Opublikowano 22 czerwca 20186 l Ciekawe czy to będzie kolejna gierka z typu walczymy stylistyką, ale gameplay będzie czerstwy do kwadratu.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l EITR ponoć również tym roku, ale szczerze w to wątpię. Dali by chociaż jakiś early access na steam i by się pograło, chyba najbardziej czekam na tą gierkę właśnie. a ten trailer wyżej żałuję że obejrzałem bo więcej tam spolierów niż w gameplayu z komentarzem twórców, ale tak czy siak będzie grane premierowo
Opublikowano 18 lipca 20186 l Matko, ale będzie indykowanie w sierpniu, bo powinno być więcej czasu na gierki. I pieniędzy. W ogóle jakie ja mam zaległości w tym temacie Czy ta gra będzie metroidvanią ?
Opublikowano 18 lipca 20186 l Zakup obowiązkowy w dniu premiery Tego typu gierki (2D/2.5D) zdecydowanie bardziej mnie interesują niż "kolosy AAA" np; God of War.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Kurwa ale bedzie grane oyapierdole. Nie widzę nigdzie wersji na Switchunia
Opublikowano 18 lipca 20186 l Na switcha to póki co TBA jest, no ale jak będzie to wjedzie jak złoto.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Jakoś dziwnym trafem dopiero przed chwilą ujrzałem powyższy trailer... Ależ to będzie sztosiwo! Czas na odgruzowanie PS4.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Kolejny indyk do ogrania po Dead Cells. Nie odpalałem konsoli od marca praktycznie, z ostatniej takiej przerwy wyrwał mnie Hyper Light Drifter, więc mam nadzieje, że znowu indyk przywroca mi chec do grania.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0149-CUSA05987_00-DEATHSGAMBIT0PRE W bardzo dobrej cenie pre-orderki.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Nie wiem czy już było, detale klas i bonusów z nimi związanych Spoiler There are a total of 7 playable classes in our game. They determine starting stats, equipment, as well as certain unique gameplay mechanics. For reference, soul energy is a meter you build up to spend on abilities. Attacking enemies naturally awards soul energy, but most of the classes have an additional method. Soldier: Blocking enemy attacks awards soul energy. Assassin: Dodging enemy attacks awards soul energy. Wizard: Healing awards soul energy. Sentinel: Equip weapons and shields at half the required stats. Parrying awards soul energy. Noble: Gain access to a unique merchant. Using items awards soul energy. Blood Knight: Regain a portion of lost health when dealing damage. Acolyte of Death: Restore broken save points. Killing enemies awards soul energy. ja chyba pocisnę sentinelem na start
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Jak ktoś jest zainteresowany wersją PC na GOG, to po wpisaniu kodu "oddgambit" można grę kupić za niecałe 65 zł.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l preorderek zrobiony gierka już dysku, teraz tylko czekać do jutra ehh
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l U mnie też na dysku już siedzi, ale kurde mam takie dziwne przeczucie, że to będzie gra na 6-7 maksymalnie
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Są jakieś inne starsze i dobre gierki w takich klimatach? Pograłbym , ale kompletne nie ogarniam tematu @Rozi rzuć proszę jakimś tytułem, bo widzę, że jesteś koneser. Edytowane 13 sierpnia 20186 l przez chris85
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Jest jeszcze Void Memory. Gameplay nie ta klasa co wymienione wyżej ale klimacik ma niezły:
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l 47 minut temu, Rozi napisał: U mnie też na dysku już siedzi, ale kurde mam takie dziwne przeczucie, że to będzie gra na 6-7 maksymalnie A ja wręcz przeciwnie - wyczuwam tu hit, w który wszyscy będziemy zagrywać się tygodniami. Takie pobożne życzenie...