Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na PS4 crapy na 80 jak TLG czy GR2 to podobno sztosy. Microsoft znowu zaorał.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Więc jak ktoś przeżył początek konsol w Polsce, to dzisiejsze ceny gier mu nie straszne.

Pewnie, ale to byl inny rynek, brak oficjalnych wydawcow, zerowa siec dystrybucji itp.

Po prostu szlag czlowieka trafia jak pomysli sobie ze nowki na konsole mogly by byc po 140 pln.

Na PS4 crapy na 80 jak TLG czy GR2 to podobno sztosy. Microsoft znowu zaorał.

Jedna dobra gra vs 4 to i tak za malo. Forum jest bezlitosne.

Edit - swoja droga, CDP jest juz wieksze niz Orange ( zayebana przez Francuzow Telekomunikacja Polska ). Dobry trend, yebac karakanow.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To jeszcze niech mate5 wróci :lapka: Co jemu odbiło żeby forumek porzucac, no nie czaje.

self ban mu się kończy w maju

Opublikowano

na ps4 to codziennie wychodzi gierka z lepszą średnią

Opublikowano

No pamiętamy. PS4 2013-2016 [*] Dożywotnia beka z ludzi, którzy siedzą z samym PS4 od ponad 3 lat :)

Opublikowano

RTS'y na konsoli? To tak jakby grać w bijatyki na klawiaturze od laptopa.

Miejcie wy godność konsolomaniaka. Halo Wars to taka ciekawostka dla bardzo wąskiego grona odbiorców.

Opublikowano

No pamiętamy. PS4 2013-2016 [*] Dożywotnia beka z ludzi, którzy siedzą z samym PS4 od ponad 3 lat :)

Jak sobie chcesz. Nie zapominaj ze X One rowniez dostarczyl powodow do beki, i to chyba nawet wiecej.

Miejcie wy godność konsolomaniaka. Halo Wars to taka ciekawostka dla bardzo wąskiego grona odbiorców.

E tam, przydaloby sie troche strategii na konsolach, czemu nie ? Zrobic sterowanie np. PS move jak kursor myszki i mogloby byc ok.

Opublikowano

No ja nie siedziałem z samym Xone przez ostatnie 3 lata. To nawet nie była moja pierwsza konsola tej generacji, ale ja mam rozum i godność człowieka. Nie to co klapy ;)

Opublikowano

Nie chcę nic mówić ale na xbone było porównywalnie albo i gorzej. xD

Opublikowano

No ja nie siedziałem z samym Xone przez ostatnie 3 lata. To nawet nie była moja pierwsza konsola tej generacji, ale ja mam rozum i godność człowieka. Nie to co klapy ;)

Nintendo Wii U ? Pamietam ze ludzie narzekali ze konsola bez gier. Vita ? 

Opublikowano

Nintendo Wii U ? Pamietam ze ludzie narzekali ze konsola bez gier. Vita ? 

Kiedy WiiU kupiłem, to miało 2x więcej dobrych gier niż Xone i PS4 razem wzięte.

Opublikowano

dobra ale nie dyskutujcie juz o ps4 ameteur, z biednych nie wypada sie smiac. Spuscmy po prostu zasloe milczenia na okres 2013-16

Opublikowano

Asax a co zrobil xbox w tym roku ciekawego?

Chyba tylko dodatkowe świerszcze do efektu dzwiękowych, które wydaje od początku roku.

:kaz:

Opublikowano

Kiedy WiiU kupiłem, to miało 2x więcej dobrych gier niż Xone i PS4 razem wzięte.

No przejrzalem te gierki i kilka perel jest ale rewelacji absolutnie nie ma. Wonderful 101, Bayo2, MK8. Ot typowa konsola Nintendo. Nie bez powodu cuda na kiju z tym Switchem odstawiaja teraz.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

najlepszego rtsa tej generacji

Opublikowano

Przeczytałem ostatnie strony i niezła bieda z tego tematu

Jakiś Pawcio w każdym poście lamentuje na mój temat, kiedy ja nawet nie mam pojęcia kim on jest, jakiś nowy? 

Ficuś dalej pozostaje żałosnym graczem, a jak słyszałem jakie bzdury pisze w tematach Nintendo, to nawet nie będę wchodził w tamte rejony

bluber dalej bezpłciowy jednolinijkowiec, szkoda

bez kitu ten temat miał sens w 2013 roku kiedy Sony wszystkich zaskoczyło, a boty miały nadzieję, że Xbox zaraz zregeneruje siły i uderzy dwoma sierpowymi. Przyszedł 2014, zawitał 2015, zapukał 2016, a sierpowych jak nie było, tak nie ma. O co tu się nawet spierać? Na Xboxie nic nie ma, mnóstwo indie devów ignoruje tę platformę, to samo z japońskimi developerami, Spencer nie ma pojęcia co się dzieje z jednym ze swoim exów (Phantom Dust), co sam przyznał, totalny chaos i porażka. Nawet cyfronomicon pisze na fejsie, że sprzedaje Xboxa i zostaje przy Playstation. Jeśli nawet oni odwracają się od Xboxa, to chyba najlepszy znak, że Halo Wars 2 i State of Decay 2 nie pomogą sytuacji.

Stało się już jasne - Halo, Forza i Gearsy nie podniosą ani Xboxa, ani Scorpio. Nie ma na to szans. Przyjdzie E3, MS zapowie Forzę 7, Gears of War 5: Locust Boogaloo oraz Halo, które spróbowało wbić się w esport i się nie udało. MS obecnie nie ma już żadnej potężnej marki growej, kiedy Sony pielęgnuje swoje stare IP, jak i bez przerwy dodaje kolejne nowe jak Horizon (wiem, że to crap, ale gra będzie popularnym i docenianym IP). 

O Scalebound już nic nie piszę, choć widzę, że w temacie nikt nie wspomniał o pogłoskach insajderskich, jak to MS traktował współpracę z Platinum. Choć to żadna niespodzianka, bo zachowanie MSu w związku z niektórymi devami to już słynna sprawa w growym światku.

Ogółem tylko Sega Mega Drive i Hard Corps.

Opublikowano

Kiedyś wydania pudełkowe to czysty luksus, grube papierowe pudełka, komplet płyt, jakieś książki i mapy, a dziś? Govniany kawałek plastiku i sama płyta, a jak producent zachce to da Ci kawałek makulatury z instrukcją sterowania, śmiech na sali.

Shadow_Tactics_wizualizacja_zawartosci.jtorment-dayone-wizualizacja-ean.jpg20140605203242.jpg20160912154823.jpg

Jak wydawca chce to można mogę dalej przykłady dawać. Na sony świat się nie kończy

Najlepsze wydanie co mam to to z plociennym pokrowcem i "artbookiem" :banderas:

72d54f8b12aa05eecf98be21f5182c18.jpg

1105a7421565a46f389a3cf9ff9ea92c.jpg

Opublikowano

dobra ale nie dyskutujcie juz o ps4 ameteur, z biednych nie wypada sie smiac. Spuscmy po prostu zasloe milczenia na okres 2013-16

Skoro amator jest dla biednych, to idąc tą drogą xone jest dla żebraków? Tzn dać im tylko pada i parę gier w jakości dla zwierząt , a reszta się nie liczy.
Opublikowano

Tam są te kobitki co je na filmach można oglądać?

Opublikowano

Nier: Automata xboxa zamiata (39/40 Famitsu)

Nioh obraca go w proch (MC 87)

Yakuza Zero dobija siekierą (MC 84)

Po Horizon zapłacze i Dron.

Halo Wars 2? To xboxa pa pa ;)

Opublikowano

co to (pipi) za stuleja xDDDDDD ahahahaha

Opublikowano

Mendrek zaczął na dworcu rapowac zeby na pspro dorobić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.