Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Copper, chyba nie załapałeś o co mi chodziło :) To klapy się produkują jak to nikogo niby nie obchodzi takie Halo Wars 2, a sami podniecają się grami, których nikt nie kupi. Double standards much ;)

O tym, że dobre gry się nie sprzedają dobrze wiem, bo sam takich gier kupuję więcej niż grupa przeciętnych klapów, bo dla nich dobre gry te to te co na PS wychodzą, a nie te co faktycznie są dobre. No i muszą być koniecznie japońskie, wtedy + 100% do jaranga.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ah, o to chodziło, to nic nowego w takim razie :P Wiadomo, że najlepsze gry to Uncharted, bo się sprzedają w milionach

Opublikowano

ktoś słyszał o takiej grze Jeanne d'Arc na psp?

ja slyszalem i ukonczylem, chociaz z tego gatunku akurat na psp lepsze byly remastery fft i tactics ogre i calkiem przyjemne bylo wild arms xf
Opublikowano

Mi właśnie FF Tactics w ogóle nie siadł, a Tactics Ogre czeka na półce, ale kupiłem właśnie ze względu na Jeanne, była naprawdę przyjemna i przystępna jak na ten gatunek, podobało mi się odbijanie w stronę przygodówki, a nie tylko masterowanie postaci i systemu walki.

Opublikowano

FF Tactics i Vagrant Story na PSX to sztosy nad sztosami swego czasu były, ogólnie Squaresoft robiło robotę na pełnej qwie odnośnie jrpg przed fuzją dziadostwem enix.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Czas przestać się oszukiwać xbox i pc do zaorania. Tylko sony rozumie graczy i ma jedyną prawdziwą konsole w ktorej wkładasz płytę i grasz. Jedyna ma za(pipi)iste i oryginalne gry. Gry takie jak crash czy wipeout to nowa generacja gejmingu. Kto chce moje konto steam i xbox live? Sprzedaje pc i xboxa. Tylko sony. Kupie prosiaka a za rok ps5. Kupie the last of us ponownie bo patch pod pro zmienia tą grę .

Ja juz się pozbyłem pc, wymieniłem na ps4 pro i jeszcze trafiłem na frajera co zgodził się na ofertę pc + 2k dopłaty z mojej strony. HAHA chyba nie widział wczorajszej konfy, CIARY CIARY

Opublikowano

czujecie ten hype??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xj1RvTW.jpg

polecam jeszcze tematy o fable legends i killer instinct, Don tam rozmawia sam ze soba

Ja polecam tematy gier na szrota4, sonybociarnia tam rozmawia do czasu premiery gry przez kilka by przy ocenach 6/10 po wydaniu rozejść się po piaskownicy   xDDDDDDDDD

Opublikowano

Jak widzę typów bawiących się w malanowskiego w poszukiwaniu tematów obu obozów jak wygląda sytuacja i wrzucić potem na cw to nie wiem czy się śmiać czy płakać XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Daddy człowieku, nie poniżaj się jak twoja ukochana marka X720p Box.

Macie najgorsze jakościowo multiplatforny.

Wasza marka opiera się na trzech tytułach.

Musicie nadrabiać, wsteczna, aby konsola nie zdechła bez gier.

Sony miażdży was swoimi ex, które są dostępne tylko na platformie Sony, a wasze mocarne ex są w postaci 3 gier, i jeszcze Ms chwali się że można pograć na PC, ale zapomniał że w optymalizacji jak dla zwierząt

Opublikowano

Pamiętam czasy jak był PS2 i DC to nikt nie pluł mordy na siebie nawzajem, to była definicja ładnego gamingu. Obie konsole miały wiele świetnych gier do zaoferowania, no po prostu nikt nie darł łachy. Chociaż to był bardzo krótki żywot konsoli DC to mimo to zasługiwało na dalsze życie, no ale uj Sega se wymyślił, że koniec. A teraz? Sony vs Microsoft z winy zielonych XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Sony miażdży was swoimi ex, które są dostępne tylko na platformie Sony

Miażdżenie 2 świetnymi grami 2 mniej świetnych gier. 

Opublikowano

Sony miażdży was swoimi ex, które są dostępne tylko na platformie Sony

Miażdżenie 2 świetnymi grami 2 mniej świetnych gier.

Nie mówiąc już o tym że większość exów Sony można ograć na telewizorach samsunga i pececie xD

Opublikowano

Plejstejsion ma jakieś exy? Bo jednak gry są dostępne na zwykłą wersje dla biednych oraz prosiak master race. Ładnie was wydymalo sony.

Opublikowano

Ej jak myślicie The Last of Us 2 pójdzie mi na zwykłej ps4? 

Opublikowano

Jest wątpliwość pewna, wynikająca z braku pewności w tej sprawie

Opublikowano

Nawet jakby Sony miało jednego ex, to zawsze będzie o krok do przodu ponieważ? Ponieważ marka Xbox już nigdy ex nie będzie miało, bo wszytko leci ma super zoptymalizowaną blachę.

Opublikowano

Taki krok, to prawie jak krok na księżycu.

Opublikowano

Ale ból dupy zalewa zielone bagno spencer. Wspaniałe uczucie wiedzec, że lineup jest tak srogi ze po drodze pęknie Dupa każdego bota. Walec który rozjedzie bociarnie startuje 7 grudnia i potrwa parę lat.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Boty już tak wkOOrwione bombami prawdy, że poleciały odpalić forze w hdr, aby wmawiać sobie jak to wygląda i że konsola jeszcze nie spisana na straty.

Opublikowano

W tym roku sony na e3 pokazało mi nowego god of wara, teraz na psx pokazują the last of us part 2. Kocham mojego xboxa i halo, ale kuuuurrrreewwaaa biegnę po ps4 i remastery gow3 i tlou bo mnie hype rozerwie na strzępy!!!!

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Ej jak myślicie The Last of Us 2 pójdzie mi na zwykłej ps4? 

Pujdzie, w 720p.

Opublikowano

@creatinfreak

Do 2020 masz czas. Spokojnie.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Lecieć po ps4 z remasterami bo zapowiedzieli gry na 2020 XD.

Opublikowano

Wiem, że to wyjdzie pewnie za 3 lata :( Ale zapowiedzieli kontynuacje jednych z moich top gier i nie mówi przeze mnie rozsądek tylko serce spragnionego gracza.

Sony potrafi w hype, nostalgie i zapowiedzi. Co zrobisz?

Opublikowano

jak hejtuja gościa bo dalej jaraja go gierki

co za smutne xboty z halo wars 2 na horyzoncie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.