Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

faka liże sony siusiaka

Paolo de Vesir bierze kąpiele w kibelku.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jestem taki oburzony ze chyba kupie xboxa tylko po to zeby go sprzedac

Opublikowano

ta czarek zwłacza po tym jak ninja gaiden 3 to był balas więc na pewno 4 byłaby sztosem 

Trójka podstawowa jeszcze jak, jak najbardziej, natomiast Razor`s Edge już nie do końca...

Opublikowano

Nie no serio jestem ciekaw czym MS może zaskoczyć bo ani żadnych plotek nie ma ani nic. Mają jakieś wolne studio w tej chwili? Kto z thirdparty będzie chciał zrobić exa?

Ja już swój pomysł wyłuszczyłem powyżej. Team Ninja właśnie kończy lub już skończyło współpichcić Ni-oH-a, więc pewnie ma wolne moce przerobowe. Wręczyć im nie wydane na crapa od Platinum dolary i nich robią pełnego lub czasowego eksa na zieloną uberkonsolę w postaci Ninja Gaiden 4 :obama:  Przecież wszak azaliż ta seria przede wszystkiem kojarzy sie graczom z xboxem. Dopiero później trafiała do niebieskiej kloaki.

Ale to byłby sztych w klapie odbyty!!

:banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Przy trójeczce zabrakło Itagaki i wyszło co miało wyjść :gayos:

no ale fakt, przecież na taką sytuacje najlepszą odpowiedzią xbota może być tylko wałkowanie innej serii. NG szanuje bardzo ale niech MS nie ryzykuje kolejnym Crackdownem

Opublikowano

faka liże sony siusiaka

Paolo de Vesir bierze kąpiele w kibelku.

Britney-Spears-Cringe-Face.gif

Opublikowano

Skasowali jakąś chińską gierkę od kolesia robiącego jedną dobrą grę na 5? A Platinium to ten sam dev co przeza(pipi)iste Żółwie Nindża wypuścił? I z tego powodu płacz jest? Olo nad olo i olo pogania. Ciekawe ile tych płaczących nad Scalebound kupiło genialną Bayonettę 2 na WiiU. Nie widzę? Jasne, szkoda jak kasują, crapów nigdy za wiele, ale bez przesady. Chcecie to płaczcie, a ja w tym czasie pogram w RE7 na za(pipi)istym padzie elite przy którym dualshock to plastikowe gówienko do nieczego się nie nadające. I pogram w idealnym komforcie, a nie na buczącym bublu od chińczyków z sony. Apeluję Graczy o rozsądek i żeby się nie dała zmanipulować niebieskiej gimbazie

Resident Evil 2 1998 - Capcom director

Devil May Cry 2001 - Capcom director

Resident Evil Zero - 2002 Capcom original game design

Viewtiful Joe 2003 - Capcom director

Viewtiful Joe: Double Trouble! 2005 -Capcom story

Okami 2006 - Capcom story, director

Bayonetta 2009 - Sega story, director

The Wonderful 101 2013 - Nintendo story, director

Bayonetta 2 2014 - Nintendo supervisor, story

Scalebound

jedna dobra gra na 5 :yao:

weź się nie wiem zabij lub coś

Opublikowano

15940602_1302575019809986_44018338375832

Byłem pewien że to fake :dynia:

Mysle ze to nawiazanie do Drakengard.
Opublikowano

15940602_1302575019809986_44018338375832

Byłem pewien że to fake :dynia:

Mysle ze to nawiazanie do Drakengard.

No ale kiedy Drakengard był? 4 lata temu, trochę szmat czasu, a na dzisiejszej bombie informacyjnej w postaci skasowanego projektu SB (też smoki były) pasuje jak ulał, ot marketingowe wzajemne szczypanie się pomiędzy Sony, a MS w sumie to i tak nic nowego.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

ty faka nie jesteś zbyt lotny umysłowo co xD

czy ty nie jesteś alterem tego co robił simy swoje i był fanbojem fallouta 4?

Opublikowano

Nie wiem o jakich alterach mówisz, a już ktoś pisał, że do figaro mnie porównują (sam i tak nie wiem kto to jest), po za tym Fallout 4 to ja hejtowałem, także nawet nie ma mnie po co kojarzyć z kimś i mówić o alcie.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Eee, chyba nie jest alterem nikogo.

wg mnie tez cios w strone SB, od kiedy FB polska wie co to drakengard? xd

Opublikowano

kruku ty sie nie chciales za figaro wstawic?

Opublikowano

Nie no serio jestem ciekaw czym MS może zaskoczyć bo ani żadnych plotek nie ma ani nic. Mają jakieś wolne studio w tej chwili? Kto z thirdparty będzie chciał zrobić exa?

Ja już swój pomysł wyłuszczyłem powyżej. Team Ninja właśnie kończy lub już skończyło współpichcić Ni-oH-a, więc pewnie ma wolne moce przerobowe. Wręczyć im nie wydane na crapa od Platinum dolary i nich robią pełnego lub czasowego eksa na zieloną uberkonsolę w postaci Ninja Gaiden 4 :obama:  Przecież wszak azaliż ta seria przede wszystkiem kojarzy sie graczom z xboxem. Dopiero później trafiała do niebieskiej kloaki.

Ale to byłby sztych w klapie odbyty!!

:banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Przy trójeczce zabrakło Itagaki i wyszło co miało wyjść :gayos:

Ano właśnie, może warto by było zatrudnić Interpol lub inne służby specjalne i za ich pomocą poszukać i z jakiś hong-kongskich spelun wyciągnąć monsieur Itagaki, a następnie dać jemu robić NG4 lub podobną grę :fsg:  

Tylko, że najpierw musieliby mu komisyjnie wszyć esperal :pawel: 

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Itagakiego nie trzeba szukac, bo siedzial przez ostatnie lata w spelunie zwanej nintendno i zrobil dla nich devil's third xd

Opublikowano

przeciez ten koles juz nie wie jak sie robi gry wideo

Opublikowano

Sam fakt, że mój ostatni post hejtujący MS za swoje przykre działania, dostał plusy zamiast bóldu.pne minusy, świadczy iż w oczach społeczności Xbox One to w zasadzie dno. I mówiąc absolutnie poważnie - nie wiem czy ktokolwiek byłby w stanie wyciągnąć się z takiej doliny. Jeśli MS-owi się to jakimś cudem uda, to pomimo iż nadal będę ich miał za sku*wysynów, to zyskają jakąś tam moją formę respektu dla ich PR-u i marketingu.

Znam dużo graczy, którzy bardzo zaufali Xboxowi i żal mi ich strasznie dziś. Wielu z nich niestety dało się nabrać na manipulacje takich szkodników jak donsterydo czy daddy i żałuję że nie udało się tego powstrzymać. Mają teraz strasznie ograniczone platformy, których nienawidzi już chyba ich sam producent. Można pomarzyć o inicjatywach, eventach, wsparciu lokalnym, jakiś niespodziankach. Przypomina to dogorywanie. Scorpio może być już tylko łabędzim śpiewem, gdyż to nie moc konsol sprawia że ludzie je kupują, lecz gry w które mogą zagrać.

Nie spodziewałem się że Xbox One wyjdzie z twarzą w tej generacji, ale chyba aż takiej klęski nie przewidywałem...

Opublikowano

Itagakiego nie trzeba szukac, bo siedzial przez ostatnie lata w spelunie zwanej nintendno i zrobil dla nich devil's third xd

Wiadomo z jakim skutkiem :pawel: No i wlasnie tego chciał uniknąć Mikroszafot odstawiając Kamiye& Co od cyca. No ale tego teraz nikt nie rozumie i wszyscy M$ lżo i obrażajo! :shotgun:

Opublikowano

Czerep, wsadź tego kutasa kumpla do buzi i przestań już pisac bo tego nie da się czytac.

Opublikowano

Czerep, wsadź tego kutasa kumpla do buzi i przestań już pisac bo tego nie da się czytac.

Czyżby Sylwester? A nieee!Wszak już dawno po nim. To skąd ten odgłos fajerwerków?Czy aby na pewno o nie chodzi? Nie! To XM dup.sko trzasło wzdłuż i wszerz :Coolface:

Opublikowano

Itagaki plus team odpowiedzialny za Nioh i mogą robić NG4 mają moje błogosławieństwo.

Opublikowano

Itagaki plus team odpowiedzialny za Nioh i mogą robić NG4 mają moje błogosławieństwo.

Dałbym Ci dziesięć plusów gdybym tylko mógł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.