Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Phil gra ostro XDDDDDDDDD. Japonia takie dziwolagi i gry dla pedałów, a co do czego to głowa jednej z największych korpo musi lecieć i klekac do japońskiego miecza żeby wydali gierki na Xboxa. Już widzę te tłumy xbotow lecące po Nioha czy Niera.

Phil nie jest zadna glowa w MS, on raczej to taki " ubogi kuzyn " na zeslaniu w jednej z najgorszych dywizji MS.

Mircrosoft nie jest zadna wielka korpo, nie ma ich w pierszej 40 najwiekszych firm, wieksze od MS jest m in. Carrefour czy Gazprom.

FFXV na X1 to bylo 15% wersji PS4, jesli mowimy o pudelkach.

Probowali juz z japonskimi grami na x360 i wiadomo jak wyszlo. Nie tego oczekuja xboty.
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ciekawe jak można podkupić gierki na które Sony nie ma wyłączności. Zresztą z Nier'em już się zapowiadali na Xone, kwestia tylko tego jak pójdzie premiera na PS4. Z Nioha też nagle poznikały wszelkie oznaki wyłączności nawet konsolowej Nioh Sigma :P).

Dzisiejsza wypowiedź gościa od S-E w kwestii Nier na Xbox One:

"There are currently no plans to release on this platform. The main reason for this is that the Japanese 

market for Xbox One is not strong, so the decision was made to focus on PlayStation 4 rather than to split our efforts across two platforms.

Sony nawet nie musi starać się o wyłączność [*]

Słowo klucz "currently". Tak jak pisałem, wyłącznie kwestia kasy i tego czy w MS faktycznie będzie wola na ściągnięcie portu.

Opublikowano

Aphromo po co mi to wklejasz?

Opublikowano

Sony nawet nie musi starać się o wyłączność [*]

Najlepsze sa te boldupowe komentarze na Windows Central, ten sam ziomek co wysmiewal japonskie gry na PS4 teraz pisze ze to wszystko wina Platinum i Trumpa xD

Aphromo po co mi to wklejasz?

Zebys mial pelen oglad sytuacji i mogl caly kontekst widziec. Xbox One nawet w USA teraz nie istnieje. Hanba jest tym wieksza, ze XOS wylecial akurat jak pojawil sie HW 2.

A to wszystko zasluga Kazgorna

lbp.jpg

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No szit szerlok.

Opublikowano

A tak swoja droga, czy ktokolwiek zauwazyl ze facet z SE mowi ze nie chca sie rozdrabniac robiac wersje na 2 platformy i w tym samym czasie Platinum klepie wersje PS4 i zaczyna PC ?

Dyskutujmy.

Opublikowano

Karły yebane.

15% posiadaczy Xboxa było na bani w dniu premiery Finala, blant potwierdzi.

Potwierdzam

Opublikowano

W sumie planuję zakup prosiaka, ale jeśli się po tym w końcu okaże się, że NioH i NieR jednak wyjdą na xboxa to poczuję się największym frajerem w historii mojego gejmingu.

Wiadomo...w kwestii Yakuzy 0 ścieżkę mam przećwiczoną. Brutalny gwałt na kumplu.

Opublikowano

Ten znowu majaki ze coś wyjdzie z tego na xboxa...

Opublikowano

Nioh pewnie na PC wyjdzie, trzeba bedzie kupic drugi raz

Opublikowano

6/10 dunkeya też jest śmiertelnie poważne?

ja mu wierze

dunkey do you think this game its worth the 60 bucks?
Odpowiedz 764  
Ukryj odpowiedzi 
photo.jpg 

definitely, it's the best game on PS4 in my opinion and it's pretty enormous - took me about 45 hours to play through
Odpowiedz 1095  

co (pipi)?

Opublikowano

Lol jak ktos bierze dunkview na serio, on chyba jako gre roku 2016 wybral pierwszego sonica xD Kocham gościa

Opublikowano

Montaż z Yakuzy 3 też jest dooobry

Opublikowano

recki zawsze ma kompletnie inne niż komentarze na pytania o faktyczną jakość 

Opublikowano

Przeciez wszyscy go ogladaja dla pajacowania, jeden z nielicznych youtuberow ktorego szanuje. No i zauwaz ze on ma raczej dobry gust jezeli chodzi o gry, dowiedzialem sie z jego filmikow np o Lisa

Tylko w tego LoLa gra ://////

Opublikowano

Lol jak ktos bierze dunkview na serio, on chyba jako gre roku 2016 wybral pierwszego sonica xD Kocham gościa

on zawsze na koniec wybiera mario xD

Opublikowano

kiedy recki horizona? cw sie moze rozrusza

Opublikowano

Pierwsza recka 9/10

Opublikowano

Gameblog.fr? Zawsze szanowalem.

Opublikowano

Gameinformer 8.75

Polygon 9.5

PPE 9.5

Ign 9.3

:obama:

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.