Opublikowano 10 maja 20177 l to jest tak głupie że nawet jak na tą serię jest potwarzą, a Hopkins to chyba godności nie ma.
Opublikowano 12 maja 20177 l Tak durne, ze smialo mozna to postawic obok HAJLUJĄCEGO T-REXA UJEŻDZANEGO PRZEZ ZOMBIE HITLERA Z KOSMOSU Edytowane 12 maja 20177 l przez Pajda
Opublikowano 14 maja 20177 l uwe boll by chyba lepiej zrobił. cóż, widać tasiemce muszą brnąć w absurd i debilizm. i tak obejrzę, tak jak FF8, jak wszyscy
Opublikowano 14 maja 20177 l Nie no Colin, FF mimo swojego absurdu potrafi się obronić jako kino czysto popcornowe. Transformers 4 to była kiła a 5 wcale nie zapowiada się lepiej. Ten film nie ma nic do zaoferowania a coraz głupsze pomysły z wydarzeniami historycznymi tylko to potwierdzają. Osobiście mam wyje.bane na tę serię i 4 to ostatnia część serii jaką obejrzałem. Nigdy więcej.
Opublikowano 14 maja 20177 l wiem. po prostu od biedy i tak kiedyś tam obejrzę na odmóżdżenie w wolnej chwili.
Opublikowano 14 maja 20177 l Na na 'dwójce' byłem w kinie w 2009 roku i od tamtej pory nie odważyłem się obejrzeć żadnej następnej części.
Opublikowano 14 maja 20177 l ja widzialem pierwsze trzy i starczy, jedyne co sie w tej serii udalo to wzglednie jedynka choc nie wiem ile w tym zasluga mojego nastoletniego namiotu w spodniach na meganke
Opublikowano 14 maja 20177 l Jedynka całkiem spoko w mojej pamięci, i trochę takie 'Garbie- superbryka' jak to określił 10 lat temu Pajgi.
Opublikowano 17 maja 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=Ue7cNNfjCyc Na szczęście to już ostatni zwiastun... z masą spoilerów.
Opublikowano 17 maja 20177 l Ale efekty spoko, może wleci przy ręcznikach koszulach Edytowane 17 maja 20177 l przez milan
Opublikowano 18 maja 20177 l co oni mają z pokazywaniem aktorów jak mordy wykrzywiają przy krzyczeniu? I te dzieci z sucharami na poziomie autyzmu cw. Yanysze będą zadowoleni z tego widowiska.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Michael kolejny nie dźwignął tematu i The Last Knight będzie konkurował z Mumią o miano najgorszego blockbustera w tym roku. 16% na rt i miażdżące 3.0 na metacritic.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Michael kolejny nie dźwignął tematu i The Last Knight będzie konkurował z Mumią o miano najgorszego blockbustera w tym roku. 16% na rt i miażdżące 3.0 na metacritic. A Janusze u mnie w robocie się podniecają tą serią... Ja nie wiem co ci ludzie mają w głowach.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Nie zrozumcie mnie źle, ale te filmy to jest takie demo techniczne dla IMAX. Dla efektów mogę iść i zapłacić te 30 zł. Każda inna warstwa to gó.wno obes.rane i tu raczej wszyscy są zgodni.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Ja już od dawna chodzę na ten film tylko i wyłącznie dla efektów i scen walk robotów.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Ale tam nic nie widać, bo kamera ma padaczkę a efekty są średnie Bojkotuję ten film!
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Dla ostrzeżenia, wprawdzie osobiście twierdze że każdy powinien przekonać się sam czy konkretny film jest dobry ale w tym przypadku trzeba ostrzegać przed takim gównem.
Opublikowano 24 czerwca 20177 l No ale przed czym tu jeszcze można ostrzegać? Pierwsza część była niezła, a potem to szkoda strzępić ryja nawet.
Opublikowano 24 czerwca 20177 l No ale przed czym tu jeszcze można ostrzegać? Pierwsza część była niezła, a potem to szkoda strzępić ryja nawet. W sumie racja zamknąć temat i zapomnieć że ta seria istnieje