Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

BETONOWE 30 FPS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jak ta generacja nisko upadła.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

45-60fps? Musze szybko leciec po moj egzemplarz ps4 pro, posobno jest tylko 600 na caly swiat.

Opublikowano

Nie wiem co robić. Mam TV 4K, nastawiłem się na PS4PRo, ale okazało się, że to blurejów w 4K nie obsłuży.

Czekam na miniNESa, a tymczasem siedzę w domu i myślę, czy by nie wybyć po plejaka. Kasę wczoraj już wybrałem, bo coś mi się je.bło i myślałem, że wczoraj premiera:/ No i nie wiem,

Znowu prócz konsoli, trza zakupić jakieś exy, pada... no sam nie wiem. Uncharted 4, czy kolekcję Nathana? No właśnie, remastery ogrywać? I na to wydać 2 koła? Sam nie wiem, pomuszzzcieee

Opublikowano

Wole betonowe 30fps niz framerate stale skaczacy miedzy 30-60fps

Zobaczymy jak odpalisz gierke 30 fps w HDR i wszytko zacznie ci smużyć na ekranie.

Wtedy odszczekasz to tak samo jak te 19 osób co dało temu pseudo znawcy z hdtv plusy wczoraj.

Opublikowano

Olej to, idź na dziwki grzybiarz.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie wiem co robić. Mam TV 4K, nastawiłem się na PS4PRo, ale okazało się, że to blurejów w 4K nie obsłuży.

Czekam na miniNESa, a tymczasem siedzę w domu i myślę, czy by nie wybyć po plejaka. Kasę wczoraj już wybrałem, bo coś mi się je.bło i myślałem, że wczoraj premiera:/ No i nie wiem,

Znowu prócz konsoli, trza zakupić jakieś exy, pada... no sam nie wiem. Uncharted 4, czy kolekcję Nathana? No właśnie, remastery ogrywać? I na to wydać 2 koła? Sam nie wiem, pomuszzzcieee

Bloodborne, U4 i Driveclub, Ratchet & Clank sobie weż. Będziesz pan zadowolony z jakości. Konsola jest szybka i gry są bardzo ładne nie ma co narzekać. No chyba, że chcesz grać w 30 letnie gry jak jakiś rajos xD

Opublikowano

30 letnie gry z

D U S Z Ą   

i   

G A M E P L A Y E M   >>>>>>>>>>>>     press X to win :cool: 

Opublikowano

granie na pc ch,ujowe bo trzeba wymieniać karty graficzne co rok

ale po ps4 pro to biegusiem z wywieszonym jęzorem biegną bo lepsza graficzka xdddd

najtwardsze konsolomaniaki to tak naprawdę kryptopecetowcy co pod skórą marzą o podkręcaniu procesorów

Opublikowano

@Blubi

Te 4 gry+Nioh tylko warte zachodu na PS4?

Opublikowano

przypomnij nam jak to szybko pogoniles X1, żeby kupić dwie Ski 

sutek sie wyebal ;/ 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć, że wymiana X1 fat na X1S to to samo co wymiana PS4 na PS4 pro? Och,ujałeś do reszty już? PS1 raz, PS2 raz, PSP raz, PSV raz, PS3 dwa razy się zmniejszało i nie mam nic do tych modeli ani do ludzi, którzy sobie wymieniali starszą obudowę na nową, to dość normalna i znana od lat sprawa.

Nie mówiąc o tym, że ja już jestem blacho-boto-betonem, ja mogę 8)

Opublikowano

Ja tu widzę tylko Bloodborna warte kupna PS4. U4 xD DC xDD R&C xDDD Co innego w lutym jak wyjdzie Nier 2 i NioH :cool::lapka: 

Opublikowano

BETONOWE 30 FPS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jak ta generacja nisko upadła.

Dobrze powiedzial, twarde 30 jest znacznie lepsze niz bujajace sie 30-60, takie spadki sa masakrycznie odczuwalne.

Opublikowano

@Blubi

A coś jeszcze wyszło? No oprócz fajnych indie dostępnych też na PC to średnio. 

Opublikowano

Mam nadzieje, że tego PRO nikt nie kupi, play station będzie miało straty finansowe, a pedau psychopata od sony co trzepał sobie na ostatnim PS experience wyleci z tej firmy do macdonalda poprawiać wygląd hamburgerów, żeby miały smak i jakość 4k HDR i 20fps w stresie, a stolec będzie poźniej wyglądał również majestatycznie.

Może wtedy zatrudnią kogoś od gier pokroju Kojimy lub studio co mi zrobi nowe Destrction Derby lub Criterion z nowym burnoutem od inną nazwą.

HOW HARD CAN IT BE?

Opublikowano

ależ oczywisćie, że PRO sięsprzeda bardzo dobrze, podobnei jak VR. 

Opublikowano

Gumy w nowych konsolach sa juz normalne. Podczas kazdego kolejnego zakupu PS4 obserwowalem zmiany i obecnie posiadam 5A, nie uzywam nakladek i po miesiacu grania zero problemow z padem.

Temat o Pro to kopalnia beki i rodzynków. Ten mnie wyjątkowo rozbawił XD

Opublikowano

Sony jakie łaskawe xD

trzeba pięc razy zmieniać konsole żeby znaleźć cichą i taką na którą nie trzeba zakładać na grzybki nakładek :kaz:

Opublikowano

@Blubi

No nie wiem. Ty masz ps4. Mi sie bardzo podobaly infamousy ale second son podobno sredni. A DC to sie sprawdzi tylko dla deszczu.

Until Dawn niby tez ludzie chwala.

Opublikowano

bundle Ps4 pro i watch dogs 2 ultimate oncology edition

Opublikowano

@Blubi

No nie wiem. Ty masz ps4. Mi sie bardzo podobaly infamousy ale second son podobno sredni. A DC to sie sprawdzi tylko dla deszczu.

Until Dawn niby tez ludzie chwala.

o jeny, until dawn, infamos, knack, killzłom - gry które daly mi raka i można ograć jak nie masz nic innego ale wtedy to już lepiej iść się przejśc na spacer

Opublikowano

mass effect na prosiaka wypali wam siusiaka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.