Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Te, Gifaro, a ty w ogóle masz PS4, że tak się miotasz w tym temacie? 

Opublikowano

XD po co zadajesz pytania na które znasz odpowiedź?

Opublikowano

No tak, w sumie zakupy używanych gier za 20 zł powinny mi dać do myślenia.

Opublikowano

ja bym mial moralniaka ze tak niby kocham gierki a kupuje pirato używki 10 lat po tym jak studio dawno zbankrutowało

Opublikowano

ja bym mial moralniaka ze tak niby kocham gierki a kupuje pirato używki 10 lat po tym jak studio dawno zbankrutowało

Wiesz. Mi to tam lata kto jak kupuje, sam chciałbym żeby mój rachunek za 3 gierki w tym miesiącu był jednak niższy niż 700 zł :P ale jakbym szukał gierek w koszach "wszystko po 5 zł", to bym nie latał po forum podniecając się co na jaką konsolę WYJDZIE albo i nie wyjdzie  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

I nawet Nintendo zadbało o to, by nie skończyć jej za szybko, więc w razie czego puścili ją w 20 fps-ach! Co za sztos! :)

0002Q27XG8SB8543-C122-F4.jpg
Opublikowano

Mendrek, co za ograniczenie umysłowe.

Grający do 2016 roku na PS3, wytyka spadki animacji w goty gierce. :dynia:

Opublikowano
Za dobre wyniki platformy ma odpowiadać wg Microsoftu oprócz Halo Wars 2 również Grand Theft Auto IV, które dostępne jest od lutego we wstecznej kompatybilności.

xDDDDDDDDxxxdddddddBB2waszayebieXxxxDDDDXXXXXXXXXXXXXDDD

Opublikowano

Gta IV dobra gierka nic dziwnego ze xbox schodzi jak cieple buleczki. Zelda nie moze byc goty bo nie jest na plejstejszyn, czy naprawde trzeba przypominac takie oczywistosci?

Opublikowano

Na koniec konfy rzucą bombą, powiedzą, że słuchają fanów i wiedzą czego chcą i zaprezentują Conkera.... w arena loot crate hero skill competetive shooter dziwnie przypominającego Overwatch :banderas:

Twój tryhard jest przerażający

Opublikowano

Tymczasem w swiecie klapa kasias wrzuca ten obrazek na kazdej stronie zeby nikt nie przeoczyl:

Crash_PS4.jpg

Wyglada na to ze mozna sie jarac crashem bo do tej pory sytuacja byla niejasna

Opublikowano

Na koniec wyjdzie jeszcze Pan Kojima, powie please enjoy i puści gameplay ze swojej gierki, nikt nie będzie wiedział o co chodzi i wszyscy rozejdą się do domu włączyć Xboxa.

Opublikowano

Tymczasem w swiecie klapa kasias wrzuca ten obrazek na kazdej stronie zeby nikt nie przeoczyl:

[obrazek]

kolejna gra do listy prawdy :banderas:

Opublikowano

Crash_PS4.jpg

A normalni ludzie czekają na Mario Odyseey

Opublikowano

Jaranie się grami ogranymi 20 lat temu xD

Opublikowano

oby nie było jak z rimmingiem. Jaranko czołowych klapów aż okazało się że multiplatforma i już gierka mało interesująca. 

Opublikowano

Sony pięknie dba o historie gejmingu konserwując klasyki w postaci remasterów. To jest jak konserwacja dzieł sztuki w muzeum.

Opublikowano

Na koniec konfy rzucą bombą, powiedzą, że słuchają fanów i wiedzą czego chcą i zaprezentują Conkera.... w arena loot crate hero skill competetive shooter dziwnie przypominającego Overwatch :banderas:

Twój tryhard jest przerażający

To pewnie nie jest nawet jego post tylko kopiuj wklej bezbek z gafa.

Opublikowano

Ale MS rozyebie na E3 tym eksluzywnym materiałem gameplayu z Mordoru :banderas: Pewnie jeszcze jakiś teaser Halo 6 pokazujący ulubioną postać - Locka i pozamiatane  :obama:

Sony z zapowiedzią BB 2, nowym IP od Sucker Punch i gameplayem TLOU 2 będzie się mógł tylko schować.

Nie inaczej. Nawet posiadając prosiaka gier tego studia nie chciałbym nawet oszczać, bo szkoda moczu :yao:

Opublikowano

raczej odkad xbox zdechl, juz tylko beka ze szrotu nintendo zostala

Opublikowano

Xbox podobnie jak James Bond, powróci w postaci kolejnej iteracji tj Scorpiona i wszystkich zapyerdoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.