Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

Featured Replies

Opublikowano

No i piękne zakończenie. Mino drobnych docinek, cytując klasyka „zawsze ciebie szanowałem”

:morning1: (Ja non alko)

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 621 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie chcę się porównywać, ale jak już mamy wchodzi w szczegóły to zestawimy tu dom vs nieduże mieszkanie (coś podobnego obecnie wynajmuje jako dochód pasywny)  i Forda Fiestę z Audi Q8. Myślę, ze to je

• haha na gotowe idzie, do dziewczyny. brawo, zrobiłeś świetny Research szukając wybranki.

• Jeśli mowa o stopach to ja bym na twoim miejscu masował je dziewczynie codziennie po wręczeniu kwiatów, bo jak coś jej się odwidzi to zostaniesz na pokoju z ukraińcami.

Opublikowano

Tylko porownanie pitow za zeszly rok moze rostrzygnac ten pojedynek na ebenizy.

Opublikowano

Jaka batalia na posiadany majątek i długość wakacji w tropikach :obama:  Faka to jednak gość, wciągnąłby tu wszystkich studolarówką, a siedzi cicho w myjni.

Opublikowano

Miałem zapytać o ten dług bo jednak chyba tak super nie jest ale nie byłem w Malezji i się nie wybieram także nie będę się wychylał :dog:

Opublikowano
8 minut temu, _Red_ napisał:

Jaka batalia na posiadany majątek i długość wakacji w tropikach :obama:  Faka to jednak gość, wciągnąłby tu wszystkich studolarówką, a siedzi cicho w myjni.

Nie wywołuj Faki z lasu w tematach pisowych. 

Co do wakacji, to myślę, że was wszystkich przebiję w 2024:obama:

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

Co do wakacji, to myślę, że was wszystkich przebiję w 2024:obama:

No ja za rok skromniej: Szwecja samochodem i koło podbiegunowe, bo zawsze chciałem tam pojechać + Finlandia przy okazji.

Opublikowano

Wakacje na Ziemi? Ale bieda XD Tylko rakieta na księżyc, hotel cztery gwiazdki i all excluded.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Balon to taka idealna definicja buraka w koszuli.

Ten jak wjechał i łyka. Jeszcze ta koszula z doopy. Kolejny urażony bo mu PiS obrażam. Masz poużywaj sobie przegrywie. 

Opublikowano

Mówiłem już że byłem w Karpaczu w tym roku?... Polskie góry tylko dla prawdziwych bogoli.

Opublikowano
1 minutę temu, _Red_ napisał:

Wakacje na Ziemi? Ale bieda XD Tylko rakieta na księżyc, hotel cztery gwiazdki i all excluded.

BLISKO 

Opublikowano
58 minut temu, krupek napisał:

Ajj balon at his finest 

Rzadko, bo rzadko ale czasami muszę krypto fanów nakarmić i podtrzymać ogień. 

Opublikowano
4 minuty temu, balon napisał:

BLISKO 

Zdradź jak nie tajemnica chyba ze boisz się zapeszyć 

Opublikowano

No jak powiem to jeszcze GSW do PO się nie dostanie. Wolę nie zapeszać ;) 

@_Red_patrząc na emocje, nagły przypływ zainteresowanych i ciekawe rzeczy na grafiki (bogactwa, q8, tropiki, burak w koszuli, Shago obrońca partii itd.), to może być materiał na dobry komiks…

Opublikowano
9 minut temu, balon napisał:

No jak powiem to jeszcze GSW do PO się nie dostanie. Wolę nie zapeszać ;) 

@_Red_patrząc na emocje, nagły przypływ zainteresowanych i ciekawe rzeczy na grafiki (bogactwa, q8, tropiki, burak w koszuli, Shago obrońca partii itd.), to może być materiał na dobry komiks…

Już to ktoś narysował

image.png.eac3df480b37442b44704e0994edb74f.png

Opublikowano
6 godzin temu, Dave Czezky napisał:

Oczywiscie waluty juz eksplodowaly.

Wyrachowane, spierdolone, kurwy.

Inflacja ~10, przy celu 2.5 :ragus:

Chuj z gospodarka, WYBORY!

A co to dla nich, skoro zamiast przyznac, ze kaczor pojebal brutto z netto, to wyciagna z budzetu dodatkowe 8mld, by nie zblaznic tego dziada

Opublikowano
2 minuty temu, _Red_ napisał:

Już to ktoś narysował

image.png.eac3df480b37442b44704e0994edb74f.png

No nieeeeee poznaniak z Krakowa, co woli w skarpecie trzymać niż dzieciom dać godne warunki do mieszkania, innych do sknerusów przyrównuje. 

Spoiler

:) 

Opublikowano

Yhy, za obrazek z kaczorami będzie "żartował" o braku godnych warunków do życia moich dzieci, bo nie mają domu tylko mieszkanie xd Odpowiedziałbym też coś zabawnego o dzieciach, ale się powstrzymam, bo to na tyle chujowy poziom, że szkoda wchodzić.

Opublikowano
2 minuty temu, _Red_ napisał:

Odpowiedziałbym coś, ale się powstrzymam.

No weź 

IMG_0054.gif

Opublikowano

Fajnie czasem biedakowi poczytać, jak to się szlachta wozi i bawi po zagranicach.

Opublikowano
9 minut temu, _Red_ napisał:

Yhy, za obrazek z kaczorami będzie "żartował" o braku godnych warunków do życia moich dzieci, bo nie mają domu xd Odpowiedziałbym coś, ale się powstrzymam.

Ja pierdole kolejny, wy naprawdę macie jakąś schizę. Tak to żarciki, dystansik, komiksy, a nagle jaka spinka, za porównanie do sknery. Przecież to żart, już  x razy opisałeś, to dlaczego nie kupisz domu, dokładnie rozpisywałeś swoje determinacje w tym zakresie. Nie mieszkasz przecież w baraku, a w kozak mieszkaniu w drogim mieście…

No ale może, to jakiś czuły punkt, więc z góry przepraszam i już nie będę. 

Opublikowano
2 minuty temu, balon napisał:

Ja pierdole kolejny, wy naprawdę macie jakąś schizę. Tak to żarciki, komiksy, a nagle jaka spinka. Przecież to żart, już  x razy opisałeś, to dlaczego nie kupisz domu, dokładnie rozpisywałeś swoje determinacje w tym zakresie. Nie mieszkasz przecież w baraku, a w kozak mieszkaniu w drogim mieście…

No ale może, to jakiś czuły punkt, więc z góry przepraszam i już nie będę. 

Ja mam dom z basenem, firme zatrudniajaca 250 osob, zone, 4 kochanki, 5 aut, helikopter i switcha OLED