Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie w momencie kupna slima te parę stówek które mógłbym przeznaczyć na Pro przeznaczyłem na parę gierek. No a nie kupowałbym Pro do gierek z plusa. Mógłbym poczekać i dołożyć do Pro, ale tak to mógłbym czekać nie wiem ile i nie grać w Horizon w dniu premiery.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

zeby ms dbal tak o posiadaczy xone po premierze scorpio jak sony dba o amatorów po premierze prosiaka to bedzie dobrze

Opublikowano

Ej no dobra, bo temat się dziwny robi. Nikt nie mówi, że Slim to jakiś tragiczny wybór czy coś i nie wolno tego kupować, ale komu te tłumaczenia i wciskanie sobie, że Pro przecież w sumie i tak nic nie daje są potrzebne? Jakieś takie dziwne utwierdzanie się, że slimki też są super i w ogóle propaganda z tymi pro, różnice niewidoczne to po co przepłacać.

Opublikowano

Sama nazwa Pro wskazuje na upgrade. Na rynku jest model podstawowy i tańszy oraz mocniejszy i droższy. Prosty podział. Zobaczymy jak developerzy podejdą do optymalizacji gier na słabsze wersje konsol po premierze Scorpio.

Opublikowano

Kto by przypuszczał ten rok-dwa lata temu że MS tak s(pipi)i że nawet czołowe boty w Console Wars będą się kłóciły o to który ma fajniejszy model Playstation

Opublikowano

Spencer :xboss:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Spokojnie,  :xboss: nie powiedział ostatniego słowa

Opublikowano

Dyskusja ravena z donem idealnie pokazuje ze Pro/Slim to wybor ze wilk syty i owca cala.Chcesz miec ladniej doplacasz i tyle.

Zastanawiam sie jak to z Scorpio/One rozegraja.Jakby nie patrzec w przypadku takiego mutualizmu zawsze jedna albo druga strona sa poszkodowane.

Opublikowano

No nie wiem, patrzac na post Mazzeo w zakupach growych moge powiedziec o xboxie w CW tylko jedno:

penguinAnimation.gif

Opublikowano

Dyskusja ravena z donem idealnie pokazuje ze Pro/Slim to wybor ze wilk syty i owca cala.Chcesz miec ladniej doplacasz i tyle.

Zastanawiam sie jak to z Scorpio/One rozegraja.Jakby nie patrzec w przypadku takiego mutualizmu zawsze jedna albo druga strona sa poszkodowane.

Akurat w przypadku Xone i Scorpio powinni mieć jeszcze łatwiejsze zadanie przynajmniej w zakresie gier robionych na zlecenie MS, bo te już są robione pod PC na Win10. Wersje na Scorpio będą odpowiednikami tych z Win10, tylko pewnie lepiej zoptymalizowanymi z uwagi na zamkniętą architekturę.

Opublikowano

No nie wiem, patrzac na post Mazzeo w zakupach growych moge powiedziec o xboxie w CW tylko jedno:

penguinAnimation.gif

Czy ja sprzedałem xboxa? Gdybym to zrobił to byłbym ostatnim kretynem biorąc pod uwagę moje jednodniowe doświadczenie z trójnogiem.

Pad jest niewygodny, analogi nie nadają się do niczego, światło oświetla mi pokój, headsetem mogę sobie co najwyżej na(pipi) do ryja, konsola potrafi zawyć jak suszarka, interfejs jest szybki ale głupi i nieintuicyjny, jak chciałem chciagnac fajny motyw z horizon to kazało mi kupić playstation plusa, aspekt społecznościowy jest sporo gorszy niż na Xbox Live (czuje się jakbym nie miał podłączonej do neta konsoli)

No ale Horizon się zainstalował w 15 min, a Aloy jest fajna.

Opublikowano

W opcjach można przygasić ten bat-signal. 

Opublikowano

16992381_754910287997957_619206489968886

Nintendo raczysko jak inni, ale to Nintendo, więc złego słowa powiedzieć nie można. 1900 zł żeby w jedną gierkę pograć :reggie:

17098600_754904144665238_913241135491223

Opublikowano

Nintendo takie dobre:

1kt3fa.jpg

Opublikowano

@Mazzeo:

1. Pad niewygodny - musisz sobie kciuki wyprostować, bo od tego asymetrycznego kupsztala to masz pewnie niezłe grabie.

2. Analogi - akurat zostały wzorowane na tych z od pada z X'a, więc nie dziwne to i szkoda że nie zostali przy tych z DS3, no ale w sumie da się przyzwyczaić.

3. Lampa w padzie - przynajmniej się nie zgubi w nocy, ale można światło przygasić w opcjach.

4. Headset - szczyt techniki to nie jest (choć ogólnie mikrofon ma dobry), ale przynajmniej go dodają, bo z tego co wiem w nowych Xboxach przestali go dodawać w ogóle.

5. Interfejs - kwestia przyzwyczajenia, ważne że nie muli, nie wiem co w nim akurat głupiego, ot typowy normalny interfejs.

6. Playstation Plus - bo pewnie próbowałeś wybrać motyw który jest eksluzywny dla członków PS Plus, są jednak i darmowe motywy nie wymagające abonamentu (z drugiej strony jako (e)xbot powinieneś w zębach kasę przynosić za online)

7. Aspekt społecznościowy - gorszy w sensie, że w ogóle jest jakaś społeczność jeszcze, w odróżnieniu od Deadboxa One? ;)

Opublikowano

Mendrek na Xboxie masz coś takiego, że jak nie masz golda to nie widzisz zawartości zarezerwowanej tylko dla tych z Goldem, takie to proste, ale Sony nie jest zbyt ogarnięte, żeby na to wpaść. No i te gałki wzorowane na tych z Xboxa, ciekawe, który pad od X'a miał takie podobne spyerdoliny?

Opublikowano

Mnie najbardziej rozwalił interfejs, który nie muli. Dla człowieka, który spędził pół życia z ps3, to musi być naprawdę ważne xD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

ciekawe w którym miejscu analogi z DS4 przypominają te xboxowe

na resztę nie odpisuje bo jesteś pomylony

przypominaja jak kupisz sobie nakladki xDDDD w ogole co to za opcja kupno nakladek :yao:

Opublikowano

Niby nie muli, ale ciągle coś doczytuje. Nie jest wcale tak dużo lepszy od tego na X1 pod tym względem, a jest mało intuicyjny i zagmatwany. Po ponad miesiącu stwierdzam, że wolę ten od Pana Spencera.

Opublikowano

u spencera multi na HDD i jest wolniejszy od tego PS4, ale na SSHD (elite) /SSD to już inna bajka

Opublikowano

16992381_754910287997957_619206489968886

Nintendo raczysko jak inni, ale to Nintendo, więc złego słowa powiedzieć nie można. 1900 zł żeby w jedną gierkę pograć :reggie:

17098600_754904144665238_913241135491223

Eee... ten po lewej jest z finalnej wersji, a ten po prawej z TGA.

Opublikowano

Ja wiem że są gusta i guściki ale serio ktoś woli to zamulające (pipi) od Spencera które włożyli do Xone? To jest kilka lat wstecz do tego co było na X360. Tak z(pipi)anego gówna (nie wspominając już o zamulaniu i przycinkach z dupy) dawno nie widziałem. I jeszcze to z(pipi)ane wyłączanie konsoli albo wprowadzanie w stan wstrzymania. Jak by nie mogli opcji przy wyłączaniu dać wyboru tylko trzeba grzebać w menu. Konsola spoko, gry też ale system to im w ujj nie wyszedł.

Na PS4 jest mniej intuicyjnie? WTF?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.