Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Po 300 ale że Nintendo jest bardzo niszowe oraz bardzo elitarne to cena już skoczyła do 350. Ja bym zamawiał bo zaraz się zrobi 400 :/

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ręce opadają czasem od oglądania co się odpi.erdala w tej branży xD ogram sobie zeldunie na wii u i elo.

Opublikowano

q4FekF6.png

[*]

press  :cross:  to pay respect

Opublikowano

1AgX9H2.gif

Nie, to się nie dzieje naprawdę:

source.gif

xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

CA35DTN.jpg

Typowa konsola dla dzieciaków.

Nintendo znów idzie tam gdzie nie trzeba: fatalne parametry, fatalne gry na premierę, fatalna cena, fatalne zapowiedzi (oprócz Mario), fatalny model biznesowy (płatne online chyba na jesień) a jedyna gra warta uwagi tzn. Zelda będzie też na WiiU.

Jednym słowem 'Drama"

Opublikowano

Do zaorania te całe switch, była szansa, jak zwykle, spiedolono po całej linii, przypomina mi to pewien bekowy pokaz na e3 przez Nintedo Wii Music w 2008 grając na organkach jak upośledzone dzieci, ratujcie tę branżę XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Co te Nintendo .... symulator dojenia krowy? Ehhh daliby symulator molestowania dziewczynek to odrazu by im sprzedaż w Japonii skoczyła o 1000%. Chore poyeby.

Opublikowano

Nintendo miało dobre czasy na handheldach gameboy, n64 konsola, gc konsola, color i advanced, 3 dsy i te czasy to już nigdy nie wrócą, potem kombinowali jak antylopy na mefedronach właśnie tego typu jak granie na organkach, machanie tymi padami czy właśnie teraz, co dzisiaj zobaczyliśmy na pokazach, dojenie krowy, czy ktoś tam u nich jest zdrowy na umyśle? A te ceny za te wszystkie rzeczy to jest po prostu uber golenie graczy. Szkoda strzępić ryja za ich ten marketing.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Płatny online na Znicza żeby pograć w MK8 czy Splatoona bo innych gier nie będzie i do tego jedna gierka z NESa na miesiąc, później znika nam z kolekcji + adapter do neta za 150zł . Jak to się ma do kilku gier w GwG i PS+ które nam zostają w kolekcji? xDDD

Konsola 1,5-2k...kupienie ''pół kontrolera'' wielkości zapalniczki 250zł i nawet takie popierdółki jak Arms, 1-2 Switch czy Bomberman po 200zł o_0 

W temacie Znicza jakiś Nintendobot napisał że to bardzo miłe że będzie MK8 Delux i inne kotlety z WiiU i trzeba się cieszyć, płać panie od nowa! Nawet Yeti wymięka z trójnogiem pod poduszką.

Łezka w oku się kręci jak patrze na Gamecuba i N64. To Nintendo już nie wróci.

Opublikowano

Dadza pokemony, monster hunter i pare sztuk opchna.

Opublikowano

Mialy byc same porty i remastery z WiiU, a wyszlo ze nie bedzie nic  :teehee:

Opublikowano

mogli te pokemony juz olac na 3ds i poczekac do premiery switcha

Opublikowano

zaje,bisty pomysł, odciąć konsolę, która sprzedała się w milionach od pokemonów xd

Opublikowano

Mialy byc same porty i remastery z WiiU, a wyszlo ze nie bedzie nic  :teehee:

Wszyscy się tu napalali na jakiś remaster Bayo/Xeno z wii u a tu nawet tego brak :yao:

Opublikowano

Poki beda te same tu i tu.

Opublikowano

Nintendo to już cień samego siebie. 3dsa warto jeszcze mieć, ale switch to totalna pomyłka. Konsola bez gier, wyjdzie dużo gorzej niż z wii u.

Opublikowano

Poki beda te same tu i tu.

kto chcial, to dawno ogral na 3ds za 300zl

Opublikowano

bDU71wV.gif

Tyle w temacie, czekać rok, półtora na obniżkę tej konsoli dla xeno, zeldy i jakieś może platformówki i oddać potem do żyda. Nintendo już mogło by darować z bawieniem się w branżę konsolową, bo to na długą metę nic dobrego z tego nie wynika. No kumasz kupować konsolę tylko dla tych paru gier i potem żadnego z tego pożytku nie masz, a i tak sporo hajsu na to musisz wydać, a mimo masz ochotę pograć w nie, bo to tylko exy. Mogliby chociaż sprzedać licencje tych gier i brać jakiś profit za nie jak w przypadku Segi, źle na tym nie wyszli. No ale o tym to zawsze można pomarzyć, dopa trochę boli za ten ich marketing i biznes. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Faka matka wie, że ćpiesz? 

Ta konsola to uzupełnienie, a nie główny sprzęt do grania w domu...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie ćpię ale przemyślałem parę rzeczy i wyciągnąłem wnioski takie, że to jest szkodliwe, co robi Ninny. No powiedz mi, chce Ci się yebać z tym voice chatem za pomocą telefonu, żebyś mógł sobie pogadać z kolegą/koleżankami? To podany przykład i to jest durny pomysł jaki mogło zaproponować Nintendo, albo płacić za adaptera do neta? To jest nie w porządku wobec graczy za takie robienie techniki i ruchania na każdym kroku, nie będę już wspominał o płatnej usłudze sieciowej.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nie ćpię ale przemyślałem parę rzeczy i wyciągnąłem wnioski takie, że to jest szkodliwe, co robi Ninny. No powiedz mi, chce Ci się yebać z tym voice chatem za pomocą telefonu, żebyś mógł sobie pogadać z kolegą/koleżankami? To podany przykład i to jest durny pomysł jaki mogło zaproponować Nintendo, albo płacić za adaptera do neta? To jest nie w porządku wobec graczy za takie robienie techniki i ruchania na każdym kroku, nie będę już wspominał o płatnej usłudze sieciowej.

Piłem do innych składowych Twojej wypowiedzi. Z w/w akurat się zgadzam.

Opublikowano

Spokojnie, na pewno będzie i port tej gierki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.