Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Autor 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Hej bluber, nie dam chyba rady dzisiaj bo coś mi nagle wypadło. Jakby się zmieniło to dam znać przed 21.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Nie wymiękaj, ludzie już zapłacili za bilety, a ty będziesz w ustawieniach telewizora siedział. Masz 23 minuty żeby zachować honor i godność człowieka. Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez SlimShady
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l 9 minut temu, Kyokushinman napisał: Hej bluber, nie dam chyba rady dzisiaj bo coś mi nagle wypadło. Jakby się zmieniło to dam znać przed 21.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l ku,rwa a ja sciągam własnie twitcha na ps4 ;/ @Ficuś' moze ty chcesz zastąpić kukuryku? ludzie są żądni krwi
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l 4 godziny temu, Kyokushinman napisał: Vs Ps4 amator U4 Kukuryku już bliżej sie nie dało podejść ? Nawet jak sobie ustawisz w tv ostrość na 200% to i tak nie zobaczysz takich tekstur z takiej odległości (bez wlepiania klupa postaci w ściane) jak tu: Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez PIOTR8642
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Autor Sorry nie dałem rady na czas. Na dodatek jakieś (pipi)ane problemy z tym plusem aby go aktywować. @ Piotruś Jakość tekstur przede wszystkim ocenia się z bliska. Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l 13 minut temu, Kyokushinman napisał: Na dodatek jakieś (pipi)ane problemy z tym plusem aby go aktywować. Nagle problemy z plusem Ładne ośmieszenie. Kolejne. 14 minut temu, Kyokushinman napisał: Jakość tekstur przede wszystkim ocenia się z bliska. Bo w Niohu pewnie tylko z bliska dobrze wyglądają.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l 13 minut temu, _Be_ napisał: Piotr co to za gra na tych screenach? Ghost Racon Wildlands.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l 15 minut temu, kacprzak1991 napisał: A co to miał być za pojedynek?;0 w pesa ale @Kyokushinman stchórzył, sfrajerzył, bał się, beka z typa mitoman jeżeli chodzi o telewizory i taki sam krętacz gdy umawia się na granie T C H Ó R Z
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l 1 godzinę temu, _Be_ napisał: ku,rwa a ja sciągam własnie twitcha na ps4 ;/ @Ficuś' moze ty chcesz zastąpić kukuryku? ludzie są żądni krwi nie mam plusa i nawet nie mam pes18 na stanie
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Na szczęście ragus wpadł i zapewnił rozrywkę, ale hazard dał o sobie znać.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Może chwile przed 21 Kyoku miał blackout i przejal nad nim kontrole ukanio. Norman Bates miał podobnie. Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez SlimShady
Opublikowano 16 kwietnia 20187 l No nie wiem co tak słabo, Kukuszinman. Wielki problem ogarnąć Plusa xd. Do pojedynku nie doszło, nadal zostaje wklejać powtórki na dowód tego jak super się gra na upłynniaczu i lagu pół sekundy. <ok>
Opublikowano 16 kwietnia 20187 l Od początku miałem przecucie, że nic z tego pojedynku nie wyjdzie... Bajkopisarz nie zawiódł.