Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Dobra, zakładam temat, bo robi się śmietnik w temacie o Vicie. Tutaj można wrzucać tutoriale, czy inne pierdoły. W sumie nie mam Vity, ale od paru dni, co wchodzę do tematu o konsolce, widzę posty o hackowaniu:/
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Mam nadzieję, że wyjdzie jakaś apka czy coś do tego bajeru z kilkoma kontami na jednej konsoli. Dla tej jednej rzeczy gotowy jestem bawić się we wgrywanie tych całych henkaków.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Dla swobodnej zmiany kont może sie pobawie tym softem w przyszlości. Mam sporo gier z szaraka na amerykanskim koncie, ale na tv to wyglada slabo.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l sony wydalo wlasnie soft 3.61 wiec juz nie ma tak rozowo, od dzisiaj trzeba decydowac czy henkaku bez dostepu do sieci i psn czy rezygnujemy
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l je,bać sony i ich PSN, zainteresowali się konsolą po x-miesięcznym letargu dopiero jak ktoś złamał ich soft
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Autor I tak teraz będą co chwila wydawać soft poprawiający stabilność, na tą martwą konsolkę. Olaliby temat, tak jak olali konsolkę na targach, czy w ogóle.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l je,bać sony i ich PSN, zainteresowali się konsolą po x-miesięcznym letargu dopiero jak ktoś złamał ich softI tak to lepsze niż aktualizacja do PSP blokująca przeróbki... 2 lata po ostatniej aktualizacji xD
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l je,bać sony i ich PSN, zainteresowali się konsolą po x-miesięcznym letargu dopiero jak ktoś złamał ich softI tak to lepsze niż aktualizacja do PSP blokująca przeróbki... 2 lata po ostatniej aktualizacji xD 6.61? Złamana dzień później, nie ma co się dziwić skoro na PSP można podpisać każde homebrew kluczami
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Da się ten myk potem bezproblemowo odinstalować ? Chce to tylko potestować i wrócić tak jakby niby nic .
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Da się odinstalować. A tutaj odpalanie Henkaku offline: https://github.com/henkaku/offline-installer/releases
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l no pisalem trzy dni temu.... sony wydalo wlasnie soft 3.61 wiec juz nie ma tak rozowo, od dzisiaj trzeba decydowac czy henkaku bez dostepu do sieci i psn czy rezygnujemy Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Mam pytanko, czy po najnowszym updacie dalej bede mogl korzystac z dobrodziejstw sceny Vity? Pogralbym online ale jezeli mam stracic dostep do sceny to spasujeNa 3.61 homebrew nie uruchomisz (póki co...).A tak z ciekawości - w co grasz na PSV online?
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l bez update do PSN się nie wejdzie, tak? W takim razie ja zanim zacząłem się bawić henkaku będę musiał z niego zrezygnowac, Axiom Verge sam się nie kupi
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l do psn nie wejdziesz, trofeow nie zsynchronizujesz, mozna cyfraki kupowac przez pc, zgrywac na ps3 i pozniej kopiowac na vite z wgranym jakims programikiem co ci symuluje aktualny soft w rejestrze Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Ja Wam Panowie powiem, że przy Henkaku (i Vicie w pracy) na nowo pokochałem klasyki. Emu SNESa i biblioteka spolszczonych hitów mi w zupełności wystarczy pewnie na najbliższy rok. Nie będę płakać za PSN i nowościami, których na horyzoncie nie widać. Klasyka PSX (i grip L2R2) + Retro i konsolka codziennie w ładowarce.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Autor Ktoś mi wyjaśni? Przecież od dawna można było odpalać homebrew z PSP - czyli gry + emulatory. A ten Henaku, to co dokładnie wprowadza? Są już ISO gierek z PSV?
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l latwosc instalacji + ze dzialalo to na sofcie 3.60 (ta stara przerobka byla bardziej klopotliwa i dzialala chyba do softu 3.11) no i henkaku nie emuluje srodowiska psp i jego homebrew tylko natywnie korzysta z zasobow vity, choc w chwili obecnej w sumie nic nowego wzgledem starej przerobki nie wprowadza ale pewnie to kwestia czasu
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Autor To obczajcie Retroarch: http://buildbot.libretro.com/stable/1.3.6/playstation/vita/ Codziennie jakieś nowe updejty w emulatorach. Trudne do obsługi jak dla mnie. No i ciekawi mnie, czy w końcu emu Nintendo 64, czy innych będzie płynny, wszak vita ma mocarny procek. W sumie na razie nie widzę emu N64:/
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Ktoś mi wyjaśni? Przecież od dawna można było odpalać homebrew z PSP - czyli gry + emulatory. A ten Henaku, to co dokładnie wprowadza? Są już ISO gierek z PSV? Mam w domu dwie PSP ze sztywnymi przeróbkami i kilkanaście GB ISO i Emu...Dla dzieci, pykają w Lego i Mariany. Dla mnie różnicę robi ekran i ergonomia. A przy klasykach z PSX L2 i R2. ------------ edit Sorry, źle przeczytałem Twojego posta. Napisałem dlaczego cieszy mnie homebrew mimo, że na psp to było wieki temu. Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez Ad!ck