Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda ze nic ze Spider mana nie pokazali.

Spoko razem z TLoU 2 będziesz miał okazję oglądać trailery z tych gier na konferencjach przez 3 następne lata ;)

ale boli ;)

A co mnie ma boleć? TLoU ograne dawno temu na moim PS3. Zapowiadanie gier na 2-3 lata przed premierą to największy fuckup Sony i dalej to robią, a wy klaszczecie uszami :) No wie wiem z czego tu się niby cieszyć.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wyglada na to, ze w tej czesci Joel juz nie bedzie sie musial hamowac.

Opublikowano

Yakuza Kiwami i yakuza zero, będę miał okazje poznać tą historię od podszewki w końcu

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Jezu, ile teraz chorągiewek od xszrota będzie, pięknie to będzie wyglądać xD

Opublikowano

Ellie w(pipi)iona bo Joela zabili i teraz ma haluny.

Bedzie Venom Ellie, Punished Vagina.

Opublikowano

Szkoda ze nic ze Spider mana nie pokazali.

Spoko razem z TLoU 2 będziesz miał okazję oglądać trailery z tych gier na konferencjach przez 3 następne lata ;)

ale boli ;)

A co mnie ma boleć? TLoU ograne dawno temu na moim PS3. Zapowiadanie gier na 2-3 lata przed premierą to największy fuckup Sony i dalej to robią, a wy klaszczecie uszami :) No wie wiem z czego tu się niby cieszyć.

Dokładnie, SONY nakarmiło klapersów na kolejne lata dzień jak co dzień i co roku to samo xbox rip, ten rok należy do SONY itp itd 

Oczywiście M$ już pakuje walizki po tym co zobaczyli na konfie  :pawel: obsrali się na widok remsterstation  :pawel:

Opublikowano

Był jakis easter egg w U4, ale moze zbyt pochopnie robie z niego Fritzla.

Opublikowano

Ellie w(pipi)iona bo Joela zabili i teraz ma haluny.

Bedzie Venom Ellie, Punished Vagina.

Punishellie? ;)

Opublikowano

Yakuza Kiwami i yakuza zero, będę miał okazje poznać tą historię od podszewki w końcu

jeszcze dwojke by mogli dac jako klasyk z ps2

Opublikowano

Dwojka najlepsza czesc, wiec zasluguje na pelnoprawny rimejk.

Opublikowano

To na e3 remaster killzone mercenary i uncharted golden abyss i sony wygrywa targi?

Opublikowano

Czyli u mni bez zmian w 2017 roku uruchamiam ps4 dla persony , niera i yakuzy. Nic nowego na rok 2017 nie zapowiedzieli? Co z drugą połową roku bo konfy oglądać mi się nie chce

Opublikowano

(pipi)a co się od(pipi)alo? Czemu nikt nie mówił, ze jakas konfa jest? Lookam na fejsa, a tam info, ze tlou2 zapowiedzieli :0 i to przegapielm (pipi)a, zawiodłem sie na was :/

Btw zapowiedz tlou 10/10, (pipi)a tak to się powinno robic :banderas:

Opublikowano

Plusem tych remasterów jest to, że można sobie spokojnie odpuścić odległe plany kupienia używanej Vity dla kilku gier, bo co lepsze i tak wychodzi na PS4, więc można się ograniczyć tylko do stacjonarki.

Opublikowano

Pamiętam jak Sony zaoralo konfa z remakiem FF7 i Szemnu 3.

:pawel:

Opublikowano

Czyli u mni bez zmian w 2017 roku uruchamiam ps4 dla persony , niera i yakuzy. Nic nowego na rok 2017 nie zapowiedzieli? Co z drugą połową roku bo konfy oglądać mi się nie chce

Xboksa możesz schować do szafy, najbliższe gierki w październiku. Halo, Forza, gearsy xd

Opublikowano

Zwłaszcza że na koniec 2017 nie ma zapowiedzianych żadnych Gearsow czy Halo xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Obstawiałbym, że w 2017 wyjdzie jeszcze Detroit tą gre już też długo robią.

PSE to nie jest miejsce na duże zapowiedzi nowych gier, to impreza dla fanów PlayStation. Duże zapowiedzi to E3, gdzie zapowiedzieli właśnie FF7 remake i Shenmue.

TLOU2 nie musieli teraz pokazywać mogli zostawić na E3, imo to taki ukłon w strone graczy którzy zapłacili za bilety i pojawili się na sali.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

CyxcBhSUsAA_4fL.jpg

Ehhhh :(

Opublikowano

Ciekawe kiedy fanek się nauczy że nie ważne gdzie zapowiadają tylko kiedy wydają :)

Opublikowano

Xboksa możesz schować do szafy, najbliższe gierki w październiku. Halo, Forza, gearsy xd

Halo Wars 2 już w lutym  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.