Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

niech nazwą tą konsole HaloGirsyForza i będzie wiadomo do czego to.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

niech zrobią gearsy w uniwersum halo

Opublikowano

dla tych którzy czekali na scalebound mamy final fantasy xv

Opublikowano

Nie wiem, mi to wygląda jakby MS chciał jak najszybciej zamknąć rozdział xone, który do końca im nie pyknął i teraz całe działa będą skierowane w scorpio. Pytanie jaki mają plan na scorpio. Najgorszy w MS jest marketing, jaki chaos był po konferencjach, najpierw tv tv tv drm, potem konferencje spancera który w każdym wywiadzie mówił co innego, czy ogólnie wyciekające prezentacje przed targami z brakiem efektu WOW. Czekam na e3 i nie zdziwie sie jak scalebound przeskoczy na scorpio, bo komuś źle sie napisało komunikat w ms, bo miał na myśli że nie pojawi sie na one tylko na scorpio w tym roku :defuq:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Mikroszafot spuścił do kanału Scalebound. Kiedy to się oficjalnie stało? Wczoraj, tj 09.01. Przypomnę co pisałem w topicu o Scorpio cztery dni temu:

av-6275.jpg?_r=0 Napisano przez Czezare w 06 January 2017 - 13:43 w Xbox One - Hardware, Software, Scena Xbox

"Pijar to pięta achillesowa Microsoftu od zawsze niestety. Zamiast podkupić najlepszych speców w temacie tj tych od Sony (stać ich na to) to rzeźbią w guvnie. Na E3 2017 wzorem Sony powinni  pierdyknąć po oczach teaserem Conkera. Nic to, ze premiera kiedyś tam w 2020 roku. Gawiedź sikałaby po nogawicach, w tym ja osobiście. Mogliby podkupić też czasowy ekskluzif Ninja Gaiden 4 , Bayo 3 lub DoA 6 z ekstra zawartością only on Scorpio, przygrzmocić z dwururki nawet takim Too Hujman 2 (ludzie jechali po gierce jak na łysej kobyle, tymczasem ja ukończyłem ją z wielką przyjemnością 4 razy i chciałem więcej), zniszczyć system nowym Banjo (IMO jedyna fajna obok Conkera robota Rare), a tym czasem do czego dochodzi? Na E3 prezentują gameplay (??) Sea Of Theves, podczas oglądania którego gdyby nie orgazmiczne jęki grającej panienki z Rare musiałem sobie sam wypłacać plaskacze z liścia, żeby nie zasnąć. Dalej...ktoś dopuszcza do zaprezentowania gameplaya z Scalebound, po którym większość oglądających  drapało się po głowie z pytaniem WTF?!! Nie zdziwiłbym sie, gdyby gra właśnie trafiła z powrotem na deski kreślarskie celem przemodelowania założeń."

Tymczasem M$ odciął pępowinę z kasą. Na jedno wychodzi. Zła gra zawsze zostanie złą grą, tak jak guvno nie zacznie pachnieć po wylaniu nań flakonu Yves Saint Laurenta. Zawiodły założenia, zarządzanie i realizacja. Czy grą się kiedykolwiek podniecałem? A pewnie! Było to po pierwszych zajawkach. Byłem też świeżo po lekturze genialnego Metal Gear Rising: Revengeance. Natomiast to co zaprezentowano na poprzednim E3 w kwestii Scalebound to był sążnisty kopas w du.pas, zamaszysty plaskacz urękawicznioną potężną niedźwiedzią łapą w roześmiane usta. Już wtedy wiedzialem, ze nic dobrego z tej gry nie bedzie. Potwierdziło się to wczoraj. Zaskoczony nie jestem.

Najbardziej w tym wszystkim rozbawiają mnie jak zwykle klapy, które piszą coś o kupowaniu XO dla Scalebound właśnie. NO DYNIAAAAA! XD

To już nie są Himalaje hipokryzji. To jest Olympus Mons hipokryzji!  :yao:

Opublikowano
urękawicznioną potężną niedźwiedzią łapą

o (pipi)a poeta

Opublikowano

Skasowali jakąś chińską gierkę od kolesia robiącego jedną dobrą grę na 5? A Platinium to ten sam dev co przeza(pipi)iste Żółwie Nindża wypuścił? I z tego powodu płacz jest? Olo nad olo i olo pogania. Ciekawe ile tych płaczących nad Scalebound kupiło genialną Bayonettę 2 na WiiU. Nie widzę? Jasne, szkoda jak kasują, crapów nigdy za wiele, ale bez przesady. Chcecie to płaczcie, a ja w tym czasie pogram w RE7 na za(pipi)istym padzie elite przy którym dualshock to plastikowe gówienko do nieczego się nie nadające. I pogram w idealnym komforcie, a nie na buczącym bublu od chińczyków z sony. Apeluję Graczy o rozsądek i żeby się nie dała zmanipulować niebieskiej gimbazie

Opublikowano

Potwierdzone przez kilka innych osób:

During gamescom 2016 year they showed Scalebound in private showings.

They showed off something called "Dragon Link", something that they, as far as I know, haven't shown to the public ever and now possibly never will. Up until that point they only showed fairly basic combat that looked great but more in the vein of Dragon's Dogma and less like Devil May Cry or Bayonetta. That's why many people used to Kamiya's games were pretty disappointed. And then they showed Dragon Link. It's a button you hold and then the camera switched into First Person Mode...and you controlled the dragon. So then you controlled the Dragon from Drew's perspective, which still looks HUGE because the camera doesn't zoom out but goes into first person and you fight against another huge Monster. And then they started comboing. They fluidly switched from Drew to the Dragon to Drew by holding or not holding the Dragon Link button. 

Think the weapon system of DmC but instead of holding a button to switch to a certain weapon you hold a button to switch to a fucking dragon. So these two characters juggled that huge monkey enemy into the air with all the usual attacks and combos you know from Platinum Games only it was A HUGE GODDAMN DRAGON DOING THE COMBOS. There was a combo counter and a rating and everything. It was their direct answer to the "Where is the Platinum action?" question.

It looked fucking great and as far as I'm aware they have never released that footage, just as they never showed the HUGE array of customising options and RPG features.

I'm so mad about this cancellation. Goddamnit.

Co za dzifki i śmiecie z tego MS, życzę im upadku na rynku konsolowym i wejściu kogoś nowego.

Opublikowano

IcGqIWB.png

ficuś masz łap piesku xD

A ty co, Blancik? Lampy nie masz?

Opublikowano

Gracze nie zapomną tej generacji microsoftu do końca życia i będą yebać ich za to, co zrobili, historia będzie pielęgnowana pod tym względem, że scorpio nie zmaże tego upodlenia jakiego się dopuściło microshit.

o mój boże scalebound prawie jak jan paweł drugi xD

no ja na przykład zasnąłem normalnie po informacji o anulowaniu i jeszcze swojego xboksa rytualnie nie spaliłem

histeria jakby co najmniej miał ponownie Jezus przyjść, a klapy to już najbardziej zawiedzione i rozżalone się wydają

ostatecznie gdyby gierka wyszła i okazała się 7/10 to nikt by się tym za bardzo nie przejął

Opublikowano

No przecież nie bronię tutaj MS, bo zje,bali, bawi mnie tylko reakcja jakby nie wiem co miało być z tej gierki, conajmniej Wiedźmin 4

Opublikowano

A co ms ma jeszcze żeby zachęcić graczy do kupna Xboxa? Piratów? Xdddd W przyszłym roku rzuca Halo 6 i godrizon 4 i co ja mam się tym jarac? No chyba koorwa nie XD.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

forza 7  z przewijaniem do przodu

Opublikowano

Gracze nie zapomną tej generacji microsoftu do końca życia i będą yebać ich za to, co zrobili, historia będzie pielęgnowana pod tym względem, że scorpio nie zmaże tego upodlenia jakiego się dopuściło microshit.

o mój boże scalebound prawie jak jan paweł drugi xD

no ja na przykład zasnąłem normalnie po informacji o anulowaniu i jeszcze swojego xboksa rytualnie nie spaliłem

histeria jakby co najmniej miał ponownie Jezus przyjść, a klapy to już najbardziej zawiedzione i rozżalone się wydają

ostatecznie gdyby gierka wyszła i okazała się 7/10 to nikt by się tym za bardzo nie przejął

No z Insa wiadomo - największy klap. Albo z XMa.

Opublikowano

Spin-off Gearsow i trzecia odnoga Forzy pewnie powstanie.

Opublikowano

Skasowali jakąś chińską gierkę od kolesia robiącego jedną dobrą grę na 5? A Platinium to ten sam dev co przeza(pipi)iste Żółwie Nindża wypuścił? I z tego powodu płacz jest? Olo nad olo i olo pogania. Ciekawe ile tych płaczących nad Scalebound kupiło genialną Bayonettę 2 na WiiU. Nie widzę? Jasne, szkoda jak kasują, crapów nigdy za wiele, ale bez przesady. Chcecie to płaczcie, a ja w tym czasie pogram w RE7 na za(pipi)istym padzie elite przy którym dualshock to plastikowe gówienko do nieczego się nie nadające. I pogram w idealnym komforcie, a nie na buczącym bublu od chińczyków z sony. Apeluję Graczy o rozsądek i żeby się nie dała zmanipulować niebieskiej gimbazie

Jak tak jarasz się RE7 i chcież jak najlepszych odczuć to polecam wersję na Pro. Ma mieć wyższą rozdziałkę, hdr (pewno zaj biś ie będzie sié prezentować wpadające światlo itp. , lepszy AA i jeszcze kilka bajerków graficznych.

Opublikowano

Jak tak jarasz się RE7 i chcież jak najlepszych odczuć to polecam wersję na Pro. Ma mieć wyższą rozdziałkę, hdr (pewno zaj biś ie będzie sié prezentować wpadające światlo itp. , lepszy AA i jeszcze kilka bajerków graficznych.

Telewizora z HDR nie mam, a ciut wyższa rozdziałka < o niebo lepszy pad i bezgłośna praca konsoli

Opublikowano

Potwierdzone przez kilka innych osób:

During gamescom 2016 year they showed Scalebound in private showings.

They showed off something called "Dragon Link", something that they, as far as I know, haven't shown to the public ever and now possibly never will. Up until that point they only showed fairly basic combat that looked great but more in the vein of Dragon's Dogma and less like Devil May Cry or Bayonetta. That's why many people used to Kamiya's games were pretty disappointed. And then they showed Dragon Link. It's a button you hold and then the camera switched into First Person Mode...and you controlled the dragon. So then you controlled the Dragon from Drew's perspective, which still looks HUGE because the camera doesn't zoom out but goes into first person and you fight against another huge Monster. And then they started comboing. They fluidly switched from Drew to the Dragon to Drew by holding or not holding the Dragon Link button.

Think the weapon system of DmC but instead of holding a button to switch to a certain weapon you hold a button to switch to a fucking dragon. So these two characters juggled that huge monkey enemy into the air with all the usual attacks and combos you know from Platinum Games only it was A HUGE GODDAMN DRAGON DOING THE COMBOS. There was a combo counter and a rating and everything. It was their direct answer to the "Where is the Platinum action?" question.

It looked fucking great and as far as I'm aware they have never released that footage, just as they never showed the HUGE array of customising options and RPG features.

I'm so mad about this cancellation. Goddamnit.

Co za dzifki i śmiecie z tego MS, życzę im upadku na rynku konsolowym i wejściu kogoś nowego.

:(

Kupie Niera nawet nie posiadając jeszcze ps4, wole te ich gierki na 7 co spędzam z nimi 50h niż cinematic kupsztajn na 9.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Na Eurogamerze piszą, że MS się w(pipi)ił, bo jesienią czołowi producenci gry sobie na miesięczny urlop poszli i nie dość, że już byli opóźnieni to jeszcze nic się nie działo. Więc zamiast ładować kasę w leni, którzy na dodatek nie rokowali jakoś wybitnie postanowili rozgonić towarzystwo. Wcale im się nie dziwię

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.