Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Autor 54 minuty temu, kacprzak1991 napisał: Kurła weźcie mu odłączcie internet. Mam wrażenie ze raz rzuciłeś jakimś debilizmem i zamierzasz brnąc w to do końca żeby nie wyszło ze nie masz racji. Zrozumiałbym jakbyś się z kimś kłócił, ze przykładowo horizon czy tam gearsy od konkurencji wyglądają lepiej, ale Ty najzwyczajnej porównujesz graficzne gów*o do twarogu, chcąc wszystkim udowodnić ze to pierwsze pachnie i smakuje wyśmienicie w przeciwieństwie do drugiego Wybacz ale rok czasu musialem ogladac obrazowa drame. Uraz pozostal ogromny i jakos nie moge go z siebie wyrzucic. Cale szczescie ze wyszlo Pro i uratowalo ten tytuł.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Gearsy 4 na koxie to najładniejsza gra w jaka w życiu grałem. Na początku jest tylko dobrze ale jak zapada zmrok to ponury i przytłaczający klimat robi robotę. Niewielkie pomieszczenia z małą ilością światła, na zewnątrz też wszystko oświetlone tylko przez księżyc. Jest pięknie. Dużo też w tym zasługi oleda i dobrze zrobionego HDR. Szkoda że nie mam prosiaka bo chętnie był sprawdził Uncharted 4 i nowego boga wojny ale na chwilę obecną ostatnie Gearsy to mój osobisty nr1. Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez hav7n
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Autor Na Prosiaku sprawdzić jak już to Horizona. To jak gra z Ps5 na tle obecnych.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, hav7n napisał: Gearsy 4 na koxie to najładniejsza gra w jaka w życiu grałem. Na początku jest tylko dobrze ale jak zapada zmrok to ponury i przytłaczający klimat robi robotę. Niewielkie pomieszczenia z małą ilością światła, na zewnątrz też wszystko oświetlone tylko przez księżyc. Jest pięknie. Dużo też w tym zasługi oleda i dobrze zrobionego HDR. Szkoda że nie mam prosiaka bo chętnie był sprawdził Uncharted 4 i nowego boga wojny ale na chwilę obecną ostatnie Gearsy to mój osobisty nr1. Zgadzam sie, to praktycznie inna gra patrząc jak ona u mnie na LCD wyglądała xD zwłaszcza drugi act Prodigal Son, odpal sobie Storm Warning w akcie piątym miazga jak to dobrze wyglada jak kiedyś ponownie kupie prosiaka xD to na bank sprawdzę raz jeszcze U4 i God of War
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l No masz teksturę fajną tu i ówdzie. Jak to się ma do U4, które wygląda obłędnie na zwykłej PS4 i nie trzeba celować w podłogę żeby to zobaczyć?
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Autor No i oczywiście obłędna jakość obrazu na zwykłej konsoli. Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l po co cisnąć w kosmiczne efekty specjalne wystarczy do gierki z ps2 dac textury 4k i kokoszaman będzie uwazac ze ma najlepszą grafe ever
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Kyoku pozwol, ze zrobie maly eksperyment, bo musze się upewnic. Co na tobie robi większe wrazenie, błoto z U4 na PS4 czy deska z Nioha na Pro?
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Musisz zmienic ustawienia tv, bo u siebie to ja czegos takiego na pewno nie widzialem.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l 1 minutę temu, Lukas_AT napisał: Musisz zmienic ustawienia tv, bo u siebie to ja czegos takiego na pewno nie widzialem. Mistrz HD nic nie musi, to cały świat się nie zna.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Autor 9 minut temu, Lukas_AT napisał: Musisz zmienic ustawienia tv, bo u siebie to ja czegos takiego na pewno nie widzialem. Na każdym ustawieniu jest to widoczne. Wystarczy podejść do ekranu. A to, że ty tego z daleka nie widzisz to nie znaczy, że tego nie ma Nawet pseudo eksperci widzą, że coś z wersją PS4 amator jest nie tak. Od 14:12. 10 minut temu, SlimShady napisał: Kyoku pozwol, ze zrobie maly eksperyment, bo musze się upewnic. Co na tobie robi większe wrazenie, błoto z U4 na PS4 czy deska z Nioha na Pro? Ja oceniam poziom grafy jako całości. Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Nioh jako calosc to jest gra tkwiaca korzeniami w czasach ps2, w najlepszym razie wczesne ps3. Podciagnieta deska czy inna karimata do 4k nie robi na mnie wrazenia. Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez SlimShady
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l 13 minut temu, Kyokushinman napisał: Na każdym ustawieniu jest to widoczne. Wystarczy podejść do ekranu. A to, że ty tego z daleka nie widzisz to nie znaczy, że tego nie ma Nawet pseudo eksperci widzą, że coś z wersją PS4 amator jest nie tak. Od 14:12. Ja oceniam poziom grafy jako całości. No tak, jak ktos odpala gre na zwyklym PS4 na telewizorze 4k i wklada nos w ekran to przy kazdej grze zobaczysz niedoskonalosci. W Nioh tez. Kiepskie porownanie i sensu nie ma.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l 19 minut temu, Kyokushinman napisał: Ja oceniam poziom grafy jako całości. Po yebanej desce
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Autor 4 minuty temu, Lukas_AT napisał: No tak, jak ktos odpala gre na zwyklym PS4 na telewizorze 4k i wklada nos w ekran to przy kazdej grze zobaczysz niedoskonalosci. W Nioh tez. Kiepskie porownanie i sensu nie ma. Te moje szoty z U4 to ps4 amator oraz tv 1080p a dokładnie W829. A że oni tak porównują to wiesz to pseudo coś jednak znaczy. Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l @Square Tak, ogarnę twitcha i coś się postreamuje Edytowane 15 kwietnia 20187 l przez _Be_
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Autor 34 minuty temu, _Be_ napisał: @Kyokushinman Wysłałem Ci zapro na psn. Gramy dzisiaj 21? Tak możemy. Idę właśnie zaktualizować konsolę bo nie było mnie kilka dni w chacie.