Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Post Blubera przypomniał mi piękne czasy Xboxa One,

no cóż trzeba przeczekać ten okres posuchy (dobrze że jest Halo 5 :banders: ) a jesień znowu (jak co roku) będzie należeć do Xboxa

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Po miesiącu z hakiem jako posiadacz Playstation 4 Pro z ręka na sercu moge napisać

Tylko Xbox, (pipi)ac Playstation i chińskie bajki xddddd

Podsumowując wyszło jak zawsze, boty mówią prawdę klapy kłamią

Opublikowano

to sprzedaj konsole, co za problem

Opublikowano

to sprzedaj sprzęt, w  czym problem

Opublikowano

Co się stało, że PrOsiak taki (pipi)? Gry ma, grafika jak życie i same sztosy na przyszłość. Wytłumacz, dlaczego xone lepszy. Daruj sobie tylko wsteczna i community. Dalej Kubson. Dawaj bomby prawdy

Opublikowano

Ja tka zrobiłem, ograłem co chciałem sprzedałem i czekam spokojnie na Scorpio bawiąc sie rewelacyjnie z prosiakiem

:scratch_one-s_head:

Opublikowano

Jezu co ten Spancer :banderas: najpierw genialny Horizon 3 z średnią 92,3% pózniej do wstecznej wskoczyła Bayonetta z średnią 90% a jeszcze wczesniej niesamowity John Marston z średnią 95% a teraz jeszcze wyśmienite Gears of War 4 średnia 85,6% na grube miesiące grania w cudownym community a w grudniu wyśmienity deser do co-opa w postaci Dead Rising :o b a m a: 

Ah jeszcze najlepszy Final poprzednej generacji czyli Lost Odyssey z poprawionym frameratem ZA DARMO :fgs: 

Do tego świetna sprzedaż w UK o 1000% boostująca sprzedaż w stosunku do poprzedniego modelu, piękna konsola z odtwarzaczem ULTRA bluray (a nie biedacki streaming z netflixa) z HDRem, który działa. Z poprawionym padem i nie wyglądajcym jak chinski plastik z baterią na 4h. 

A na ps4? Bundle z Codem. Haha boże jaki przegryw.

prosiak juz w domu?

Jesień xbox, zima ps4, świeta switch tak to wyglada, cykl życia (pipi).ać biede

Opublikowano

Co się stało, że PrOsiak taki (pipi)? Gry ma, grafika jak życie i same sztosy na przyszłość. Wytłumacz, dlaczego xone lepszy. Daruj sobie tylko wsteczna i community. Dalej Kubson. Dawaj bomby prawdy

Prosiak jest za(pipi)isty tylko ma jeden problem nie jest xboxem :lapka:

Halo, Gearsy, Forza > chińskie bajki

Ja tka zrobiłem, ograłem co chciałem sprzedałem i czekam spokojnie na Scorpio bawiąc sie rewelacyjnie z prosiakiem

:scratch_one-s_head:

Żyłem w kłamstwie ;) jestem jednak przesiąknięty do szpiku kości xboxem

Opublikowano

Ale jeszcze te chińskie bajki nie wyszły  :whyyy:

Opublikowano

Czar prosiaka widocznie szybko prysł 

Po The Division i Playstation Vita, Prosiak to kolejny przykład sztucznie wypromowanego forumowego hajpu, co głupsi niestety uwierzyli tej propagandzie 

Opublikowano

cale szczescie ze moge ten zlom zwrocic i dostane caly hajs spowrotem ;d asax nie glupsi tylko spragnieni gier xdddd

Opublikowano

Ja tam Prosektorium pewnie zakupię i to wkrótce. Nową grę pomarańczowych narkomanów olewam ciepłą, paraboliczną, żółtą moczową strugą, bo to kupsztang będzie, jeno graficzka dobra, ale na NioH-a na xboxie nie chce mi się tak długo czekać :blum1: To samo Yakuza 0. Wiem...tu bym się nigdy nie doczekał. Prosiaka będę żywił paszą aż do Yakuzy 6. Potem kwiczącego wniebogłosy świniaka kopniakami zagonię na rynek handlu zwierząt hodowlanych i sprzedam. Boję się tylko, że jak ukończenie przeze mnie Yakuzy 6 zanadto nałoży się na okres intronizacji i początku panowania true nextgena tj Skorpiona to prosię będę musiał oddać za przysłowiową czapkę gruszek, bo za przyzwoite pieniądze nikt ode mnie tego szrota nie weźmie :cray:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Nie ma co tu dużo gdybać. W 2017 liczy się tylko prosiak. Na xboxa zapowiedzi brak i najgorsze multiplatformy. W czerwcu MOŻE się coś wyklaruje. Ale pewnie dopiero w 2018 jak nie sperdolom pokazu i premiery scorpio (vide xone, tv, drm i mattric na czele) to xbox wstanie z kolan.

Opublikowano

nie łatwo jest być posiadaczem trupa, trzeba sobie radzić z nadmiarem wolnego czasu.

no cóż panowie, jeśli chodzi o xboxa,  dobrze to już było. 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

grunt to nie zamykać się na inne platformy a czasu na granie nadal będzie za mało 

Opublikowano

nie łatwo jest być posiadaczem trupa, trzeba sobie radzić z nadmiarem wolnego czasu.

no cóż panowie, jeśli chodzi o xboxa, to dobrze to już było. 

Dlatego trup poszedł do żyda. Kiedyś może się wróci na zieloną łąkę jak już scorpio dostanie halo6, horizon4 i girsy 5 :D

Opublikowano

Tak w ogóle to mam nadzieję, że w PS5 już nie będzie tabletowego procesora. No kolejną konsolę MS po Scorpio nie liczę.

Opublikowano

Tak w ogóle to mam nadzieję, że w PS5 już nie będzie tabletowego procesora. No kolejną konsolę MS po Scorpio nie liczę.

I analogicznie...było by dużą naiwnością dzisiaj przypuszczać, że po PS5 Sony wypuści kolejną konsolę...

Opublikowano

Spencer zapytany na twiterze w weekend czy Scorpio będzie ostatnią konsola MS, odpowiedział tylko "No"  :D

Opublikowano

a dokladniej "no będzie"

Opublikowano

Pewnie maja w planach jeszcze Scorpio Slim.

Opublikowano

musial tak napisac zeby inwestorzy czy devi brali ich jeszcze na powaznie

a wierzyc w jakiekolwiek slowa spencera to teraz naprawde trzeba byc dronem microsoftu

Opublikowano

Co to za afera, że ludzie pozbywają się swoich PROsiaków? Przygniótł ich prestiż?

Co? Czyżby panika spowodowana  rychłym nadejściem sprzętowego mesjasza Skorpiona już opanowała klapy? :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.