Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

W życiu nie kupiłem gierki droższej niż 200zł, a i za taką cene to jakieś 3-4 razy.

Kupuje tylko jak spadają do pułapu ~100zł. :)

Szkoda mi bulic 2 stówy, bo do odkurzania mam tylko panele i kafelki, żadnych dywanów. W te wynalazki bezworkowe warto sie bawic, czy ino papierowe?

Edytowane przez maciucha

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 280,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ale to wpierdalałeś słonecznik a łupiny wywalałeś na podłogę zamiast do jakiejś miseczki czy coś? W lesie mieszkasz? Ja bym cię z domu wyjebał a nie kazał sprzątać po sobie 

Opublikowano

Ultra silencer electroluxa.

Dozbieraj i odkurzaj jak czlowiek.

Do 100... Kazdy taki sam pewnie

Opublikowano

Gierki po 250zł kupuje, a na odkurzacz skapi jak red na wszystko.

Bicz plz, bo zaraz podliczymy koszty wykończenia naszych mieszkań :yao:

I to w realu!!!!!!

Opublikowano

Panowie, w życiu nie kupowałem odkurzacza, ale nadeszła ta wiekopomna chwila w której mam dosc miotłowania.

Budżet 100zł. Co brac, czego sie wystrzegac?

Wersja minimum:

- rura teleskopowa

- zwijany przewód (tak, jeszcze sprzedają modele bez tej opcji)

- mniej hałaśliwy niż startujący Concorde

- worki, które można dostać w większym markecie

- wymienne końcówki (posprzątasz panele, dywany i auto)

Wersja optimum - to, co wyżej, a także:

- funkcja prania

- moc poniżej 1000 W (możesz zignorować, jeśli masz kolektory słoneczne)

- odkurzacz bez worków z systemem filtrów

Wersja do 100 zł:

- szufelka

- zmiotka

Opublikowano

Do wyrwania za 70zl - odkurza (wlot z przodu), dmucha materace i suszy wlosy ( wylot z tylu). Cos pieknego, uwielbiam agd z prlu ( oprócz pralki franii)

odkurzacz%20predom%20zelmer.JPG

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

używałem taki sam jeszcze pare lat temu w garażu :banderas:

cudowny sprzęt

Opublikowano

Kupisz na allegro bezworkowy jakies z Anglii sciagane nie wiem jak firma sie nazywa, kuzol dał chyba za niego z 80 albo 90zł chodzi mu juz 3 lata.

Sprawdzilem na allegro, To ta HEPA chyba bo identyczny ma. 

Edytowane przez obrazus

Opublikowano

Electrolux 1600W z HEPA nie polecam wyrywa klawisze w klawiaturach i fugi w podlodze :-/

Opublikowano

A ty co kupujesz odkurzacz aby ładnie wyglądał. Raz w tygodniu wyjmuje ze schowka odkurzam i do schowka.

Opublikowano

Widzisz dzielimy się obowiązkami bo tak uczciwie ja odkurzam ona wyciera kurze i mopem jedzie na mokro :)  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka waga domowa elektroniczna do łazienki? Bez żadnych lipnych pomiarów %BF tylko same kilogramy. Byleby dokładna, a nie co wejście to różnica o 5%, jak jakieś biedronkowe badziewia.

Opublikowano

No to jest typówka z marketów, niezawodne, nie nalezy tylko zalewać wodą i  rzucać, nigdy nie mialem problemów, jak się psuje to się wypier,dala  i kupuje nową.

Opublikowano

Miałem takiego marketowego Sencora, ale potrafił co wejście wskazywać kilka kilo inaczej (na równej powierzchni).

Opublikowano

eurortvagd, sortuj  wg opinii i liczby głosów, i  bierz, ciężko się chyba przejechac na tak prostym urządzeniu.

Opublikowano

Prawie wszystkie wagi do 100zł to i tak jeden i ten sam chiński mechanizm, ja nie miałem nigdy problemow ani z łucznikiem, którego mam w domu (60zł) ani z jakimś buererem za stówkę u rodziców. Wskazują tak samo, żadnych jaj że kilka kilo różnicy.

Opublikowano

Ostatnio widziałem w akcji vitamix i zachciało mi się takie coś. Ktoś z was używa? Szukam czegoś do 3 k.

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem, ze to blender do warzyw i owoców za 3 kafle nowych złotych?

Opublikowano

A to przepraszam, zmylil mnie opis producenta

"Blender Vitamix to prawdziwy wół roboczy w twojej kuchni czy w małych gastronomiach. Nadaje się do wszystkiego - sieka, mieli, miksuje, rozdrabnia, blenduje, przy różnych prędkościach, nadając wymaganą przez ciebie konsystencję"