalnych gier o którym samo Sony zapomni po 6 miesiącach xD. Ale widzę niektórzy zamiast kupić kąsole dla fajnych gierek to ładują się w to gunwo. No co kto lubi, klaperstwo ciężka choroba niestety.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

czyli ja mam akurat do tego prawo :kaz:

A TRYLOGIĘ HUSYCKĄ CZYTAŁEŚ?

Trylogia i Samson> Wiesiek

Opublikowano

Horizon to będzie crap.

OSZ TY

CZY TAK WYGLĄDA CRAP???

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

ta klątwa skończy się wraz z premierą TLG. Wierzę 

Opublikowano

Widzę, że boty ostry ból dupy, najpierw zniszczenie marki girs of war, a teraz Sony wypuszcza gierki w 120fps, gdzie gramy na 250 calach siedząc nawet na kiblu.

Yeti zdajesz sobie sprawę, że ten głupi Hełm potrzebuje podłączenia do mniejszej puszki, a ta do większej puszki + do TV... Wszędzie kable.

Opublikowano

TLG to bedzie zawod roku, Horizon takie 82-84% z zayebistym wygladem na pro

Opublikowano

czyli ja mam akurat do tego prawo :kaz:

A TRYLOGIĘ HUSYCKĄ CZYTAŁEŚ?

Trylogia i Samson> Wiesiek

Samson & Szarlej > Regis > Wiesiek 

Opublikowano

Walenie z kuszy do tranformersów  xDDDD  ostro poniosło Ubi z tym Far Cry Primal 2.

Opublikowano

Widzę, że boty ostry ból dupy, najpierw zniszczenie marki girs of war, a teraz Sony wypuszcza gierki w 120fps, gdzie gramy na 250 calach siedząc nawet na kiblu.

Yeti zdajesz sobie sprawę, że ten głupi Hełm potrzebuje podłączenia do mniejszej puszki, a ta do większej puszki + do TV... Wszędzie kable.

Yetiego nigdy fakty nie obchodzily, tylko zapowiedzi i gify w 240p

Opublikowano

nie no, lepiej walić z blasterków do krasnali od 15 lat

Opublikowano

TLG... gra ktora stala sie legenda na dlugo przed premiera, ale boty nic nie rozumieja

Opublikowano

@nobody szkoda, że te gify 400x150 pikseli tak wyglądają tylko na devkitach (PC), a na konsolach jak zawsze będzie downgorad.

Swoją drogą ciekawe kiedy w Internecie klapów odkryją webm

Opublikowano

jeśli ktoś nie został jeszcze przekonany mogę wkleić gif z ustrzeliwaniem z łuku robo jeleni, z siodła mechanicznego byka, oraz rajd na cyber t-rexa

okens ja robię damage control, a ty to tak wszystko na serio z tym gotg :dog:

Opublikowano

Horizon? No fajny far kraj od guerilla games. :kaz: 

Opublikowano

jakby te google byly bezprzewodowe a ps4 tak gdzies z cztery razy mocniejsze by te gierki wygladaly godnie w 2x60fps to moze bym sie podjaral, a tak to najbardziej przestrzelony bajer do mozliwosci sprzetu jaki kiedykolwiek wyszedl

No ja dzisiaj testowalem - Batman wyglada super, bo jest gra na szynach, ale DC - boszeee - ta gra wyglada 10 razy gorzej niz na tych filmach, pikseloza jest ogromna, do tego wszystko sie rozmazuje - w zasadzie w zadnej grze nie bylo ostrosci obrazu - a jak ktos ma jeszcze jakas wade wzroku, to z konfiguracja w ogole bedzie matura.

Nie mialem tez odczucia jak niektorzy dzienikarze opisywali - widac wszytsko zalezy od tego jak błonnik błednik reaguje, moze niektorzy sa wyczuleni, pogralem w 3-4 gry i nie mialem zadnych odruchow wymiotnych. Podjarki na dzien dzisiejszy ZERO!

Hitem zas byl GT Sport (niegrywalny calkowicie na padzie), choc na kierownicy nie bylo duzo lepiej, z teksturami jak z PS2, rwaca animacja - trasa w miescie wygladala jak wyciagnieta z PS3, do tego na kazdym zakrecie obraz sie lamie, rozmazuje, jakies dziwne doczytywanie obiektow - powinni tych kitajcow na zbity pysk wy(pipi)ic

Edytowane przez easye

Opublikowano

(pipi)owy bo babą gramy :dog:

Opublikowano

Dyskryminacja. Zaraz będzie czarno na forumku.

Opublikowano

zaraz dostaniesz minusa od kalafiora

Opublikowano

no już nie bajeruj suteq. obydwu nam podobały się głębokie teksty Vaasa o definicji szaleństwa w FC3

tzn. ja mam większe usprawiedliwienie, bo to był mój pierwszy tytuł, w którym mogłem polować i oskórowywać zwierzaki, oraz rozjeżdzać quadem dzikie świnie. niczego się nie wstydzę

Opublikowano

widac wszytsko zalezy od tego jak blonnik reaguje, moze niektorzy sa wyczuleni, pogralem w 3-4 gry i nie mialem zadnych odruchow wymiotnych. Podjarki na dzien dzisiejszy ZERO!

błędnik, nie błonnik xD

błonnik to żeby się gładko srało twardą kupą, tak jak np. na tym gifie

sony_bullshit_anim4.gif

Opublikowano

zaraz dostaniesz minusa od kalafiora

jeszcze troche i kalafior nie bedzie mogl nikogo minusowac :kaz:

Dyskryminacja. Zaraz będzie czarno na forumku.

Dopiero co wbilem platyne w grze gdzie gramy czarnoskorym bohaterem, nie masz mi nic do zarzucenia :cool:

Opublikowano

sutqkowi fc się podobało, bo miał go za darmo :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Taka prawda, że boty same by zagrały w horizon, zachwyt nad forza horizon 3 już widzę się zakończył, Gyrosy.. Daje ze 3 tygodnie podjarki i koniec.

Zamiast grać, będą obrażać użytkowników ps4 w CW, i patrzeć jak kolejny raz marka Sony, wyznacza nowe standardy.

Co tam u was wychodzi?

KraPDown 3 z mocą chmury i dx12.

Krasnale z widoku ptaka.

EmoPedałka ze słuchawkami na smokach.

770e41b45a1fbd848d309437be7f8978.gif

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

jakby te google byly bezprzewodowe a ps4 tak gdzies z cztery razy mocniejsze by te gierki wygladaly godnie w 2x60fps to moze bym sie podjaral, a tak to najbardziej przestrzelony bajer do mozliwosci sprzetu jaki kiedykolwiek wyszedl

No ja dzisiaj testowalem - Batman wyglada super, bo jest gra na szynach, ale DC - boszeee - ta gra wyglada 10 razy gorzej niz na tych filmach, pikseloza jest ogromna, do tego wszystko sie rozmazuje - w zasadzie w zadnej grze nie bylo ostrosci obrazu - a jak ktos ma jeszcze jakas wade wzroku, to z konfiguracja w ogole bedzie matura.

Nie mialem tez odczucia jak niektorzy dzienikarze opisywali - widac wszytsko zalezy od tego jak blonnik reaguje, moze niektorzy sa wyczuleni, pogralem w 3-4 gry i nie mialem zadnych odruchow wymiotnych. Podjarki na dzien dzisiejszy ZERO!

Hitem zas byl GT Sport (niegrywalny calkowicie na padzie), choc na kierownicy nie bylo duzo lepiej, z teksturami jak z PS2, rwaca animacja - trasa w miescie wygladala jak wyciagnieta z PS3, do tego na kazdym zakrecie obraz sie lamie, rozmazuje, jakies dziwne doczytywanie obiektow - powinni tych kitajcow na zbity pysk wy(pipi)ic

Izi, ale zdajesz sobie sprawę,że po tych wynurzeniach YETI nazwie Cię piątą kolumną? :obama:

Opublikowano

TLG może być paździerzem z mechaniką godną gier od telltale ,ale i tak znajdą się fani nietuzinkowego klimatu i srol, dla których to będzie "gra" wybitna. Nie życzę tego nikomu.

Tzn. niech to serio będzie dobra gra, a nie symulator zwiedzania kolejnych aren w towarzystwie smoczka.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Taka prawda, że boty same by zagrały w horizon,

no i zagrają, a potem sprzedają gre razem z konsolą. Boty to nie klapy nie wstępują w związki małżeńskie w konsole

zachwyt nad forza horizon 3 już widzę się zakończył, Gyrosy.. Daje ze 3 tygodnie podjarki i koniec.

synku, mowimy tu o legendarnych seriach forzahalogirsy, zapewniającą setki godzin zabawy, a nie o wyścigowych exach na plejstejszyn

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.