Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jednym z największych świąt w Finlandii jest dzień, kiedy kończy im się długa noc polarna i wreszcie po dłuuugiej ciemnicy zaczyna się dzień. Finowie świętują ten dzień gremialnie upijając się alkoholem. Widok uchlanych, zarzyganych, ale szczęśliwych Finów leżących gdzie popadnie, np na trawnikach i skwerach wcale nie należy do rzadkości. Klapy mogą podać Finlandczykom dłonie. Po długiej nocy polarnej (czytaj: braku gier) w końcu wczoraj dostali pierwszego sztosa. Wywołuje to faflonienie i majaki z zaślepienia radością.Jeszcze parę uśmiechów zagości na ich wygłodniałych obliczach w najbliższych miesiącach (NioH,Horajzon)ale do czasu E3, kiedy to cesarz Spencer zaprezentuje Skorpiona. Uśmiechy klapów zgasną niczym zapałeczka na huraganie. Zaskutkuje to tym, że klaperia w panice będzie chciała wejść do Zielonego Cesarstwa, ale napotka pewien problem tj wąskie wrota, przy których dyżury będą pełnić zieloni bracia. Będą oni wpuszczać do zielonego Elizjum pojedynczo skruszonych klapeuszy i po wymierzeniu na gołą pupę powiedzmy trzech pokutnych szlagów gumową pałą. Dla YETI specjalna taryfa: dostanie tych szlagów dziesięć :Coolface:

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

do e3 wypadałoby zamknąć cw bo i tak zaorane i zasiane

Opublikowano

Jednym z największych świąt w Finlandii jest dzień, kiedy kończy im się długa noc polarna i wreszcie po dłuuugiej ciemnicy zaczyna się dzień. Finowie świętują ten dzień gremialnie upijając się alkoholem. Widok uchlanych, zarzyganych, ale szczęśliwych Finów leżących gdzie popadnie, np na trawnikach i skwerach wcale nie należy do rzadkości. Klapy mogą podać Finlandczykom dłonie. Po długiej nocy polarnej (czytaj: braku gier) w końcu wczoraj dostali pierwszego sztosa. Wywołuje to faflonienie i majaki z zaślepienia radością.Jeszcze parę uśmiechów zagości na ich wygłodniałych obliczach w najbliższych miesiącach (NioH,Horajzon)ale do czasu E3, kiedy to cesarz Spencer zaprezentuje Skorpiona. Uśmiechy klapów zgasną niczym zapałeczka na huraganie. Zaskutkuje to tym, że klaperia w panice będzie chciała wejść do Zielonego Cesarstwa, ale napotka pewien problem tj wąskie wrota, przy których dyżury będą pełnić zieloni bracia. Będą oni wpuszczać do zielonego Elizjum pojedynczo skruszonych klapeuszy i po wymierzeniu na gołą pupę powiedzmy trzech pokutnych szlagów gumową pałą. Dla YETI specjalna taryfa: dostanie tych szlagów dziesięć :Coolface:

Tu już chyba tylko pozostaje go uśpić.

Opublikowano

Jednym z największych świąt w Finlandii jest dzień, kiedy kończy im się długa noc polarna i wreszcie po dłuuugiej ciemnicy zaczyna się dzień. Finowie świętują ten dzień gremialnie upijając się alkoholem. Widok uchlanych, zarzyganych, ale szczęśliwych Finów leżących gdzie popadnie, np na trawnikach i skwerach wcale nie należy do rzadkości. Klapy mogą podać Finlandczykom dłonie. Po długiej nocy polarnej (czytaj: braku gier) w końcu wczoraj dostali pierwszego sztosa. Wywołuje to faflonienie i majaki z zaślepienia radością.Jeszcze parę uśmiechów zagości na ich wygłodniałych obliczach w najbliższych miesiącach (NioH,Horajzon)ale do czasu E3, kiedy to cesarz Spencer zaprezentuje Skorpiona. Uśmiechy klapów zgasną niczym zapałeczka na huraganie. Zaskutkuje to tym, że klaperia w panice będzie chciała wejść do Zielonego Cesarstwa, ale napotka pewien problem tj wąskie wrota, przy których dyżury będą pełnić zieloni bracia. Będą oni wpuszczać do zielonego Elizjum pojedynczo skruszonych klapeuszy i po wymierzeniu na gołą pupę powiedzmy trzech pokutnych szlagów gumową pałą. Dla YETI specjalna taryfa: dostanie tych szlagów dziesięć  :Coolface:

:corvo:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ten czezare ma jakiś zespół? Odpowiedziałbym mu, ale nie chcę być pózniej oskarżany o znęcanie się nad niepełnosprawnymi.

Opublikowano

Mnie bardziej interesują gierki na E3, niż konsola bez nich.

Opublikowano

Gdyby to napisał ktoś inny to bym stwierdził, że to tylko trolling na potrzeby cw. Wystarczy jednak spojrzeć na autora, a wszytsko robi się jasne i klarowne.

Opublikowano

>skasowali Scalebound 

>skasowali Snapa

ciekawe co będzie następne. 

Mam wiadomość do Pana, Panie Spencerze 

otóż:

10dsehi.jpg

Opublikowano

Na prosiaczku multiplatformy będą w 1080p 25-30 fps, natomiast na skorpionie 4K w 30-60 fps. Nawet ślepy zauważy różnicę :problem:

Opublikowano

>skasowali Scalebound 

>skasowali Snapa

ciekawe co będzie następne. 

Mam wiadomość do Pana, Panie Spencerze 

otóż:

10dsehi.jpg

Co do Snapa to tak samo jak w przypadku Scalebound - #spencerniewiedział

Opublikowano

Z tym 4K bym się nie napalał, bo zapowiada się na to, że będzie upscaling jak w PS4Pro właśnie. W ładniejszej i płynniejszej grafice, ale zawsze upscaling.

Chyba, że MS będzie miał ból dvpy o 1080p z oryginalnego PS4 i postaci w Scorpio na 4K z grafiką która pamięta dobre czasy X360 xdddddd Ja je.bię, oni tam serio nie lubią graczy.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

i tak różnicy nie zobaczysz między upscallngiem a 4k więc?

Opublikowano

Po tym co zobaczyłem na PROsiaku mi skalowane 4K w zupełności wystarczy, ciężko wyobrazić sobie jeszcze ostrzejszy obraz, także niech oni się skupią na lepszej interakcji z otoczeniem, niech ta moc pójdzie na coś więcej niż tylko "grafika"

Opublikowano

Na prosiaczku multiplatformy będą w 1080p 25-30 fps, natomiast na skorpionie 4K w 30-60 fps. Nawet ślepy zauważy różnicę :problem:

No właśnie przez ostatnie lata ponoć ich nie ma.
Opublikowano

Nie mam nic do upscallingu, po prostu boję się, że MS będzie naciskał na natywne 4K (przynajmniej w swoich tytułach) i doczekamy się grafiki rodem z X360. Tyle dobrze, że tych tytułów 1st party nie mają zbyt wiele.

Opublikowano

mialem brac znowu xbona dla snapa zeby poogladac tv grajac w voodo vince remastered ale jak usuneli ten ficzer no to :reggie:

Opublikowano

Wizir już pisał że mutiplaformy bedo

Nie multiplatformy, tylko multiplatformy w najlepszej jakości.

Z pamięcią SRAM nie jest to takie pewne

Opublikowano

Ja (pipi)e i oni ciagle w to wierza? Co ten Spencer wam do tych pustych lbow wbija to ja nie wiem

Opublikowano

Scorpio czyli przewijanie czasu w 4k. Poczekajmy do E3, bo na razie mamy tylko marketingowy bełkot Spencera i mityczne 6 teraflopów. Teraz karmią lud tym, wcześniej karmili ,,potężną mocą chmury'' i jakoś ucichło.

Opublikowano

Nie znalazlem w wyszukiwarce Googli zdjecia tak duzego dildosa jakiego Spens wklada ciagle botom w tylek... ponizajace

Opublikowano

Miał grać w gry u brata, a szuka dildosow na googlach. To się nazywa poświęcenie w imieniu PlayStation.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.