Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ja to pytanie mam takie odnośnie Mendrka - on miał w ogóle kiedyś tego PS2, że tak piedoli o tym RE4?? Trollowanie to już wyższy level hard, a jak nie troll i na serio to już brak słów XD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nie miał, pożyczał

xDxxD

Opublikowano

Chodził do kolegi grać. 

Opublikowano

a no właśnie, tak czy inaczej BK*

*karol, nie chodzi o burger kinga

Edytowane przez ragus

Opublikowano

a juz zaczal ogryzac paluszki

Opublikowano

*karol. nie chodzi o burger kinga

Edit

nick-cage-lol.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie lubię napompowanego mainstreamu, im więcej widze jak ktoś się napala na jakąś grę, tym mniej mam ochotę w to zagrać. Mam tak od kiedy sparzyłem się na hype innych, ostatnim razem przy GTA V które poza misjami jest nudną kupą i jakiekolwiek wmawianie sobie że można czerpać przyjemność z jechania samochodem przez sandbox albo oglądaniem na plaży jak ocean się rusza, jest dla mnie jakąś pokrętnym mechanizmem obronnym przed faktem że ta gra jest wydmuszką. A o remasterach nikt nie pisze bo nikt ich nie lubi (chociaż większość kupuje). Tak samo pokochałem ostatnio indyki, bo ostatnio więcej hejtu na nie leci. Taki ze mnie growy hipster się zrobił. Także sorry Yakuzo, pewnie jesteś dobrą grą, ale do zobaczenia w 2020 - oby remaster był dobry!  ;)

Aha, czyli nie lubisz mainstreamu ale PS4 jest najlepsze bo przeciez 40.000.000 ludzi nie moze sie mylic? Oblakany typie, pyerdolisz co tylko ci przyjdzie do twojej chorej, zakompleksionej glowy tylko aby sie udowartosciowac.

Po twoich wszystkich postach jestem pewien ze samo granie nie sprawia ci przyjemnosci - tej szukasz na forumingu wmawiajac kazdemu kto nie uznaje ps4 jako "przeza(pipi)istej, najlepszej, jedynej platofrmy do grania". Bo nie daj boze ktos sie dobrze bawi na xboxie. Nie daj boze ktos ma 60fps+ przy ultra na pc'cie. Przeciez ty nie mozesz miec "gorszej" platformy w jakikolwiek sposob. Powiedzialbym ze mi ciebie zal, ale mi nie jest ...

Opublikowano

lIujCU6.gif

Opublikowano

Mendrek pokochał indyki, ale tylko te z ps plusa. :kaz: 

Opublikowano

jedno trzeba mendolinie oddac - nikt tak nie jednoczy wszystkie obozy w CW, jak mendolina yebnie tego swojego glupiego posta to przez najblizsze dwie strony zawsze wszyscy w CW zjednoczeni pod jedna bandera 

Opublikowano

On zaraz napisze, że to był jego cel, że to jego zakładanie się z samym sobą jak w poście o Zettcie, że pupa mu pękła, a Nam wszystkim triggery się włączają. Beka z typa XD

Opublikowano

a nie wlaczaja sie? skrobnie chlopak raz na jakis czas posta a dupy pekaja  jedna po drugiej. ze ktos sie na to łapie jeszcze

Opublikowano

lapia sie ci co mysla ze to jest trolling, jedyne co fakt - ze z perpektywy lat to moze faktycznie lepiej byloby te jego posty olewac, no ale sie czasem nie da, patrzac jak wyglada jego zywot gracza, w co gra i kupuje i jak sie wymadrza i jakie prawdy objawione produkuje

Opublikowano

oczami wyobraźni widzę Fanka wklejającego tweety i gify w temacie Scorpio :obama:

Religia mi nie pozwala

Opublikowano

Jak myślicie, jest szansa, że Rare zostanie zaorane przez M$ po wydaniu Sea of Thieves jakby nie było ciekawych wyników sprzedaży? Firmy szkoda, bo portfolio bogate ma, a że w rękach molochu z Redmond jest to wiadomo jak się tam czasem kończy.

Opublikowano

Rejven, jakaś recka po obyciu się z Mesjaszem, pierwsze wrażenia, doznania z gier, co Cię boli, co Cię zadowala, w porównaniu z gorszą konsolą. Tylko nie PacZ na na innych twardych botów, pisz co Ci z serca leci.

Opublikowano

Ja pier,dolę jakie to Pro jest ogromne O_o.

Wiedziałem, żeby nie kupować pada elite do X1. Teraz nie mogę zdzierżyć DualShocka 4. Tak obiektywnie jest lepiej w porównaniu do DualShocka 3 i chyba nawet pada od X360, ale do tego od X1 nie ma startu, do elite to w ogóle.

Ale system samej konsolki i czas instalacji są sztywniutkie. Kultura pracy Pro jak płyta ucichnie wreszcie też wydaje się być bardzo przyjemna.

No nic, gram dalej w to U4.

O, zgraliśmy się :). Na razie wrażenia pozytywne. Czekam aż Driveclub i deszcz do Drivecluba się ściągną :lapka:

Opublikowano

Nie oczekuj wiele po drivecrapie. 

Opublikowano

Również rozpocząłem swoją przygodę z Driveclub i,do Horizon 3 nie ma startu.

Gra jest jakiś taka bez duszy, w dodatku połowa jako płatne DLC. Pewnie pogram w nią 15h i wyleci z dysku.

Opublikowano

Gdybyście nie grali wcześniej w Horizon to inaczej byście śpiewali. Niewdzięcznicy, nie doceniają racera generacji na playstation 4 

Opublikowano

Tak tylko gwoli ścisłości, ten rage out the control u Ocelota wyniknął ze smutnej bomby prawdy dotyczącej jego szkodnictwa w społeczności, poprzez naganianie na PC gaming, który jak wiadomo niszczy naszą branżę. Patrzcie jak sprytnie przepchnął manipulację, na końcu dołączając dyrdymały o ultra 60 fps (no chyba że mu chodzi o gry prysznicowe że tak to ujmę :) ), dla niepoznaki dorzucając xboxa. Nie wspomniał nic o Playstation, które musi być jak wielki boner w jego gardle :)

Wiadomo, wybulił chłopak pewnie 4 kafle na piecyka, myślał że jest super gość, a tu takie PS4 za 1200 miażdzy te jego blaszaną prowizorkę. Aha i oczywiście że na xboxie można się dobrze bawić, nawet grając na cymbałkach można. No ale można też lepiej. I nie zarzucaj mi Ocelocie że akurat mam taki sprzęt na którym można, bo to niesprawiedliwe z Twojej strony, nie sądzisz? Spójrz na kolegów w temacie i zobacz co kupują, co wybierają, na czym grają. PC nikogo, xbox nikogo. Sorry, takie fakty ;)

Opublikowano

Jedyne co jest fajne w DC to zamknięte trasy, chciałbym zeby trzecia odnoga forzy była jak PGR

Pad od Xbox one to mistrzostwo, a elite to juz w ogóle gejmingowy orgazm

Edytowane przez kubson

Opublikowano

UWAGA SPOILER Z HORIZON

O ja (pipi)e co za "mesjasz" 

Opublikowano

Również rozpocząłem swoją przygodę z Driveclub i,do Horizon 3 nie ma startu.

Gra jest jakiś taka bez duszy, w dodatku połowa jako płatne DLC. Pewnie pogram w nią 15h i wyleci z dysku.

Ja sobie dałem spokój po jakiejś godzinie. Bieda straszna nawet w porównaniu do Horizon 2, a gdzie tam do 3. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.