Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon GO

Featured Replies

Opublikowano

pokestopy

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 169,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Lukcy egg trzymajcie i odpalcie jak nazbieracie duzo cuksow. Nałapałem mase pidgeyow, ewo 12 sztuk kosztuje i 1000expa wpada z lucky egg. 3lvl prawie wpadly w 30 minut dzis.

Opublikowano

comment_ownA8zaxQStnyxW9LrwFvH7Q1e1kJru7

xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Śmiechlem mocno. Gra w fazie beta, nie dostępna wszędzie, a już jak się rozpowszechniła w internetowej bekokulturze xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

PJxMVMB.jpg

Jaką drużynę wybrać? Czym się te kolory różnią? Pasuje mi niebieski, ale gościu w poradniku pisze, że żółty ma być.

Opublikowano
  • Autor

niczym sie nie roznia, wybierz jaki kolor lubisz czy co tam

Edytowane przez Shen

Opublikowano

jak to mogę ściągnąć na andka w polszy ? Bo na markecie tego nie widzę.

Opublikowano

PJxMVMB.jpg

Jaką drużynę wybrać? Czym się te kolory różnią? Pasuje mi niebieski, ale gościu w poradniku pisze, że żółty ma być.

Niebieski niebieski.

Opublikowano

jak to mogę ściągnąć na andka w polszy ? Bo na markecie tego nie widzę.

Ta, nie szukaj w markecie, bo w Polsce jeszcze gierka oficjalnie nie wyszła.

Znajdz jakiś poradnik, uważając przy tym, by nie natknać się na wirusa.

Opublikowano

Poszedłem na krótki spacer i w ciągu 20 minut wpadły 4 Poksy, w tym tylko jeden się powtórzył :lapka:

Musiałem skorzystać z telefonu Pleja, bo ja mam android 4.3 a minimum to jest 4.4

Pewnie za 2 dni by się znudziło, no i trochę siara w wieku 33 lat iść ulicą i gapić się nonstop w ekran komórki.

Millenialsi pewnie zachwyceni, bo oni to robili i tak, bez tej gry.

Opublikowano

nosz (pipi)a, pomijam juz wczorajsze "przygody" i to ze dzis po drodze nie moglem isc do pracy normalna droga bo te zajal mi snorlax i przejsc nie moglem (oczywisice zlapalem), ale przy robocie byl GYM czerwonych, podszedlem, pelna kultura, ich trzy dosc srednie pokemony kontra moje rownie srednie. jednym poksem pokonalem 2 ich, potem walka beedrill vs eevee i... Glitch. nie mogl zejsc ponizej 1 hp. nawet po czasie nic sie nie dzialo i bylem zmusozny calkiem wylaczyc apke :/ oczywisice gym nie przejety. zeby bylo smieszniej, chcialem jeszcze raz walczyc, i po pojawieniu sie napisu GO na poczatku walki - wywalalo mnie z powrotem do ekranu gymu. porazka ;/ 

Opublikowano

jak coś ułożenie poków nie jest przypadkowe, wczoraj ze znajomymi chodziliśmy po parku i w tych samych miejscach były te same pokemony z tym samy levelem.

Opublikowano

@Bialy

Nie masz żyroskopu w telefonie. Czy to któryś w Huawejów? P8 Lite? Ja też mam ten problem. Jest na to rozwiązanie ale trzeba zrootować telefon i odblokować bootloader.

Edytowane przez Szwed

Opublikowano

YEBAC CZERWONYCH KONFIDENTOW :shotgun:

team-mystic-cutout1.png

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Mam HTC desire 820

http://gadgets.ndtv.com/request?referrer=http://gadgets.ndtv.com/htc-desire-820-1945

Co nie zmienia faktu, że wykastrowali nam telefony z żyroskopów i przez to AR nie działa. Na P8 Lite można to jakoś naprawić, jak pogooglasz i koniecznie chcesz mieć AR to pewnie też się da jakoś ogarnąć (ja nie ryzykuję, bo po ściągnięciu bootloadera traci się gwarancję). Mam nadzieję, że w oficjalnej wersji jednak coś na to zaradzą.

Opublikowano

u mnie 9 level, ale mam dosyć słabe pokemony. dalej najlepszy starmie z około 500 cp, potem pidgeot z ok. 400. w trawie spotykam pokemony ~100-200 cp. z w miarę rzadkich wypadł mi dziś pinsir no i w końcu ewoluowałem spearowa. level nabiłem pidgeyami i ratatami ale dopiero na 9 dostałem pierwszego lucky egga. koło domu same rataty i pidgeye :/ za to mie

nie ogarniam tylko movesetów, nie wiem jakie sa dobre a jakie chu.jowe. ktos cos?

a no i w warszawie sie dzieje - w mariocie np jest niebieski gym na 7 lv z pokemonami na 1000+ cp