Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Brzydko nazywasz kolegów  ;/

Ikona plejki z najlepszych części na pc, xa, znicza? Na GAFie insajderzy figara już piszą petycje.

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czasami mi się wymsknie, ale tak to jest jak się mieszka w woj. łódzkim wcześniejszym sieradzkim :frog:

Opublikowano

Dla kogoś te newsy na serio są jakimś zaskoczeniem? Po zapowiedziach gier bez wspominania o ich ekskluzywności czy wyłączności na konsole, gdy normalnie to jest pierwsze co mówi producent jednej czy drugiej konsoli?

Opublikowano

Jak widać sporo osób nabrało się na komentarz jakiegoś randoma, nawet strony internetowe xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie zmienia to faktu ze na PS4 mogłoby wyjść tylko Horizon a i tak byłoby więcej gier niż na X1 :dynia:

Niebiescy nie maja w co ręce włożyć bo wybór exow jest tak duży, a boty cisną beczunie bo Crash którego każdy ograł 20 lat temu może wyjdzie tez na inne urządzenie XD.

Nie dziwi mnie to skoro naczelny bot odkrywał PSXa po 2000roku.

Jeszcze to dumne wypominanie Halo 5, Forzy Horizon 3 czy Gearsow jako deal breaker :dynia: chyba dla blacharza na Allegro w zakładce kart graficznych.

Ogarnijcie wy, ze Xbox juz nie istnieje, będziecie mieli steamboxa z Windowsem na pokładzie i kagańcem tylko na Microsoft Store.

Beka z was i nawet mi was nie żal.

Opublikowano

Juz capcom plakal, ze im sie slabo sprzedal Sf5 w porownaniu do 4ki, takze chytre Acti na pewno zrobi eksa na ps4 ;)

Opublikowano

Już wolałbym Crasha na telefonie zobaczyć niż na Xboxie

Opublikowano

Potwierdzam.

Opublikowano

Ja bym takiego Exacta najchętniej w wyrzutkach zobaczył 

Opublikowano

Ja bym takiego Exacta najchętniej w wyrzutkach zobaczył

No i to jest marzenie godne rozpatrzenia przez administracje

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Dziękuje panowie, takie słowa mówią mi, robisz to dobrze, nie przestawaj.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To klap, czego Ty wymagasz? zawsze znajdzie sobie jakieś "logiczne" wytłumaczenie  :yao:

Opublikowano

Mylna interpretacja, gimby nie pasują do dorosłego towarzystwa.

Co ja poradzę asaxowi na to ze gdy ja grałem na psxie to jemu rodzice pieluchy zmieniali.

Opublikowano

cw jeszcze bardziej czerstwe niz zazwyczaj

Opublikowano

Smutno patrzeć na posiadaczy innych platform, którzy skaczą i szczekają gdy coś skapnie im akurat z pańskiego stołu. No ale taka jest sytuacja, xbox umarł i umrze po raz drugi po premierze scorpio, nintendo na jego grobie postawi switch znicz, a Spencer z uśmiechem na ustach na odchodne walnie że z Xboxem nigdy nie było tak dobrze.

I w sumie chłop będzie miał racje. Najlepiej z xboxem jest gdy jest martwy. Nie będzie już więcej MS psuć nim branży konsolowej ;)

Opublikowano

I w sumie chłop będzie miał racje. Najlepiej z xboxem jest gdy jest martwy. Nie będzie już więcej MS psuć nim branży konsolowej ;)

Gdyby M$ pewnego dnia nie postanowił "popsuć" branży konsolowej to dzisiaj Kaziu zasadziłby Tobie takiego kutanga w odbyt, ze przechodzac przez trzewia by Ci zęby wybił z drugiej mańki. 300 zydli za nową gierkę w promocji (normalna cena 370) oraz remastery po 200 śliczny kawalerze, nie mówiąc o cenie samej konsoli...

Opublikowano

Bezbek po banie wrócił dwa razy silniejszy. Jak sayianin
Opublikowano

Bezbek po banie wrócił dwa razy silniejszy. Jak sayianin

ale na razie to i tak jest dopiero SSExpert 2 gdy Czaruś już ma jakiś SSCSSCzarek 4

Opublikowano

gurwa ten figaro wrzucający filmiki z horizon, w którego zagra za 10 lat to jest comedy gold 4oeFn8R.png

Opublikowano

No wolę już obejrzeć 5 minutowy filmik z gry, niż męczyć się z gó.wnem 20 godzin, udając że mam frajdę z marnowania w ten sposób czasu jakim jest granie xD

Opublikowano

No ten gość to jakaś tragedia, i już zaczyna z tym pyerdolonym neogafem.

Opublikowano

Wszyscy się tu już praktycznie przesiedli na Playstation, a dalej się wyzywają. Może czas zmienić temat na "kłótnie posiadaczy Playstation" albo "integracja uchodźców z zielonego wschodu"? Już dawno tu żadnej wojny systemów nie ma.

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.