Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

śmieszkowanie z persona rozumiem. dissów na Niera już nie bardzo

Nie wiem z czego tam śmieszkować jeśli chodzi o P5. No ale paru typów zagrało w tego budżetowego Nier1 i nagle niszczator światów się zrobił. Ten nowy Nier zapowiada się ok i nic poza tym. Na plus,że robią to PG więc może walka będzie ok, choć biorąc pod uwage ich ostatnie wypociny to wolę ostrożnie podchodzić do ich gierek.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ja nie mam nic przeciwko tekstom sponsorowanym, ale ten tekst był fatalny i podziwiam, że ktoś to klepnął i wrzucił na główną.

Znaczy wiesz, to ppe więc nie ma się co dziwić.

Opublikowano

Nie wiem z czego tam śmieszkować jeśli chodzi o P5. No ale paru typów zagrało w tego budżetowego Nier1 i nagle niszczator światów się zrobił. Ten nowy Nier zapowiada się ok i nic poza tym. Na plus,że robią to PG więc może walka będzie ok, choć biorąc pod uwage ich ostatnie wypociny to wolę ostrożnie podchodzić do ich gierek.

rozumiem, ale nie podzielam, bo znam jego podejście do jrpg i mangi. Nier 2 ma natomiast wszystko to co dobre w "starym", japońskim art designie, oraz fajny slasherowy system walki.

Opublikowano

Z tym designem znów nie przesadzajmy jest ok i tylko tyle. Na tle całego innego tałatajstwa z Japonii jakie trafia jakimś cudem do nas wyróżnia się minimalnie na plus.

Opublikowano

w dzisiejszych czasach hajp jest tylko na zolnierzykow i rycerzykow. 

Opublikowano

Kiedy ostatnio PG zrobiło dobrą grę? No własnie. Tylko Scalebound.

Opublikowano

pseudo ex szrota4 bez gier więc niszczator w zapowiedziach a później jak zawsze wyjdzie najmocniejsze 6/10  xDDDDDDDDDDDDDDDDD no ale spokojna jesień a właściwie cały rok do czasu far cry primal 2 - powrót dinobotów  :)

Opublikowano

Akurat w przypadku P5 raczej spokojnie można oczekiwać ocen w granicach 8 albo 9.

Opublikowano

http://www.polygon.com/2016/11/3/13512882/call-of-duty-infinite-warfare-windows-10-store-restriction

Czyli M$ czy tam Acti, wpadło na genialny pomysł, że jak ktoś kupi grę przez steama, to nie pogra z tymi co kupili ją na windows 10 storze :reggie: 

Dzień jak co dzień ostatnim czasy w naszej branży. :trap:

Opublikowano

Halo? Sandra? To ja, PRO, dupy nasmarowane?

Opublikowano

Kogo obchodzi Call of Duty w dodatku na PC?

Opublikowano

Znacie kogoś, kto kupuje gry na windows store?

Opublikowano

Byli desperaci, co kupowali forza horizon na store, bo innego wyjścia nie mieli, tacy blacharze i tyle.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ale walić tego coda. Chodzi bardziej o pokazanie zalążka pewnej tendencji, że znowu ktoś próbuje walczyć ze steamem. :gabe: 

Opublikowano

co to znaczy ''kupuja gre an windows storze?''

Opublikowano

Chyba mniej więcej to samo co "kupuję grę na psstore"

swoją drogą, ktoś już kupił https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/call-of-duty-infinite-warfare-cyfrowa-deluxe/cid=EP0002-CUSA05286_00-CODIWDELUXE00001

? bo nie wiem czy warto xD

Opublikowano

Problemy "czy mi pujdzie-owców" są doprawdy rozkoszne :yao:

Opublikowano

Bez rewelacji.

Na dodatek Ci pseudo mistrze z Nogi Dogi nic się nie chwalą na temat ustawień grafy na Pro.

Pewnie (pipi) z 60 fpsów w U4.

Marketing $ony co do promowania tej konsoli jest żałosny. Na razie co im się udało to to że sprzedałem zwykłą PS4.

Jak tak dalej pójdzie to nie kupie Pro bo trzeci raz wy(pipi)ać się nie dam i zaczekam na prawdziwe wizualne granie tzn. Skorpio. 

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

oo choj, jaka różnica. Toż to prawie nowa gra. Chyba kupię prosiaka i przejdę larę jeszcze raz

Opublikowano

porownywanie grafiki na YT. No dynia xD Czlowieku 3/4 porownan BF1 PC vs Xbox One PS4 na YT ludzie by napisali ze nie widza roznic,  a wlacz go na miare dobrym PC i zobacz na zywo...

Zupelnie inna gra niz na pseudo nextgenach...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ziarno nie odnotowało ziarna, więc nie warto kupować.

Opublikowano

Bez rewelacji.

Na dodatek Ci pseudo mistrze z Nogi Dogi nic się nie chwalą na temat ustawień grafy na Pro.

Pewnie (pipi) z 60 fpsów w U4.

Marketing $ony co do promowania tej konsoli jest żałosny. Na razie co im się udało to to że sprzedałem zwykłą PS4.

Jak tak dalej pójdzie to nie kupie Pro bo trzeci raz wy(pipi)ać się nie dam i zaczekam na prawdziwe wizualne granie tzn. Skorpio. 

Kur.wa ale gdzie ty tam widzisz jakies rewelacyjne wizualne doznania? Widziales chociaz jednego screena z gry pod Scorpio ktory rozpieprzyl ci galy?

Jakies zapowiedzi latek do starych gier ktore maja wspierac Scorpio i robia WOW?

NIE. I to co probowales nam tu przekazac o jak dla mnie niewyrozniajacej sie grafice z GOW4 to jedna wielka sciema, rzeczy ktore nie istnieja. Placa ci za to tasowanie sie do MS? Bo nie potrafie tego rozpracowac.

I jesli juz spuszczamy sie nad grafika PRO/SCORPIO to pokaz mi na tym drugim chocby jedna zapowiedziana pozycje, jednego screena albo chociat (pipi) concept arta ktory pobije to co ostatnio widzielismy w Horizon na PRO. Lub zamilcz na wieki.

PS. Ku uciesze fanow Xboxa wklejam line do zdjec z PPE

´http://www.ppe.pl/news/47273/horizon-zero-dawn-bedzie-blyszczec-na-ps4-pro-tworcy-chwala-sie-technika-i-zapewniaja-piekna-gre-na-ps4.html

PS2. I masz racje ni kupuj tej (pipi)ej wersji PRO. Zostanie jeden egzemplarz wiecej dla kogos kto bedzie umial sie tym nacieszyc

Edytowane przez okens

Opublikowano

No nie taki zalosny jesli sprzedales PS4, bo co niby teraz zrobisz? Kupisz slimke? No chyba nie. Polecisz jak grzeczny piesek po raka PROstaty day one i bedziesz sie modlil zeby ziarna nie bylo.

ale i tak bedzie

Opublikowano

Ja przyzwyczaiłem sie do mojego wyjącego ps4 day one edition. W serwisie już był, pad ma gałki wymienione. Kocham to moje ps4 i wiem że nikomu go nie sprzedam (bo nie jestem takim (pipi)em aby komuś bubel dawać) . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.