Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Shen jak ja ci zazdroszczam że GoW2 i 3 jeszcze przed tobą :fsg:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Oczywiscie ranking odnosnie singla. W jedynce gow walki z bossami były kiepskie, mam nadzieje ze w kolejnych czesciach bedzie ciekawiej.

nie będą. nic nie przebiło berserka i raama

Opublikowano

Mazzeo mówi jak jest. 

Teraz można napisać 2>4>1=3

Mielenie szotgunem od 10 lat tak samo miodne :obami:

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Dla mnie 3>1>2 :reggie:

W 2jce za duzo bylo...

latania w podziemiach i po tej twierdzy locustow, nie podobalo mi sie tam za bardzo

Za to pierwsze 2 akty 2jce to czyste banderi

Opublikowano

Ale 2 była najbardziej dołująca. Co tam się odpierdzielilo fabularnie.

Opublikowano

Polecam ograć jeszcze raz i zobaczyć jak dzisiaj trącą myszką te dołujące sceny xD

Opublikowano

Dwójka miała najlepszą kampanię, największy rozmach i naj.(pipi)owsze multi w historii GoW..... 

ale może dzięki temu 3 wleciała z dedykowanymi serwerami i było perfekcyjnie - tak jak teraz działa GoW4.
działa -bo Xbox służy do multi -bo xbox to hardcore'owa platforma 
tu się strzela i nie ma niczego więcej...no i w sumie to wystarcza 

Opublikowano

Na ps4 też było z kim grać ale tam mi się szybko odechciewalo. Czemu? Nie chodzi o poziom ludzi bo tam są za(pipi)iści ludzie do porozmawinia ale do grania zbyt duże hardcory. Na xbox one mam znajomych co mają rodziny, obowiązki etc a na ps4 mam wrażenie że ludzie na psn party non stop grają. Przykład np division lub uncharted 4 z tego roku. Ty masz czas na granie 6-7 h w tygodniu i zaczynasz z kimś grać w gre jesteście na podobnym poziomie. Kilka dni później wpadasz do gry koledzy lvl maksymalny i w grze 40h a ty ledwo liznales mechanike. Dlatego wolę grać z ludźmi na xbox one bo tu niezależnie czy gram w coś raz w tygodniu czy 3 razy mam jakieś szanse:).

Opublikowano

Dziwi mnie taka opinia, ma przecież lodówkę pod ręką to mógłby grać caly dzień.

Opublikowano

predzej scorpio doczeka sie swojego VR, ktore kupi mazzeo niz ty uzbierasz na helmofon od sony

O ile pamiętam, pisałeś że nie doczekam się PS4 w tej generacji, no ale jak zwykle nieomylny Ficuś pewnie znowu ma rację ;)

no ale na okularach $ony nie ma PS Home więc wirtualnych lasek nie poderwiesz   ;)

Opublikowano

Przecież singiel drugiej części, zjada trójkę na śniadanie. Tudzież mieli z gnashera :dunno: 

Opublikowano

Dwójka miała najlepszą kampanię, największy rozmach i naj.(pipi)owsze multi w historii GoW.....

ale może dzięki temu 3 wleciała z dedykowanymi serwerami i było perfekcyjnie - tak jak teraz działa GoW4.

Uuu, nie ma niczego więcej? To słabo. Widzę że fikolki z szotgunem to jakieś dziwne spełnienie marzeń. Robić to samo przez 10 lat... I zapłacić za same gry w okolicy tysiaka... Kurde, przemyślane to.

Opublikowano

Uuu, nie ma niczego więcej? To słabo. Widzę że fikolki z szotgunem to jakieś dziwne spełnienie marzeń. Robić to samo przez 10 lat... I zapłacić za same gry w okolicy tysiaka... Kurde, przemyślane to.

bardziej przemyślane niż Twój "dosryw", jest tak słaby jak granie online na Playstation 

nie mając argumentów mogłeś odpuścić - za(pipi)isty przegryw 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

A tym wszystkim niebieskim karakanom, którzy robią sobie podśmiechójki z fikołków z szotganem w Nadgyrosach 4... Śmiejecie się, bo uja wiecie i uja widzieliście nie mówiąc o zagraniu. To wręcz element...taktyki walki bezpośredniej. Każdy gracz wykonując dany skok (unik) czy to w bok, czy do tyłu, musi sobie zdawać sprawę z tego, że to jak to zrobi i kiedy to zrobi decyduje o życiu, ponieważ, azaliż jednakże Dżirsy to nie Quake. Nie można skakać ile się chce i kiedy się chce, bo po danym szczupaku są co najmniej 2 sekundy, w których następnego fikoła już nie wykonamy, bo gra słusznie nam na to nie pozwala. Te dwie sekundy swoistego freeza decydują o życiu lub śmierci, więc trzeba wybierać mądrze.

No ale komu ja to tłumaczę? Większość niebieskich przegrywów i tak tego nie pojmie :yao:

Opublikowano

Piruety Smierci 4

icon_lol.gif

jak sie 3 boty zlecialy jak ptactwo do chleba na rynku w sosnowcu.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

fikołek i (pipi) z gnasherka od 10 lat :kaz:

Opublikowano

Ale 2 była najbardziej dołująca. Co tam się odpierdzielilo fabularnie.

Polecam ograć jeszcze raz i zobaczyć jak dzisiaj trącą myszką te dołujące sceny xD

No fabula w 2 to byla jedna wielka beka. Jak w koncu doszlo do finalu questa z

zona Doma

to zamiast smutku poczulem zazenowanie. W pif paf to oni potrafio ale w emocje nie bardzo.

Opublikowano

no ale fikanie w soulsach i bloodbornie to mega pro skill i goty gierka, tasowanko, okemi, obemi i banderi

Opublikowano

Jeżeli to do mnie orzech to nie trafiłeś bo nie lubie soulsów :kaz:

Opublikowano

Jeżeli to do mnie orzech to nie trafiłeś bo nie lubie soulsów :kaz:

typowe gimbobezguście wyśmiewające topowe gierki  :wujaszek:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.