Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Switch miało najlepszą premierę w historii konsol we Francji :) Sprzedało się więcej Switchów w weekend, niż PS4ek w dwa tygodnie.

#nintendodoomed

Pewnie dlatego że Switch we Francji był najtańszy i wiele osób z całej europy kupowało konsolę z francuskiego amazonu.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 677,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jeszcze parę miesięcy i będę widział atak spazmów niebieskich szczurów.

Xbox - this is waiting.

Opublikowano

Playstation to po prostu konsola zaprogramowana na 2 miesiące użytkowania, Kupujesz, ogrywasz te parę exów i opychasz jakiemuś frajerowi. 

Od lat tak to działa 

głośna praca ps4, to po prostu kolejny element inkarnacji x360 tej generacji.

oprócz rzecz jasna line upu, który po paru latach od premiery nie zmienił się w 3 marki na krzyż dla mało wymagającego odbiorcy 

Opublikowano

czy Horizon jest ubi rakiem, czy dobrą grą z fajnym story?

a tego się pjerdoleni hejterzy teoretycy od nich nie spodziewaliście, co? :pope:

to są te dałny co nioha nie ogarniali?

głośna praca ps4, to po prostu kolejny element inkarnacji x360 tej generacji.

no, tylko na x360 w końcu dali opcję zrzucania gierki na dysk i po początkowym szumie napędu później było naprawdę elegancko, na PS4 masz odkurzacz/odrzutowiec (zależy od ilości trawy na ekranie) przez cały czas

Opublikowano

tag to te dałny, który jechały po Orderze, że aż klaszczeliście uszami.

dopóki nie zyechali QB i już przestali być fajni xd

a i miałem niedawno na chacie star warsowego x360, z zainstalowanym na dysku W2 i GoW3 (W2 wymagał płyty) - i nie było wcale elegancko.

Opublikowano

nie wiem nie znam tych bezbeków, nie wiem jak mógłbym klaskać na kogokolwiek kto zakrywa piękne robodinozarły z horizon swoimi obleśnymi ryjami i jakimś logiem

Opublikowano

jak ja nie lubie tych youtuberow

Opublikowano

nie ogarniacie humoru brytyjskiego

Opublikowano

ja nawet tego nie oglądałem

Opublikowano

Oglądanie youtubowych przychlastów, żeby wiedzieć co trzeba  sądzić o gierce, ach ci dzisiejszy koneserzy.

Opublikowano

Dopiero obejrzałem to porównanie Zeldy do Horizon i kurde, gra GG wygląda jak jakiś trolling w słusznej sprawie. Kwik. 

Ta Zelda jest NIESAMOWITA. 

Opublikowano

które porównanie, bo nie widzę :S

Opublikowano

To sprzed kilku stron.

slowpoke.jpg :frog: 

Opublikowano
Opublikowano

Niesamowity filmik, liczba wyswietlen wciaz rosnie. :obama:

Opublikowano

No po 4-5 latach w zaleznoscia w jakim okresie wyjdzie, tak jak mowili od poczatku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.