Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czy łaskawie możecie skończyć pierd-dolić o tym czy darmowy update to dlc? Co za (pipi) różnica? Dostaliście za darmo to się cieszcie. Na playstation wydaliby to z dopiskiem remaster i byście płacili jak głupi po 300 zeta, chwaląc jeszcze sony, umieszczając to w każdej liście prawdy z tymi emotkami  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Btw

Pokemon Go > większość gier "nowej generacji".

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

linia obrony botow gdy ktos komus udowadnia ze pisze farmazony - ale na playstation

Opublikowano

boty zaorane bo Halo 5 miało darmowy UPDATE z mapami, trybami, broniami i ch,ujami z nieba zamiast darmowego DLC z dokładnie tymi samymi mapami, trybami, broniami i ch,ujami w du,pie

przysięgam, że jakie konsole takie cw :[

Opublikowano

ja pier.dole don, czego z nim dyskutujesz? przeciez on gra w pokemony xDDDDDDDDDDDDDDd

Tyż gram (ale nie w GO XD). Jestem przegrywem  :frog:

Opublikowano

X360 traci exa!!! Pierwsze Dead Rising na PS4!

https://www.exophase.com/game/dead-rising-ps4/trophies/

:yao:

zjadanie 10-letnich okruchów z pańskiego stołu, dobra alegoria na fanów plejstejszon :cool: :czesc:

ficuś kto wie jeszcze jakieś 10 lat i dzięki takim remasterom ograsz 1/4 fajnych tytułów na x360 zamiast kupić go jak człowiek za 500 zł lata temu i ograć kiedy te gry były w miarę świeże

Opublikowano

wyyebane mam na dead rising

Opublikowano

Dwie strony dyskusji o 44gb dlc, a na koniec info o remasterze 10letniej gierki.

Niesamowita generacja,

Opublikowano

Nie DLC tylko obowiązkowy update (pipi)a!

W sumie to mogę napisać: (pipi)a!

:dynia:

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

44GB darmowego DLC, tyle dobrego od MS  :xboss:

Opublikowano

X360 traci exa!!! Pierwsze Dead Rising na PS4!

https://www.exophase.com/game/dead-rising-ps4/trophies/

:yao:

Nie zdziwiłbym się jakby się okazało, że w tej generacji XO/PS4 wyszło więcej remasterów niż nowych gier :P Co dzień to jakiś nowy remaster.

Opublikowano

zmazeło, ty grasz w halo i ja sie z ciebie nie smieje, chyba nie chcesz mi powiedziec ze ta gra w przeciwienstwie do pokemonow jest arcy powazna? xD

A capcom swoja droga musi juz niezle krwawic forsa skoro nawet takiego dinozaura musza wydac na PS4 zeby cos zarobic xd

Opublikowano

Ale nie odpowiedziales na pytanie, czy halo to znacznie powazniejsza produkcja dla dojrzalych mezczyzn?

Opublikowano

Pokemów bede bronił, to jedna z ciekawszych gier ostatnich lat.

Tak, teraz możecie się pogrążyć w zadumie i zastanowić, jaka ta generacja jest słaba, że GPS jest jedną z najciekawszych gier od kiliku lat

Opublikowano

Głupoty gadasz. Wieśmin pomimo prostoty gameplayu i systemu walki niszczy. A co by było gdyby miał dobrze zrobione te dwie spyerdolone rzeczy?

Opublikowano

Klapy kłócą sie co jest DLC a co darmowym apdejtem, a istotą rzeczy jest to,że zielona magnateria dostaje to za free w ramach uszanowania i przywiązania do marki, a klaperska januszeria musi za wszystko geld becalen!

Opublikowano

Głupoty gadasz. Wieśmin pomimo prostoty gameplayu i systemu walki niszczy. A co by było gdyby miał dobrze zrobione te dwie spyerdolone rzeczy?

gdzie głupoty?

wiedzmin jest spoko, wowo, jedna gra. Chcesz powiedzieć, że ta generacja rządzi, bo widzimin?

Opublikowano

Klapy kłócą sie co jest DLC a co darmowym apdejtem, a istotą rzeczy jest to,że zielona magnateria dostaje to za free w ramach uszanowania i przywiązania do marki, a klaperska januszeria musi za wszystko geld becalen!

do u4 tez sa darmowe apdejty.

oczywiscie multi u4 nikogo dlatego nikt sie tym nie podnieca.

Opublikowano

Przeczytaj moze dokladnie to na co odpowiadam zanim zaczniesz stukac w klawiature :cool:

Szczegolnie te czesc: "istota rzeczy jest to ze boty dostaja za darmo a klapy za wszystko placa"

Opublikowano

Bansai, w nocy zaorałeś Dona więc jest szansa na double-killa. Nie spierdol tego. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.