Opublikowano 10 września 20168 l Czy też macie plamy pod pachami od antyperspirantu? Na czarnych lub ciemnych kolorach to tego nie widać, ale białe koszulki to jakaś tragedia. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Próbowałem różnych vanishy, chemii z niemiec do odplamiania i dupa. Czy jedynym wyjściem jest zakup ekobubla? Pomocy! Nie chce by moja koszulka z padem od PSXa wyglądała jak tenże pad po 20 latach używania....
Opublikowano 10 września 20168 l Ostatnio zastosowałem Bloker Ziaja coś tam , efekt mega za(pipi)isty po całym dniu pacha mega świeża Polecam!
Opublikowano 10 września 20168 l Ja mam na czarnych i to tez na koszulce z symbolami playstation. A na koszulce Cradle of Filth, pod pachami aż materiał zrobił sie sztywny. Jak żyć? Czy to wina tandetnych dezodorantów, proszków, czy materiałów? Dyskutujmy.
Opublikowano 10 września 20168 l Nie miałem nigdy plam. Używam na zmianę rexony lub nivea man 48h dry impact i nie brudziły mi się tshirty.
Opublikowano 10 września 20168 l Ja raz w życiu miałem plamę od kleksa. Jak na wakacjach niewinny pierd niespodziewanie poszedł wraz z farszem, po czym przez 3 dni była biegunka.Nie miałem pod ręką eco bable, pozostał kranik i mydło w hotelu.
Opublikowano 10 września 20168 l Autor Ja mam na czarnych i to tez na koszulce z symbolami playstation. A na koszulce Cradle of Filth, pod pachami aż materiał zrobił sie sztywny. Jak żyć? Czy to wina tandetnych dezodorantów, proszków, czy materiałów? Dyskutujmy. Bez kitu na czarnych może i nie widać ale materiał też twardy.
Opublikowano 10 września 20168 l Uzywajcie nivea for men Invicible Black And White. W lidlu sa po 10zeta. Zapach spoko i nie zostawia sladow. Edytowane 10 września 20168 l przez KoBik
Opublikowano 10 września 20168 l xD jedyne guwno warte "dla mnie" to wlasnie wszystko z nivea bo na inne uczulenia lub inne barachla.
Opublikowano 10 września 20168 l Ja używam jakiegoś Nivea chyba silver, bo szary, w kulce. No i się pocę. Wcześniej używałem Rexony Adventure, którą polecił mi mój kumpel, który się megapoci. No i tam się nie pociłem. Czy to kafeteria.pl? Edytowane 10 września 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 11 września 20168 l Bezbarwny ( no może lekko niebieskawy..). byle nie biały !..i problem z głowy