Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

RDR znakomity. Najlepsza gra Rockstar i jedyna ich gra, którą skonczylem. GTA 5 jeszcze przede mna, mam w planach jeszcze zagrac, za to GTA 4 to malaryczny syf.

Po ograniu GTA5 wtedy czlowiek dopiero zauwaza jak GTA4 jest dobre i duzo dalej technicznie niz GTA5

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ja (pipi)e, ludzie już wymieniają ps4, dla ps4 pro, bo myślą że na pro, VR będzie lepszej jakości. Ja (pipi)e, jak Sony rucha w dupe ludzi w kakaowe oko.

Powiedz to botom, którzy wymieniali konsole dla hdr, a później tv dla hdr, dla hdr, dla lepszego światełka w tych ich crapach. HAHAHAHAH. A za rok wymiana konsol dla 4k, zamiast od razu wymienić na pc, skoro już dziś można grac w forze w 4k, to po co czekać rok.

GRAŻYNA, WIDZISZ TEN HDR!

Opublikowano

No ale prawdziwy, ale prawdziwy hdr to tylko na Sony ZD9, to co boty kupiły pod xone, to odpowiedniki Manty z biedronki, bo hdr im psuje obraz w Gyrosach.

Tak to jest, jak się kupuje ledwo co sprawdzoną nowa technologie, która za minimum rok czasu, będzie bardziej dopracowana i w normalnej cenie, bo teraz to ruchanie w dupe ludzi, Panie bierz tego z hdr, bo inna jakość rozgrywki na Xbox one s, (pipi) że za tą cenę HDR z dupy, ale każdy będzie widział jak Pan wychodzisz ze sklepu że na pudełku HDR.

Opublikowano

No są świadomi konsumenci i tacy co kupuja telwizor bo napisane ze hdr, a potem na forum pytaja czy dobry xd

Opublikowano

Fajny balans broni w pudzianach, kazdy napierdala z szotgana

Opublikowano

Ale po co zmieniać coś, co się sprawdza od 15 lat :kaz:

Opublikowano

Ale po co zmieniać coś, co się sprawdza od 15 lat :kaz:

Pomyśleli twórcy TLG patrząc na sterowanie w ICO :reggie: 

Opublikowano

Pochwal się wrażeniami z gry w odpowiednim temacie.

Opublikowano

Ja (pipi)e, ludzie już wymieniają ps4, dla ps4 pro, bo myślą że na pro, VR będzie lepszej jakości. Ja (pipi)e, jak Sony rucha w dupe ludzi w kakaowe oko.

Powiedz to botom, którzy wymieniali konsole dla hdr, a później tv dla hdr, dla hdr.

GRAŻYNA, WIDZISZ TEN HDR!

i tak nic nie przebije niebieskich pokrak na forum które wymieniły szrota4 bez gier no kolejnego szrota4 bez gier bo Stefan na forum napisał że nowszy model nie napierdala jak pralka na pełnych obrotach...a po 3 miesiącach wszystkie sonyboty znowu płacz że od nowa Tupolew pod telewizorem bo słaba pasta i chłodzenie  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hania, mogę pograć w Fife jak skończysz oglądać Ranczo? Ps4 już tak nie hałasuje.

Pierdol się, rano mam na 1 zmianę w Żabce.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Super zabawa, latacie jak małpy po całej mapie z shotgunem.

Opublikowano

Xbox, wyższa kultura konsolowości.

Opublikowano

Prawda jest taka, ze zieloni w ostatnim czasie w Gyrosach dostali juz trzeciego po Halo 5 i Godrizon 3 ekskluzywnego niszczatora w Multi, a tymczasem niebieskich looserów z żalu i zazdrości  spowodowanej posuchą rozrywa z bólu dupsko. Wiecie co klapeusze? Jest mi Was tak po chrześcijańsku po prostu żal :yao:

PS: Jaki curwa szotgan? Boltok i Młocarz to są dopiero bronie! :lapka:  Ja szotgena używam tylko w bezpośrednim zwarciu...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

GTA IV to szanujcie proszę bo mechanika i fabulą to stoi wyżej niż GTA V i śmieszne napady na bank i robienie selfie na każdym zakręcie z rozjechanym policjantem na masce. GTA V tylko trevora misję, reszta bieda.

GTAIV>GTAV

A wy zielone robaki tak bronicie tych swoich mesjaszowych produkcji że większość osób w WC to zieloni którzy pluja sobie nawzajem w twarz bo nie ma w co grać na Polsat S koderze.

A zapomniałem, jest fifka 17 z bundla z super fabuła pokroju bajki Shinchan'a.

Mazzeo ogranij swoich mapetow w cw bo mi się ślinią na wycieraczke jak patrzą zza szyby na megatony które odpalam na niebieskiej nadkonsoli w ultra płynnych 60klatkach na większości produkcjach i exclusiwach.

Opublikowano

SinglePlayer 4

co generacja - to samo

Opublikowano

Multi w TLOU & U4>>>>>>>>>>>>>wszystko co wyszło na to spencerowskie guwno. Żyjcie dalej w świecie shotgun, shotgun, shotgun.

PS. Ciekawe czy Girsy 3 hd zdechną szybciej niż afryka z halo 3 w hd, bo Mazzeo juz kupuje BF1, takie super te multi na x-taczerze :rotfl:

Opublikowano

SinglePlayer 4

co generacja - to samo

Kontynuacją tej tendencji będzie baśń o szczuro-kuro-kunie. Multi zaś dostarczy FIFA, i CoD :yao:

Opublikowano

No w tej basni sie nie strzela wiec rozumiem ze boty moga miec problem z odbiorem tej gry. No i pewnie takie Ico i SotC widzieli na youtube.

Opublikowano

multi z wallhackiem, w które już nikt nie gra i multi z totemami dla daunów XDDDDDDDD

przecież to może rywalizować co najwyżej z codami albo watch dogsami

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Granie w multi xd

Opublikowano

Granie w multi xd

gdybym miał PS4 to też bym się z tego śmiał

Opublikowano

Symulator Malpich Skokow.

czekam na bomby prawdy w recenzji Yahtzee'ego.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

SinglePlayer 4

co generacja - to samo

Oj co to to nie. 

W tej generacji dla odmiany płacisz 200zł na rok za granie w multi, a gier w multi nie ma :reggie: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.