Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

@kermit

Until Dawn? Serio wymieniasz to jako dobrą GRĘ? Heavy Rainem też się jarałeś? Gardzę mocno.

z gravity rush 2 i tlg cztery :czesc: chyba że dobre exy liczą się minimum od 90% na metakrytyku

Metacritic :yao:

Wg Metacritic Watchdogs 2 to gra lepsza niż Gravity Rush 2 więc to musi być niezły crap :Coolface:

ej, ale no to tak for serious, to skąd ciągle ta gadka akurat o dwóch grach którym przytrafiła się taka średnia? pozostałe z wymienianych podobały się także sporej ilości nie/klapersów).

Ps jak coś to UD guwno c'nie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pure>motorstormy

Opublikowano

MS1>>>>>>>>>MS:PR>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MS:A

Poza tym:

(pipi) Microsoft  :verymad:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

To samo. Dla mnie mega istotne żeby mieszać sobie gatunki i nie skreśląć czegoś bo "znawcy" gierek będą się śmiać. Może dzięki temu po 28 latach grania dalej mi się chcę i nie pizgam elaboratów jakie to teraz gierki są h ujowe.

ps tak poza tym to UD bardzp fajna gierka i każdy kto ZAGRAŁ albo chwali albo przynajmniej nie jedzie jej jak burej suki.

Też grywam chyba we wszystko co można i jestem zdania, że nie można się zamykać na gierki ale Heavy Rain dla mnie to był jeden z gorszych growych ikspiriensów poprzedniej generacji. Gatunek press X to Jason wieje nudą.

Opublikowano

HR i UD to dobre gry z wciagajacymi historiami a jak ktoś lubi tylko pif paf to już się nic nie poradzi. W niebieskim królestwie każdy znajdzie coś dla siebie, jedni czekają na nioh inni na horizon a u mnie na liście Detroit become a Human i spiderman

Opublikowano

Motorstorm miał w założeniach to co oczekuję od dobrego arcade - szalone pojazdy, szalone świetnie zaprojektowane trasy, poczucie prędkości, chaos. Choć miał swoje problemy  (AI ,,na gumce'' trochę zabijało poczucie rywalizacji) to przynajmniej był JAKIŚ.

Horizon jest dopracowane, ale pozbawione charakteru, nijakie.

trzeba miec srogie niedoyebanie by hejtowac Pacific Rift za oszukujące ai, mając tak dobry multiplayer, zróżnicowane typy pojazdów o innej fizyce i kozak kurfa split na 4 graczy

no i ta muzyka podczas spychania ze skarpy (pipi)iów na ostatnim zakręcie <3

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Proste, że są dobre: w końcu od Sony.

Trzeba patałachom z Sony przyznać jedno, nawet jeśli ich konsole rozkęcają się w bólach (i częściej z błędów przeciwnika, niż ich własnych zasług) to wskrzeszenie marki WipEout to powrót na rynek jednej z najlepszych serii racerów jakie kiedykolwiek powstały. Nawet jeśli to lekko usprawnione konwersje to wyścigi w Zone w 4K/HDR muszą powodować opad żuchwy.

Opublikowano

motorstorm spoko gierka, ale nie umywa sie do Horizon. Sorry ficus

Opublikowano

Też grywam chyba we wszystko co można i jestem zdania, że nie można się zamykać na gierki ale Heavy Rain dla mnie to był jeden z gorszych growych ikspiriensów poprzedniej generacji. Gatunek press X to Jason wieje nudą.

Bo HR to uber crap, z postaciami z questow pobocznych w wiedzminie szlo sie lepiej zzyc niz z tymi amebami. Jedyny plus tej gierki to duzo zakonczen i ze nasze wybory faktycznie mialy znaczenie a nie byly iluzoryczne. UD jest moim zdaniem lepsze, ale ja lubie kiepskie slashery. Ogrywalem to ze znajomkami z polskim dubbingiem dla spotegowania chujowosci i bawilismy sie bardzo dobrze. Z samograjow to polecam Life is Strange i Wolf Among Us, moze sie przekonasz do tego gatunku

Opublikowano

HR i UD to dobre gry z wciagajacymi historiami a jak ktoś lubi tylko pif paf to już się nic nie poradzi. W niebieskim królestwie każdy znajdzie coś dla siebie, jedni czekają na nioh inni na horizon a u mnie na liście Detroit become a Human i spiderman

UD - dobry tytuł, filmowy slasherek całkiem fajnie zrealizowany

HR - nudny i beznadziejny tytuł, którym klapy jarały się bo graficzka. Fabuła, narracja, bohaterowie, no prawie wszystko w tej grze jest spjerdolone. Kupa jakich mało.

Opublikowano

może zostawmy to w ten sposób i ruszmy dalej

Opublikowano

ma horizon fenomenalnie zaprojektowane trasy? nie ma, ma agresywny model jazdy? nie ma, ma optymalny tor jazdy dostosowany od klasy pojazdy? nie ma

przeciez to jest inny gatunek calkiem wyscigow, nie lubie open world racerow, z wszystkich test drive'ow, midnight clubow itp zaden mi nie podszedl, jedyny open world racer jaki bardzo lubilem to burnout paradise, a i tak grajac plakalem czemu nie zrobili go na wzor starych czesci

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Boze chron ta branze przed takimi jak Microsoft.... podobno XOne walczy w Japonii o klientow pakietami z..... MINECRAFTEM :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Microsoft, wrzechswiat jest wasz

Edytowane przez okens

Opublikowano

3 dzień i nadal boli ten Scalebound. :-(

Opublikowano

Trzeci dzień beki, dziękuję microsoft za pakiet minecraft w japonii XDD Niech się utrzyma tendencja do wielkanocy, beka wnusiu.

Opublikowano

gralem 20 min w jakiegos motorstorma apocalyspe wiec czuje sie kompetentny by stwierdzić ze cala seria wieje chuyem

no ale fh po jedynce tez mi sie przejadla w singlu, taki szpil tylko do multika

Opublikowano

Apocalypse było słabe, bardziej w(pipi)iało niż bawiło, ale platynę wbiłem xd

MS1 był wspaniały, PR też fajny, ale za zamknięcie serwerów powinno ich się (pipi)ać.

Opublikowano

Przewaga Sony polega na tym , ze oni produkuja na generacji 15-20 roznych marek w roznych gatunkach.Nawet jesli tylko 3 z nich beda mocarne, 5 bedzie bardzo dobrych a reszta to sredniaki, to poprostu liczy sie mozliwosc, ktore daja. 

Jesli Xbox ma 3 marki i w obecnej chwili tylko 1 jest wybitna ( jak twierdza niektórzy) to robi sie poprostu słabo.

Opublikowano

trzeba miec srogie niedoyebanie by hejtowac Pacific Rift za oszukujące ai

twoja stara

chyba ty

Opublikowano

To samo. Dla mnie mega istotne żeby mieszać sobie gatunki i nie skreśląć czegoś bo "znawcy" gierek będą się śmiać. Może dzięki temu po 28 latach grania dalej mi się chcę i nie pizgam elaboratów jakie to teraz gierki są h ujowe.

ps tak poza tym to UD bardzp fajna gierka i każdy kto ZAGRAŁ albo chwali albo przynajmniej nie jedzie jej jak burej suki.

ja zagrałem w UD dla mnie najgorszy samograj od czasów heavy rain

Opublikowano

dla ciebie wszystko od sony jest slabe

Opublikowano

Bluber Ty hejterze 

Opublikowano

Nic innego mu nie pozostało skoro ma xboxa :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.