Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Porzadne kompetytywne multi w fpsach skonczylo sie kiedy ping powyzej 100 zaczal byc tolerowany w gierkach, za czasow cs'a 1.6 ludzie (pipi)zki dostawali jak ktos na serwerze mial powyzej ~70, a jak ktos mial ponad 100 to czesto auto-kicki lecialy, teraz takiej informacji nawet nie pokazuja bo 3/4 ludzi nie wie o co chodzi, i zadna firma tez nie chce aby pozostala 1/4 wylewala wiadro gnoju na jakiegos typa z Ugandy co na radiowce gra.

A o wynalazkach typu lag compensation nawet nie bede zaczynal rozprawiac bo rece opadaja, zamiast wy(pipi)ac wrzoda ze slabym laczem, dajmy mu przewage.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nasz klient nasz pan.

A to ze sie klientow zrobilo masy roznych to sie robi teraz gierki dla wszystkich, by kazdy mogl zagrac.

Nawet DS3 pozbawili poise statystyki by kazdy mogl wesolo spamowac r1 na pvp.

Opublikowano

Dlatego prawdziwe granie tylko na konsolach retro i handheldach nintendo :lapka:

Opublikowano

Dzisiaj coś mnie naszło, tym bardziej, że kobita prosiła o konsole przenośną - kupiłem tego ds3. Pewnie ona coś porysuje, a ja przejdę jedno mario i odsprzedam. Tyle mam do napisania w temacie konsol przenośnych. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Mimo wszystko najbardziej grą multi fair jest CS Source lub GO z server o ticrate 128 w przypadku GO lub 100 w przypadku Source'a. 1.6 to niestety mikser na oczy w tych czasach.

Reszte zaorać niestety bo na konsoli serwery są dedykowane i wszystko dziala na jakiś żałosnych ticrate'ach gdzie koleś z lepszym pingiem (lub zdarzają się tacy co są nie trafialni nawet jak stoją w miejscu) poprostu strzelają po ścianach i im wchodzi a tobie nie bo serwer tak chciał. Nie można tego poprawić ani zmodyfikować. Są jeszcze takie parametry jak updaterate, comandrate, rate i wiele innych którę zostały zaorane przez casualowe strzelanki. Ale ważne ze jest pif paf i fajne modele postaci....

Przykład CS GO. 

Możecie pomyśleć - a w rzyć sobie włóż te wszystkie cyferki, ja po prostu lubie sobie po robocie odpalić overwatcha i poszczelać z moimi ziomeczkami z party. Przypomnijcie sobie sytuacje, kiedy ZNOWU NIE WESZLO, MIMO ZE CELOWALEM W GLOWE Z JEDNEGO METRA A KOLES STAŁ PLECAMI.

Gry online na konsoli to dramat, bo wcześniej czy poźniej umierają z tego właśnie powodu. PIF PAF, kolejny przegrany mecz rankingowy i spadek, bo serwer stoi przykładowo w niemczech a szfaby raszują sobie ile się da NO FEAR bo nic w nich nie wchodzi.

Tak się niestety zdobywa wysokie rangi.

A casuale to nawet FIFĄ online się zadowolą.

Opublikowano

czy ktoś znowu zjadł ku,rwa czerwoną?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

zawsze jak mazeo jest taki twardy, widze przed oczami to jego slynne zdjecie w okularach :banderas:

Opublikowano

zawsze jak mazeo jest taki twardy, widze przed oczami to jego slynne zdjecie w okularach :banderas:

a jak przypominam sobie to zdjecie mam przed oczami to:

mars_attacks_by_jasonedmiston-d5d1ufu.jp

Opublikowano

Wymień lepszego fpsa na tej generacji.

Nie wymienię najlepszego fps-a w tej generacji, a wymienię najlepszego fps-a na konsolach w ogóle. To bez najmniejszej wątpliwości  Halo 5 w multi.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Kolejny remaster, DS. 30 klatek na Wii U. :yao:

Deceived by the forces of evil into prematurely bringing about the end of the world, War – the first Horseman of the Apocalypse – stands accused of breaking the sacred law by inciting a war between Heaven and Hell. In the slaughter that ensued, the demonic forces defeated the heavenly hosts and laid claim to the Earth.
Brought before the sacred Charred Council, War is indicted for his crimes and stripped of his powers. Dishonored and facing his own death, War is given the opportunity to return to Earth to search for the truth and punish those responsible.
Hunted by a vengeful group of Angels, War must take on the forces of Hell, forge uneasy alliances with the very demons he hunts, and journey across the ravaged remains of the Earth on his quest for vengeance and vindication.

Features

Apocalyptic Power – Unleash the wrath of War, combining brutal attacks and supernatural abilities to decimate all who stand in your way
Extreme Arsenal – Wield a devastating arsenal of angelic, demonic and Earthly Weapons; and blaze a trail of destruction atop Ruin, War’s fiery phantom steed
Epic Quest – Battle across the wastelands and demon-infested dungeons of the decimated Earth in your quest for vengeance and redemption
Character Progression – Uncover powerful ancient relics, upgrade your weapons, unlock new abilities, and customize your gameplay style
Battle Heaven and Hell – Battle against all who stand in your way - from war-weary angelic forces to Hell’s hideous demon hordes
Warmastered Edition Features:
PS4, Xbox One and Wii U versions of Darksiders (Wrath of War)
Native 1080p rendering resolution
Doubled all the texture resolutions
Rendering improvements and rework
Better shadow rendering quality
Post processing effects
60 FPS in moment to moment gameplay (PS4, Xbox One, PC, 30 for WiiU)
Opublikowano

Tegra w NX spokojnie pociagnie to w 60.

Opublikowano

Tegra w NX spokojnie pociagnie to w 60.

tygrys, skorpion i... co te nazwy :obama:

Opublikowano

Nie wiem jak jest u Was, ale mnie ta generacja tak obrzydzila, ze az szkoda slow. Oprocz takich gier jak Uncharted 4, Sunset Overdrive, Forza Horizon, Ratchet & Clank i Bloodborne to nie ma absolutnie nic ciekawego. Sony i MS rucha graczy w kazdy mozliwy sposob. Nie wspominam juz o Ubi, Acti i innych rakach

Opublikowano

ta bloodborne jak nawet w to nie grałeś xD

Opublikowano

No ale na YouTube widzialem. Wyglada grywalnie i fajnie dla hardcorowcow. Ja podziekuje, bo w Dark Soulsach jedynie szkielety ubilem a na pierwszym bossie poleglem.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mroku szanuje za szczerość.

Opublikowano

nie ma z czego się śmiać. Mroku spoko nie dla każdego to seria. Śmieszą mnie ci forumowicze co uważają że KAŻDY musi w soulsy grać bo inaczej nie prawdziwy gracz

Opublikowano

No ale na YouTube widzialem. Wyglada grywalnie i fajnie dla hardcorowcow. Ja podziekuje, bo w Dark Soulsach jedynie szkielety ubilem a na pierwszym bossie poleglem.

2eok1lj.jpg

Opublikowano

OStatnim prawdziwym multi - FPS na konsolach było

resistance__fall_of_man_by_abandonedunti

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Resistance xD była to jedna z pierwszych gier jakie dorwałem na ps3 bo każdy sie tym mocno podniecał, w życiu nie grałem w tak nudna i brzydka gre, dramat

Opublikowano

xD jak czytam, że jakieś Killzone czy inne Resistance są wyznacznikiem czegokolwiek to dostaje raka. Klapy nigdy nie dostały porządnego fpsa, więc wyznawcom Sony powinno zostać odebrane prawo głosu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.