Skocz do zawartości

Transformers Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 149,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mnie się podobało, efekty lepsze niż na jakimkolwiek marvelowskim czy warner brosowskim filmie i pewnie lepsze CGI się zobaczy dopiero jak wyjdzie Transformers 6 w 2020 roku. Nie rozumiałem za bardzo 

• Gość Soul
    Gość Soul

Będzie GOTY film jaranko!

• Mają się pojawić frakcje z Beast Wars, kto oglądał za gówniaka na polsacie ten wie. Reżyserem bedzie koleś od Creed II, chca sie odciac od bayformers, dzieki bogu.

Opublikowano

Stanley Tucci krzyczący "łomajgaaaaaaat" ostrasza bardziej od tego filmu niż morda Wahlberg'a.

Opublikowano

A dla mnie to jest za(pipi)ista scena. :D

Opublikowano

ja z trailera tylko zapamiatuje tarnsformersa z cygarem w ustach :D

Opublikowano

Że tak zapytam bo nie jestem w świecie transformersów aż tak obeznany, czy w orginale też te transy są tak przegięte jak w tej nowej części ? Mamy jakiegoś transa z cygarem, transa jeżdżącego na smoku z mieczem :) i drugie pytanie czy jak skleję te 20 spoilerów i filmików reklamowych skleję cały film ? 

Opublikowano

Mamy jakiegoś transa z cygarem, transa jeżdżącego na smoku z mieczem  :)

Na eurowizji byl trans z broda.

Mam nadzieje, ze pomoglem.

Opublikowano

Nie ma już gdzieś  recenzji ? ;p Nie chcę oczywiście spoilerów ale chciałbym wiedzieć czy jest ogólnie lepiej niż wcześniej czy ten sam poziom..

Opublikowano

Yay, piątek godzina 14, napisy 2D. Jaranko. ^_^

Opublikowano

Yay, piątek godzina 00:01, napisy 3D. Jaranko. ^_^

Spływają już pierwsze opinie i wygląda na to że jest jakaś poprawa w stosunku do ROTF i DOTM.

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

Yay, piątek godzina 00:01, napisy 3D. Jaranko. ^_^

Spływają już pierwsze opinie i wygląda na to że jest jakaś poprawa w stosunku do ROTF i DOTM.

a cos na szybko i troszke wiecej??:P

Opublikowano

No to akurat nie jest jakiś szczególny wyczyn.

Nie mogę się doczekać czepialstwa Spoony'ego. ;> Poprzednie filmy słusznie i dokładnie zjechał, ale teraz to jest taki etap, że nie ważne co dadzą, to i tak będzie jęczał z niezadowolenia.

Opublikowano

@Szymek_PL_

- roboty mają więcej czasu "antenowego"
- mniejsza ilość typowo Bayowskiego humoru
- sceny akcji są bardziej czytelne

- główny przeciwnik nie jest byle pierdołą jak Fallen czy Shockwave w Dark of the Moon

Największym minusem na ten moment jest znikome wykorzystanie potencjału dinobotów i to że film sam w sobie jest zbyt długi bo trwa aż 165min.

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

Jakieś linki do recenzji/opinii/przecieków, z których masz takie informacje?

U mnie w mieście nie widzę wzmianki o filmie póki co. Ale i tak wybiorę się - jeśli już - jakiś czas po premierze, gdyż nie lubię premierowych tłumów. Szczególnie w przypadku filmów, które przyciągną dzieciarnię i sterty nastolatków.

Opublikowano

Dzieciarnia pójdzie na dubbing. ;)

Opublikowano

@Suavek

Na tfw2005 jest odpowiedni temat ale ostrzegam że ilość spoilerów jest ogromna.

Opublikowano

To nie jest film, na który idę dla fabuły. ;)

Poza tym wiadomo, że

good guys win, murica fuck yeah

Opublikowano

fakt, tez uwazam ze juz takiego wrazenia to nie robi jak kiedys - takie uncharted3 na tle uncharted2 jesli chodzi o A/V

Opublikowano

plinkett nawet trzyma fason, nie to co podczas seansu ostatniej sceny resident evil cztery