Skocz do zawartości

Najładniejsze gry ósmej generacji konsol

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
54 minuty temu, kacprzak1991 napisał:

Kurła weźcie mu odłączcie internet. Mam wrażenie ze raz rzuciłeś jakimś debilizmem i zamierzasz brnąc w to do końca żeby nie wyszło ze nie masz racji. Zrozumiałbym jakbyś się z kimś kłócił, ze przykładowo horizon czy tam gearsy od konkurencji wyglądają lepiej, ale Ty najzwyczajnej porównujesz graficzne gów*o do twarogu, chcąc wszystkim udowodnić ze to pierwsze pachnie i smakuje wyśmienicie w przeciwieństwie do drugiego

Wybacz ale rok czasu musialem ogladac obrazowa drame.

Uraz pozostal ogromny i jakos nie moge go z siebie wyrzucic.

Cale szczescie ze wyszlo Pro i uratowalo ten tytuł.

• Odpowiedzi 305
  • Wyświetleń 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Na Pro?   Jak tak to zmień tv lub ustawienia Uncharted 4 zyskał co prawda kolosalnie na Pro i został wyciągnięty z obrazowej biedy, to i tak z HZD na Prosiaku nie może się równać. To co zrobiło G

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Uncharted 4 na Pro ograny także nowa lista. 1. Horizon Zero Dawn                  9+ (Pro) 2. Uncharted 4                            9 (Pro)    7+(PS4) 3. Nioh                                   

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Sorry nie dałem rady na czas. Na dodatek jakieś (pipi)ane problemy z tym plusem aby go aktywować.   @ Piotruś Jakość tekstur przede wszystkim ocenia się z bliska.    

Opublikowano

Gearsy 4 na koxie to najładniejsza gra w jaka w życiu grałem. Na początku jest tylko dobrze ale jak zapada zmrok to ponury i przytłaczający klimat robi robotę. Niewielkie pomieszczenia z małą ilością światła, na zewnątrz też wszystko oświetlone tylko przez księżyc. Jest pięknie. Dużo też w tym zasługi oleda i dobrze zrobionego HDR. Szkoda że nie mam prosiaka bo chętnie był sprawdził Uncharted 4 i nowego boga wojny ale na chwilę obecną ostatnie Gearsy to mój osobisty nr1. 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

Gearsy 4 na koxie to najładniejsza gra w jaka w życiu grałem. Na początku jest tylko dobrze ale jak zapada zmrok to ponury i przytłaczający klimat robi robotę. Niewielkie pomieszczenia z małą ilością światła, na zewnątrz też wszystko oświetlone tylko przez księżyc. Jest pięknie. Dużo też w tym zasługi oleda i dobrze zrobionego HDR. Szkoda że nie mam prosiaka bo chętnie był sprawdził Uncharted 4 i nowego boga wojny ale na chwilę obecną ostatnie Gearsy to mój osobisty nr1. 

Zgadzam sie, to praktycznie inna gra patrząc jak ona u mnie na LCD wyglądała xD zwłaszcza drugi act Prodigal Son, odpal sobie Storm Warning w akcie piątym miazga jak to dobrze wyglada 

jak kiedyś ponownie kupie prosiaka xD to na bank sprawdzę raz jeszcze  U4 i God of War 

Opublikowano

No masz teksturę fajną tu i ówdzie. Jak to się ma do U4, które wygląda obłędnie na zwykłej PS4 i nie trzeba celować w podłogę żeby to zobaczyć?

Opublikowano
  • Autor

vyb3vn.jpg

357n2w1.jpg

357n2w1.jpg

167r2gj.jpg

No i oczywiście obłędna jakość obrazu na zwykłej konsoli.

:facepalm:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

po co cisnąć w kosmiczne efekty specjalne wystarczy do gierki z ps2 dac textury 4k i kokoszaman będzie uwazac ze ma najlepszą grafe ever

Opublikowano

Kyoku pozwol, ze  zrobie maly eksperyment, bo musze się upewnic. Co na tobie robi większe wrazenie, błoto  z U4 na PS4 czy deska z Nioha na Pro?

Opublikowano

Musisz zmienic ustawienia tv, bo u siebie to ja czegos takiego na pewno nie widzialem. 

Opublikowano
1 minutę temu, Lukas_AT napisał:

Musisz zmienic ustawienia tv, bo u siebie to ja czegos takiego na pewno nie widzialem. 

Mistrz HD nic nie musi, to cały świat się nie zna.

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Lukas_AT napisał:

Na każdym ustawieniu jest to widoczne.

Wystarczy podejść do ekranu.

A to, że ty tego z daleka nie widzisz to nie znaczy, że tego nie ma;)

Nawet pseudo eksperci widzą, że coś z wersją PS4 amator jest nie tak.

Od 14:12.

10 minut temu, SlimShady napisał:

Kyoku pozwol, ze  zrobie maly eksperyment, bo musze się upewnic. Co na tobie robi większe wrazenie, błoto  z U4 na PS4 czy deska z Nioha na Pro?

Ja oceniam poziom grafy jako całości.

Opublikowano

Nioh jako calosc to jest gra  tkwiaca korzeniami w czasach ps2, w najlepszym razie wczesne ps3. Podciagnieta deska czy inna karimata  do 4k nie robi na mnie  wrazenia.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano
13 minut temu, Kyokushinman napisał:

Na każdym ustawieniu jest to widoczne.

Wystarczy podejść do ekranu.

A to, że ty tego z daleka nie widzisz to nie znaczy, że tego nie ma;)

Nawet pseudo eksperci widzą, że coś z wersją PS4 amator jest nie tak.

Od 14:12.

No tak, jak ktos odpala gre na zwyklym PS4 na telewizorze 4k i wklada nos w ekran to przy kazdej grze zobaczysz niedoskonalosci. W Nioh tez. Kiepskie porownanie i sensu nie ma. 

Opublikowano
19 minut temu, Kyokushinman napisał:

Po yebanej desce :dynia: 

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Lukas_AT napisał:

No tak, jak ktos odpala gre na zwyklym PS4 na telewizorze 4k i wklada nos w ekran to przy kazdej grze zobaczysz niedoskonalosci. W Nioh tez. Kiepskie porownanie i sensu nie ma. 

Te moje szoty z U4 to ps4 amator oraz tv 1080p a dokładnie W829.

A że oni tak porównują to wiesz to pseudo coś jednak znaczy.

Opublikowano

@Kyokushinman

Wysłałem Ci zapro na psn. Gramy dzisiaj 21?

Opublikowano

@Square

Tak, ogarnę twitcha i coś się postreamuje

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, _Be_ napisał:

@Kyokushinman

Wysłałem Ci zapro na psn. Gramy dzisiaj 21?

Tak możemy.

Idę właśnie zaktualizować konsolę bo nie było mnie kilka dni w chacie.