Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Mass effect 2 i rukanie po kątach docenilem <3 + randomowe umieranie bohaterow

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Mass Effect 2 byl sztywniutki, nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

Kiedyś uwielbiałem trójkę, ale teraz jak ją ponownie ogrywam we wstecznej kompatybilności co łapię się za głowę co oni odyebali w tej serii. Z naprawdę dobrego RPG zrobili yebanego shootera gdzie już nawet wybory nie mają znaczenia. Misje poboczne są na jedno kopyto, a nawet główne poza dialogami to bieda. Ciągle tylko idziesz i strzelasz, idziesz i strzelasz. Strasznie jest to męczące. 

Dwójka jeszcze miała w tym wszystkim umiar, a i decyzje podejmowane w trakcie miały swoje konsekwencje w finale no ale w trójce to nie wiem czym ja sie gurwa zachwycałem. Ehhhhh

Nawet nie chce mi się tego kończyć (pipi)

A następna część nie bez powodu się nazywa AndroBIEDA. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

banzaj nikt ci nie wytłumaczył że po ostatnim PSX wstyd być xbotem?

Jestem klapem, ale po prostu wole sie jarac dobrymi grami, np takimi jak Nioh.

klon dark souls wrzucony w czasy feudalnej japonii, innowacyjne w (pipi) xd
Opublikowano

dark souls kolo alfy tej gierki nawet nie stalo, a co dopiero pelniaczek :banderas:

Opublikowano

O (pipi)a dawno sie tak nie usmialem

hJs1B37.jpg

Opublikowano

Bluza jako do roboty na budowę w sam raz, do uyebania i do wypiedolenia na śmieci XD

Opublikowano

Ciężki tydzień na bycie xbotem.

Opublikowano

Aż mnie ciarki przeszły, te wszystkie marki na jednym obrazku to jednak zbyt duży cios w uczucia

Opublikowano

mazzeo gdzie sie tak upodliles w konkursie za bluze? bo zdajsie tylko tak mozna bylo ja dostac

Opublikowano

mazzeo gdzie sie tak upodliles w konkursie za bluze? bo zdajsie tylko tak mozna bylo ja dostac

to nie był konkurs w ppe, dostałem po prostu za wzorową walkę z niebieską zarazą

comment_AhpMGw6lDFi6wrYDaznKqMHVwXcJGuY8

Opublikowano

to nie był konkurs w ppe, dostałem po prostu za wzorową walkę z niebieską zarazą

comment_AhpMGw6lDFi6wrYDaznKqMHVwXcJGuY8

Czyli set blazna jest juz kompletny.

Opublikowano

sprzedalem vite, jeszcze tylko musze pozbyc sie psp i bede w koncu czystym graczem bez skazy :banderas: tylko xbox, tylko nintendo :fsg:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nintendo xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ta trylogia Crasha na 100% wyjdzie prędzej cyz poxniej na X1 i/lub PC. W końcu mówimy tu o Activision :)

ONLY ON PLAYSTATION*

*also available on PC and Xbox One

Opublikowano

wszyscy jesteście czezarami swojego losu

Opublikowano

ten crash wyglada chuyowo, jarac sie tym moga tylko najbardziej nostalgiczne klapy

cały czas się zastanawiam kiedy skończy się fapowanie i nastąpi wielkie odkrycie, że już lepiej ograć oryginały z PSX

tylko w sumie na PS4 się nie da xD

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Idź grać w mafie januszu

W Mafii jest przynajmniej gameplay dobry i za(pipi)ista narracja a nie jakis dziadek z kartki czytajacy non stop :kaz:

Dzięki za spoiler. Zgłoszę cię do bonzaja i mam nadzieje, że cię ukarzę.

Opublikowano

dead rising 4 xDDD

ktoś kupił te poprzednie czesci  w remasterze na ps4?

(pipi)a, to trzeba mieć nie po kolei  w czerepie zeby grac w taka gre, fani Dead rising sa jak autystyczne dzieci które smieja sie na całe gardło zdobywajac swój pierwszy milion  w gta kopiac przechodniów, nawet po  tym jak  wywaliło banknoty.

Edytowane przez milan

Opublikowano

rozumiem świt żywych trupów też jest chu,jowy?

Opublikowano

...

dla tych graczy mamy produkt który nazywa się  xbox 360.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.