Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nadal podtrzymuje, że jak Ficek kupi w tym roku switcha, to ja usuwam konto 

Wiesz, że może kupić i sprzedać bardzo szybko?

Opublikowano

1. PS4

2. Switch

3. One

4. PS Vita

5. Wii U

6. Sega Saturn

Oficjalny ranking konsol tej generacji, grupa badawcza 10 000 ankietowanych w wieku 16-34 lat, 58% mężczyźni, 42 kobiety.

Opublikowano

nadal podtrzymuje, że jak Ficek kupi w tym roku switcha, to ja usuwam konto

Wiesz, że może kupić i sprzedać bardzo szybko?
Mi by się nie chciało być tak niedorozwinietym.

Haven, najpierw spale, potem wyrzuce i jeszcze klocka na koniec postawie, ok?

Opublikowano

Sounds good.

Opublikowano

takim lineupem startowym dowalili, ze kupic na premiere to wydac 2tys za sama zelde, zdecydowanie w tym okresie wole kupic yauze0, horizon i persone5

jak pisalem w temacie - pod koniec roku jak bedzie juz zelda, mk8delux, nowy marian, fast racing neo delux i redout mozna inwestowac, po drodze pewnie tez bedzie jakas obnizka bo obecny pulap cenowy rowny praktycznie cenie prosiaka sprawi, ze po poczatkowym boomie na zelde tej konsoli juz nikt w tym roku nie bedzie kupowac

Opublikowano

ficus zawiedziony bo nie bedzie jednak tych gier na ktore czekal :(

Killzone najemnik 2 , Little Big Planet 4 , Knack mobile czy Uncharted ?

Opublikowano

JakiE zakłady ze ficek nie kupi w tym roku switcha, a paliodor w ogóle?

Z Paliodorem za łatwe. Gdyby kupił to już nie mógłby teoretyzować do bólu, kręcąc przy tym fedorą.

Opublikowano

Zapowiadano fast racing neo deluxe? Czy fantazja klapa?

Sorry switch klapa xd

Opublikowano

@blant

Ale Killzona Najemnika to Ty szanuj

nie szanuje niczego co ma killzone w nazwie. Próbowałem na vicie w najemnika jak i we wszystkie części na dużych playstation. Przereklamowany kupsztal. Nie wiem po co tyle części tej serii powstało :) Wolałbym sequel blacka z ps2 . Jak lubię fps'y to killzone mi kompletnie nie leży. Kwestia gustu. 

Opublikowano

Jeżeli w 2017 na switcha wyjdzie splaton 2, Mario, Xeno 2, nowe Poki (które pewnie zapowiedzą na E3) to już w pierwszym roku wraz z Zeldą będą mieć lepsze exy niż x1 czy ps4 do tej pory xD 

To nie jest to konsola pod multiplatformy, więc jako dopełniacz do PS4 nada się idealnie.

Opublikowano

Przynajmniej jest nadzieja, że po kolejnej klęsce kupi ich Sony i dostaniemy Mario na PS5 w 4k i grafiką lepszą niż życie.

Raczej jezeli switch zaliczy porazke a raczej jest to pewne biorac pod uwage cene w eu(350€ :dynia: ) to beda robic gierki na telefony.

Ciekawe co ms od(pipi)ie ze scorpion,obstawiam ze 0 nowych ip i 699$. 157 dni do beki z ms zostalo

Mam nadzieje,ze jednak ms sie obudzi i wroca do formy z 2005-2007 roku

Opublikowano

Przynajmniej jest nadzieja, że po kolejnej klęsce kupi ich Sony i dostaniemy Mario na PS5 w 4k i grafiką lepszą niż życie.

Raczej jezeli switch zaliczy porazke a raczej jest to pewne biorac pod uwage cene w eu(350€ :dynia: ) to beda robic gierki na telefony.

Ciekawe co ms od(pipi)ie ze scorpion,obstawiam ze 0 nowych ip i 699$. 157 dni do beki z ms zostalo

Mam nadzieje,ze jednak ms sie obudzi i wroca do formy z 2005-2007 roku

Jak Scorpion będzie tanszy to nie bedzie mozna mówic o mocnej konsoli. Jakma byc taka kosa jak MS lansuje to 700 to cena naprawde minimalna.

Opublikowano

Bez przesady,karty w przeciagu ostatnich 3/4 lata zaliczyly wielki skok.Scorpion raczej bedzie na ryzen(nowy cpu od amd) i gpu(vega 10 amd) wiec moze uda sie im utrzymac cene ponizej 499$.

Wolfie taki śmieszek, a jak Sony zapowiedziało PS3 bez gier za 599EUR to siadał na dildosie Sony aż się iskrzyło.

Ps3 kupilem w grudniu 2009 roku i byla to slimka :lapka:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Mając Wii U i ograne parę gier jak Mario i Zeldy, a także Xeno, gdzie potem poszło do żyda, to i tak ze zniczem jak cena w miarę normalna będzie, bo za taką cenę i 2-3 godziny grania na tablecie to jakoś się mija z celem, no nic, konferencja nie porwała, a płatny online to beka, myślę sobie, jakie oni gry będą dawać co miesiąc?

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Starocie z nesa i snesa

Opublikowano

Ktore beda dostępne tylko przez jeden miesiąc xD niech ze ta firma zdechnie, albo niech połączy sie z Sony;)

Opublikowano

Jednego starocia na miesiac dadzą :pawel: A potem zabiora :pawel:

Opublikowano

Czyli nadal najlepszym wyborem Xbox?

:yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.