Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pieniążki czekają :lapka:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 221,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wróciłem ! Kaganiec embarga sprzedażowego i pilnowania założono mi skutecznie i tak trochę było nieprzyjemnie, ale żyje.   Montuje kilka materiałów na YT, mam nadzieje się wyrobić na jutro, choć pracy

• NIE SLUCHAJ HEJTEROW   Zakladaj kominiare i graj na Pro  

• To nie jest takie proste. Dawniej gry były dużo mniej skomplikowane a algorytmy nimi rządzące mogła opanować jedna osoba (tak jak np. Miyamoto przepisał Pokemony praktycznie od zera bo pierwsza ekipa

Opublikowano

Ja tam nie dam się nabijac w butelkę. Kupię kolejną konsolę, nie jakiś upgrade. :lapka:

Opublikowano

Ja tam nie dam się nabijac w butelkę. Kupię kolejną konsolę, nie jakiś upgrade. :lapka:

Patrząc na to co się dzieję to myślę że każda kolejna to będzie upgrade

Opublikowano

Więc będę kupował co dwie generacje (6lat?) nie co 3 lata. :reggie:

Opublikowano

Nie mogę się doczekać aż odpale bf1 w fullhd w Neo mode :fsg:

Opublikowano

No i to mi się podoba. Neo mam nadzieję dobrze mi posłuży do czasu PS5. :cool: 

Opublikowano

Na więcej nie liczę. 

Opublikowano

3 lata to max, nie ma co dłużej trzymać zloma.

Opublikowano

Moja PS4:MGS bardzo dobrze sie sprawuje. Nie oddam jej. Co najwyzej kupie druga :D

Opublikowano

Ciekawi mnie jak będzie z cenami dla obu platform. Pewnie cena gier na ps4 nie spadnie, a ceny na Neo będą nieco wyższe. Typowo dla sony. 

Opublikowano

Szczerze mowiac watpie,ze w kazdej nowej grze bedzie 1080p60fps. Mam nadzieje,ze Sony da opcje w SP wyboru czy chce sie 1080p30fps czy 960p60fps. I zobaczmy jak to bedzie z tymi patchami do starych gierek. W3 w 60fps  :banderas:  :fsg:   Kasa juz czeka.

Opublikowano

Ja to bardziej jestem ciekaw ile sobie zażyczą za Neo. 

Opublikowano

1080p60fps lub chociaz beton 30 [60 multi] i bede zadowolony, 4k moga sobie w dupe wsadzic jesli to oznacza ciag dalszy ~30fps.

Opublikowano

Ja to bardziej jestem ciekaw ile sobie zażyczą za Neo. 

Ja sie szykuje na 500€

Opublikowano

Ciekawi mnie jak będzie z cenami dla obu platform. Pewnie cena gier na ps4 nie spadnie, a ceny na Neo będą nieco wyższe. Typowo dla sony.

Nie będzie podziału na gry PS4 i Neo. Jedna gra, która zależnie od konsoli będzie chodzić w trybie PS4 lub z ulepszeniami na Neo.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ceny już są za wysoki jeszcze w tamtym roku standardem było kupno gry na premierę za 219 zł, a w tym już Unchartera 4 kupowałem za 249 zł. A dziś patrzę że BF1 już cena 259 zł jakiś absurd.

Opublikowano

Ceny już są za wysoki jeszcze w tamtym roku standardem było kupno gry na premierę za 219 zł, a w tym już Unchartera 4 kupowałem za 249 zł. A dziś patrzę że BF1 już cena 259 zł jakiś absurd.

Nie zdziwiłoby mnie gdyby  gry mające tryb "Neo" przekroczyły barierę 300zł. Wszak mityczne 4k i  60klatek. Ech...

Opublikowano

1080p60fps lub chociaz beton 30 [60 multi] i bede zadowolony, 4k moga sobie w dupe wsadzic jesli to oznacza ciag dalszy ~30fps.

Mam tak samo jak ty, 4k to póki co mega głupota, lepiej żeby trzymali sie sztywnego 1080p 30/60fps

Opublikowano

Ostatnie SDK do PS4 wiele rzeczy nowych wprowadziło pod nowy model PS4. 

Zapowiada się, że niektóre gry dostaną do wyboru np. 1080/60 lub 4K/30

PS4 NEO czy nawet XONE Scorpio ciągle będą za słabe na 4K/60, chyba że w takich grach jak Rayman Legends ;)

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

:facepalmz:

Ceny będą takie same. Różnice tylko w kwestiach wizualnych.

Panowie , spokojnie wiem ,że tak było powiedziane , po prostu nie ufam firmom z growego poletka