Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

(pipi)a mać ja (pipi)e . (pipi)ać sony i playstation. Złodzieje (pipi)eni. Wczoraj skończyła mi się subskrypcja plusa . Rok temu kupiłem w promocji i od razu anulowałem. Teraz pobrało mi z konta 195 zł . (pipi)a co za (pipi)ona patologia. Jak golda czy office 365 anulowałem zaraz po zakupie nigdy nie pobrało po okresie trwania subskrypcji. Na 100 % anulowałem od razu teraz zastanawiam się czy pisać maila czy dzwonić. Po (pipi) mi ta (pipi)owa usługa na tej (pipi)owej konsoli. Po co mam trzymać plusa jak na playstation ogram max 2 gry w tym roku.  

Wkurzyłem się  :[

Opublikowano

Nie odpinac karty z psnu w sekundę po zakupie :yao:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dobra robota sony, narzeka w cw to skroic frajera

Opublikowano

A to nie tak ze po każdej aktualizacji czy też zmianie regulaminu korzystania z psn samo się zaznacza na odnowienie subskrybcji i znowu trzeba odznaczać?

Opublikowano

mam nauczkę na przyszłość. Kupowałem na vite ostatnio 2 gierki .... 

tyle że ms czy steam mi takich rzeczy nie robią . 

Opublikowano

mam nauczkę na przyszłość. Kupowałem na vite ostatnio 2 gierki .... 

tyle że ms czy steam mi takich rzeczy nie robią . 

Napisz do supportu, że anulowałeś odnawianie, a Ci pobrali kasę. Niech robią zwrot.

Opublikowano

A to nie tak ze po każdej aktualizacji czy też zmianie regulaminu korzystania z psn samo się zaznacza na odnowienie subskrybcji i znowu trzeba odznaczać?

tak jest, co nie zmienia faktu że jest to haniebne zachowanie. 

No ale każdy się przyzwyczaił przecież to $ony 

Opublikowano

Napiszesz do nich, a i tak się okaże, że nic się nie da zrobić i please enjoy your PS+ :).

Podpinanie kart do kont Sony - not even once

Opublikowano

zawsze mozesz mieć świadomość ze wsparles rozwoj uslug sieciowych Sony - to cenniejsze od pieniędzy

Opublikowano

Podpina sie tylko na czas zakupow, widac ze kolega tutaj nowy. 

Opublikowano

Sony uczy swoich klientów rozumu - nie ufaj nam bo na końcu i tak cię okradniemy :p

Opublikowano

Dokładnie tak jest - ja odpinam kartę żeby złodzieje nie za(pipi)ili kasy z automatu.

Opublikowano

ja od 3 lat mam podpieta i ani razu mi nie zabrali kasy z automatu. Just Blantman Things - jak jestes pewny, ze w profilu wylaczyles autiomatyczna subskrycje to Ci kase zwroca - ale jak zwykle DRAMA, bo Blantman wsadzajac konsole do szafy zapomnial pewnie wylaczyc.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A nie jest tak, ze jak odepniesz karte to plus przestaje dzialac?

Opublikowano

Ostatnio czytałem na gafie jak facet miał na PS4 Fallout 4 na płycie, a później kupił cyfrową wersję i się okazało, że zapisy nie są kompatybilne. Napisał do Sony o zwrot kasy, to mu odpisali żeby się kontaktował z developerem i niech mu zrobią konwersję sejwa :p Kochana firma. Pomyśleć, że są tu całe tabuny co by sobie dali za nich nerkę wyciąć ;)

Opublikowano

jak odepniesz kartę przychodzą smutni panowie w garniturach i zabieraja konsole

Opublikowano

No Blant drama i zas sie mu zona wkurzy ze w wyciagu na karcie cos z plejstejszon jest XD

Opublikowano

Mamy oddzielne konta więc nie wie co ja tam na swoim mam i robię :)

@Czezare 

to co piszesz to trolling prawda :) ?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ostatnio czytałem na gafie jak facet miał na PS4 Fallout 4 na płycie, a później kupił cyfrową wersję i się okazało, że zapisy nie są kompatybilne. Napisał do Sony o zwrot kasy, to mu odpisali żeby się kontaktował z developerem i niech mu zrobią konwersję sejwa :P Kochana firma. Pomyśleć, że są tu całe tabuny co by sobie dali za nich nerkę wyciąć ;)

To jest ich standardowa odpowiedz - na koncu mimo wszystko kase i tak oddaja. Trwa to z reguly 3 miesiace dluzej niz w MS gdzie dzwonisz z problemem i zanim zdazysz w ogole wytlumaczyc o co chodzi, to Pani juz klika zwrot pieniedzy na konto.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A nie jest tak, ze jak odepniesz karte to plus przestaje dzialac?

Ta, i konsoli nie włączysz :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.