Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Gra mi się podobała, ale ta ilość tekstu to jakaś pomyłka. 

edit:

Dadk7VI.jpg

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Na marcowe gierki już ponad 450zł wydane. Jednak posiadacze xboxa mają dobrze bo portfel nie ucierpi.

Opublikowano

Xboty są jak rumuny, dla nich liczy się kasowanie projektów, plucie jadem na niebieskich i ogólnie obrzucaniem hejtem za brak gier na ich uber konsolę, a za dojechanie Sony tańczą w rytmie rumuńskiej muzyki:

kasa będzie szła teraz na scorpio, gdzie spencer po raz kolejny wydyma botów  :xboss: 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Tyle dobrych gier na ps4, tak niewiele czasu.

Opublikowano

Tyle dobrych japońskich gier na PS4 i Switcha :obama: Bez kitu, Japonia przegrywa? Dobre sobie. Wyliczyłem że w tym roku interesują mnie same japońskie gierki. No dobra, jest jeden wyjątek - RDR2. Trzeba też wesprzeć zachodniego deva.

Opublikowano

Juz pisales mądrze i nagle wyskakujesz z RDR2. xD 

Opublikowano

Tyle dobrych japońskich gier na PS4 i Switcha :obama: Bez kitu, Japonia przegrywa? Dobre sobie. Wyliczyłem że w tym roku interesują mnie same japońskie gierki. No dobra, jest jeden wyjątek - RDR2. Trzeba też wesprzeć zachodniego deva.

RDR2 w tym roku?

Zartownis.

Opublikowano

Ale będzie grane jesienią :fsg:

Opublikowano

Daddy a w co będziesz grał na Scorpionie w 4k? Serio pytam teraz. Bez docinek.

Wyjdzie to zapowiedza. Nie trzeba zapowiadac z wyprzedzeniem na 10 lat jak Sony.

Opublikowano

Juz pisales mądrze i nagle wyskakujesz z RDR2. xD 

2rPT48j.gif

Opublikowano

ale beczunia z niebieskich przegrywów. Wystarczy wsadzić kij w mrowisko i wszystkie sonyboty biegają wściekłe, niby tyle gier na szrota4 a wszystkie siedzą w CW 24/7 xDDD

Nikt nie odpowiedział na pytanie, jest w końcu w co grać na szrocie4 poza chińskimi crapami które nikogo czy Far Cry Primal 2 to jedyna gra która daje wam nadzieje w tym roku? Tylko poważne odpowiedzi :)  

Opublikowano

ale beczunia z niebieskich przegrywów. Wystarczy wsadzić kij w mrowisko i wszystkie sonyboty biegają wściekłe, niby tyle gier na szrota4 a wszystkie siedzą w CW 24/7 xDDD

Nikt nie odpowiedział na pytanie, jest w końcu w co grać na szrocie4 poza chińskimi crapami które nikogo czy Far Cry Primal 2 to jedyna gra która daje wam nadzieje w tym roku? Tylko poważne odpowiedzi :)

A wy co macie zielone knury? Halo Wars 2, które będzie miało gorszą sprzedaż niż VIP z Biedronki, ale będzie (pipi) ruch społeczny w dziale szrota, bo dwóch zielonych kupiło grę na premierę, aby wspomagać Spencera na nowe baterie do Skarabeusza.

Do e3 bez gier, po e3 bez gier do premiery Najpotężniejszej konsoli, po premierze Halo Forza Gyrosy...

Taka mocarna konsola, a ex w HD ready...Taa gameplay najważniejszy, (pipi) że technologia idzie do przodu, boty zawsze 3 maja tyły, aby świat nie zapomniał o 720p w 2017... Szanujmy się (pipi)a jego mać..

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Jedyna marka, do której jeszcze mam nadzieję od Ubi na udany powrót, to Splinter Cell i Rayman reszta może utonąć.

beyond good& evil, pod warunkiem  że nie zrobią open worlda z wieżami i piórkami do zbierania

Opublikowano

Xbox z wielkimi zmianami, bez Halo i Gears na koniec roku!

Dadk7VI.jpg

jako największy bot i miłośnik xboxa powiem tak

spencer ty kłamliwa kurwo

Opublikowano

Xbox z wielkimi zmianami, bez Halo i Gears na koniec roku!

Dadk7VI.jpg

jako największy bot i miłośnik xboxa powiem tak

spencer ty kłamliwa kurwo

hehe, jeszcze to logo pierwszego xboksa, na którego w pół roku wyszło więcej gier niż na łoniaka przez 3 lata

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

No jak, przecie będzie forza, phantom dust, state of decay, cuphead, below. halo w przyszlym, gearsy za 2 lata.

Opublikowano

Będzie MechAssault 3 i remake/remaster Ninja Gaiden Black :banderas:

Opublikowano

Czarek (pipi)a będzie, Ms pluje na was :

Killer quantum bez napisów pl, płacz że trzeba grać z Google translatorem i gra na 7.

Znając fantastyczną politykę Ms, to będzie kinect 3.0 z opcją bez gier.

Upragnione full HD, w końcu boty będą mieć powód aby zmienic tv na 1080p plus 3 gry w HdERze.

Ms, który może kupić cały świat, Wypuszcza (pipi) technologiczne, i szczyci się najlepszymi 3 grami...

Nie oszukujmy się, Sony od zawsze miało mocarne ex, i innowacje których nie szukać u zielonych karakanów.. No ale Mamy wsteczna, po co nam nowe gry, przecież kupię konsole nowej generacji, aby przypomnieć sobie gry z x 360, bo tam grafika nie odbiega od xone... I nawet te same baterie pasują..

Opublikowano

a po polsku nauczysz się pisać?

Quantum mnie nie nauczył, bo zabrakło Ms pieniędzy.. Więc jest jak jest...
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=Adh46ky_-WI

Jeszcze miesiąc niebieskie robaczki ale będzie grane :banderas:

Spencer ma jeszcze miesiąc żeby anulować projekt i zakopać pudełka na pustyni, czytałem że tego chce community i tak będzie lepiej dla graczy.

Daddy swoim zalosnym trololololo wysummonowales nawet Pleja do wc gratulacje.

Opublikowano

to chyba dobry bait jak całe ps community się musi zebrać żeby odpisywać, ponoć macie tyle goty gier a tutaj czeski na mocarzu nadal walczy

jak go scorpio zayebie to on sam tylko to wie :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.