Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Co jak co ale nie nazwałbym pada od ps4 gownianym. Może taki był w amateur, ale ten od prosiaczka jest świetny.

tutaj to kwestia gustu ja wolę inne ustawienie analogów niż w dualshocku. Dodatkowo baterie muszę ładować po ostrzejszym graniu w nioha po każdej sesji. Grając na xbox one nawet jak mi się bateria w końcu skończy w ciągu 6 sekund wymieniam akumulatorek. Mam teraz jednego pada po drugi mi się rozwalił (bateria nie trzyma w ogóle) więc koszmar grając w yakuze w sobotę w pewnym momencie musiałem podłączyć się do ładowarki od telefonu :D  Do tego granie w fps i inne gry wymagające częstego używania tiggerów na xbox one  czy pc (ten sam pad) to poezja a na ps4 katorga. 

Ostatnie co mnie wkurza to światełko. Można zmniejszyć je ale czemu nie można wyłączyć. W nocy jak grasz ze zgaszonymi światłami wkurza i to mocno. 

Zgadzam się w jednym nie jest to pad gówniany bo takim był pad od ps3 zaprojektowany dla 10 letniej dziewczynki. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

DS4 bardzo fajny padzior i pryzjemnie trzyma sie w dloniach, czuc jakosc wykonania (pryznajmniej w V2), ale ma sie nijak do pada od X1.

Opublikowano

Przecież to światełko w padzie od ps4 to jest nic w porównaniu do (pipi)iacego blaskiem po oczach znaczka xboxa na padzie. Nie da się grać na leżąco.

Opublikowano

chyba tylko ty masz z tym problem xm xd

Opublikowano

Przecież to światełko w padzie od ps4 to jest nic w porównaniu do (pipi)iacego blaskiem po oczach znaczka xboxa na padzie. Nie da się grać na leżąco.

:empathy:

Opublikowano

ale to tylko jak grasz na xbonie wiec teraz raczej nie powinno przeszkadzac

Opublikowano

Teraz leży gdzie jego miejsce, czyt. w szafie.
Opublikowano

Czy to ta słynna "szafa"?

Opublikowano

I ta (pipi)ana lampka, która odbija się w TV, qrva kto to wymyślił? xD

Opublikowano

akurat ta lampka mi się nawet podoba, jak zmniejszysz intensywność to nie przeszkadza, a niektóre gierki fajnie wykorzystują jak FIFA czy Towerfall Ascencion do rozróżniania graczy czy GTA V które dopasowuje kolor do aktualnie sterowanej postaci

no i podczas tego nieszczęsnego ładowania widzę czy pad się jeszcze ładuje czy już naładowany

Opublikowano

Teraz leży gdzie jego miejsce, czyt. w szafie.

I słusznie po co ma kurz zbierać. tylko uważaj bo tu z trzymania konsol w szafie się śmieją. Są na tym forum ludzie co nawet kartony od konsol trzymają w salonie na półkach :D 

Opublikowano

Pady, baterie i lampki. Moje deja vu ma deja vu.

Opublikowano

Aloy is a wonderful hero to play as – she’s courageous, determined, independent, and compassionate. She’s also an underdog who often finds herself lost. She experiences loss, defeat, and has a raw vulnerability to her. The truth behind the concept of a “strong female character” is that it’s not about creating a female character that always smiles in the face of adversity – it’s about creating one that has both virtues and flaws, strengths and weaknesses, and motivations and goals of her own. She’s neither a damsel in distress nor an unrealistically invincible warrior – she’s Aloy, who is multi-faceted and beautifully human.

http://www.rpgsite.net/review/5325-horizon-zero-dawn-review

Widzę polygon ma konkurencję.

Masz problem z tym, że będziesz grał z kobietą z krwi i kości, a nie Larą o którą musisz dbać i w między czasie przyglądając się ruchom pośladków?

Opublikowano

Przepraszam, ale Lara to zawsze była twardzielka z krwi i kości (nie liczę tych żałosnych ostatnich crapiszczy).

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro akurat problemu z graniem w tą grę mial nie będzie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Przepraszam, ale Lara to zawsze była twardzielka z krwi i kości (nie liczę tych żałosnych ostatnich crapiszczy).

Raczej nadmuchaną lalą.

Opublikowano

Figaro gral w uncharted wiec moze sobie pozwolic na rzeczowe opinie na temat wszystkich Tomb Raiderow

XDDDDEDDDDDDDDDD

Opublikowano

Niemalze betonowe 30 na obu wersjach PS4, bez wiekszych roznic w samej grafice z tym ze na prosiaku bedzie te 'checkerboardowe' 4k + hdr [ktory pewnie bedzie sie pieknie prezentowal przy tak kolorowym swiecie].

Gra mnie w ogole nie jara ale ciezko na to spojrzec i powiedziec ze odwalili fuszerke, wyglada i rusza sie znakomicie, taka wydajnosc przy tak wygladajacym open worldzie sprawia ze nawet kierowca autobusu ma ochote wstac i zaczac klaskac.

Opublikowano

czy jest gorszy użytkownik na tym forum niż yeti?

jedyne co potrafisz to wklejanie trailerów i obrazków z gier oraz memów z facebooka, żadnej dyskusji sensownej tylko co najwyżej nakręcanie kosmicznego hajpu na każdą jedną ekskluzywną grę od Sony

żeby on chociaż w te gry potem grał

nawet w momencie totalnego jaranka PS4 potrafisz obrzydzić tą konsolę

a te pojazdy po starym xD. No jedyne co mogę na tym poziomie napisać to: nie muszę taty prosić bo akurat na horizon to mi twoja mama da :)

Przez 3 lata walenie konia do kilku gier bo o 180p więcej, teraz czołowe klapy przerzuciły się na prostaka a yeti dalej klepie biede w 720p/20fpsów bo za mało węgla wydobywa.

Dalsze walenie do pseduo exów których połowy nawet nie kupuje, po miesiąc okazuje się że wyjdą na XO  to już znika zainteresowanie grą w temacie xDDD

Gorszy to już chyba tylko jest figar, który nie ma żadnego next gena a pół dnia przegląda 500 stron insajderów na GAFie szukając dwóch zdań i jaranko do gier które się ogra za 7 lat, tfuu!

a Far Cry Primal 2 okazał się klonem Assassynów, miał być Mesjasz a wyszła gra 8/10, można się rozejść, dobra konkurencja dla Halo Wars 2  :obama:   

Opublikowano

Tak Daddy, będzie dobrze. Już niedługo Spencer uśmierci xboxa  :empathy:

Opublikowano

Niemalze betonowe 30 na obu wersjach PS4, bez wiekszych roznic w samej grafice z tym ze na prosiaku bedzie te 'checkerboardowe' 4k + hdr [ktory pewnie bedzie sie pieknie prezentowal przy tak kolorowym swiecie].

Gra mnie w ogole nie jara ale ciezko na to spojrzec i powiedziec ze odwalili fuszerke, wyglada i rusza sie znakomicie, taka wydajnosc przy tak wygladajacym open worldzie sprawia ze nawet kierowca autobusu ma ochote wstac i zaczac klaskac.

Jezu Fallout 4 tak chodzi na PS4? A tak to Bethesda.

Opublikowano

Halo Wars konkurencja do Horizon, co te boty ćpają to ja nie XD

Edytowane przez Faka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.