Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najładniejsze gry ósmej generacji konsol

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
54 minuty temu, kacprzak1991 napisał:

Kurła weźcie mu odłączcie internet. Mam wrażenie ze raz rzuciłeś jakimś debilizmem i zamierzasz brnąc w to do końca żeby nie wyszło ze nie masz racji. Zrozumiałbym jakbyś się z kimś kłócił, ze przykładowo horizon czy tam gearsy od konkurencji wyglądają lepiej, ale Ty najzwyczajnej porównujesz graficzne gów*o do twarogu, chcąc wszystkim udowodnić ze to pierwsze pachnie i smakuje wyśmienicie w przeciwieństwie do drugiego

Wybacz ale rok czasu musialem ogladac obrazowa drame.

Uraz pozostal ogromny i jakos nie moge go z siebie wyrzucic.

Cale szczescie ze wyszlo Pro i uratowalo ten tytuł.

• Odpowiedzi 305
  • Wyświetleń 8,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Na Pro?   Jak tak to zmień tv lub ustawienia Uncharted 4 zyskał co prawda kolosalnie na Pro i został wyciągnięty z obrazowej biedy, to i tak z HZD na Prosiaku nie może się równać. To co zrobiło G

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Uncharted 4 na Pro ograny także nowa lista. 1. Horizon Zero Dawn                  9+ (Pro) 2. Uncharted 4                            9 (Pro)    7+(PS4) 3. Nioh                                   

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Sorry nie dałem rady na czas. Na dodatek jakieś (pipi)ane problemy z tym plusem aby go aktywować.   @ Piotruś Jakość tekstur przede wszystkim ocenia się z bliska.    

Opublikowano

Gearsy 4 na koxie to najładniejsza gra w jaka w życiu grałem. Na początku jest tylko dobrze ale jak zapada zmrok to ponury i przytłaczający klimat robi robotę. Niewielkie pomieszczenia z małą ilością światła, na zewnątrz też wszystko oświetlone tylko przez księżyc. Jest pięknie. Dużo też w tym zasługi oleda i dobrze zrobionego HDR. Szkoda że nie mam prosiaka bo chętnie był sprawdził Uncharted 4 i nowego boga wojny ale na chwilę obecną ostatnie Gearsy to mój osobisty nr1. 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

Gearsy 4 na koxie to najładniejsza gra w jaka w życiu grałem. Na początku jest tylko dobrze ale jak zapada zmrok to ponury i przytłaczający klimat robi robotę. Niewielkie pomieszczenia z małą ilością światła, na zewnątrz też wszystko oświetlone tylko przez księżyc. Jest pięknie. Dużo też w tym zasługi oleda i dobrze zrobionego HDR. Szkoda że nie mam prosiaka bo chętnie był sprawdził Uncharted 4 i nowego boga wojny ale na chwilę obecną ostatnie Gearsy to mój osobisty nr1. 

Zgadzam sie, to praktycznie inna gra patrząc jak ona u mnie na LCD wyglądała xD zwłaszcza drugi act Prodigal Son, odpal sobie Storm Warning w akcie piątym miazga jak to dobrze wyglada 

jak kiedyś ponownie kupie prosiaka xD to na bank sprawdzę raz jeszcze  U4 i God of War 

Opublikowano

No masz teksturę fajną tu i ówdzie. Jak to się ma do U4, które wygląda obłędnie na zwykłej PS4 i nie trzeba celować w podłogę żeby to zobaczyć?

Opublikowano
  • Autor

vyb3vn.jpg

357n2w1.jpg

357n2w1.jpg

167r2gj.jpg

No i oczywiście obłędna jakość obrazu na zwykłej konsoli.

:facepalm:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

po co cisnąć w kosmiczne efekty specjalne wystarczy do gierki z ps2 dac textury 4k i kokoszaman będzie uwazac ze ma najlepszą grafe ever

Opublikowano

Kyoku pozwol, ze  zrobie maly eksperyment, bo musze się upewnic. Co na tobie robi większe wrazenie, błoto  z U4 na PS4 czy deska z Nioha na Pro?

Opublikowano
1 minutę temu, Lukas_AT napisał:

Musisz zmienic ustawienia tv, bo u siebie to ja czegos takiego na pewno nie widzialem. 

Mistrz HD nic nie musi, to cały świat się nie zna.

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Lukas_AT napisał:

Musisz zmienic ustawienia tv, bo u siebie to ja czegos takiego na pewno nie widzialem. 

Na każdym ustawieniu jest to widoczne.

Wystarczy podejść do ekranu.

A to, że ty tego z daleka nie widzisz to nie znaczy, że tego nie ma;)

Nawet pseudo eksperci widzą, że coś z wersją PS4 amator jest nie tak.

Od 14:12.

10 minut temu, SlimShady napisał:

Kyoku pozwol, ze  zrobie maly eksperyment, bo musze się upewnic. Co na tobie robi większe wrazenie, błoto  z U4 na PS4 czy deska z Nioha na Pro?

Ja oceniam poziom grafy jako całości.

Opublikowano

Nioh jako calosc to jest gra  tkwiaca korzeniami w czasach ps2, w najlepszym razie wczesne ps3. Podciagnieta deska czy inna karimata  do 4k nie robi na mnie  wrazenia.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano
13 minut temu, Kyokushinman napisał:

Na każdym ustawieniu jest to widoczne.

Wystarczy podejść do ekranu.

A to, że ty tego z daleka nie widzisz to nie znaczy, że tego nie ma;)

Nawet pseudo eksperci widzą, że coś z wersją PS4 amator jest nie tak.

Od 14:12.

No tak, jak ktos odpala gre na zwyklym PS4 na telewizorze 4k i wklada nos w ekran to przy kazdej grze zobaczysz niedoskonalosci. W Nioh tez. Kiepskie porownanie i sensu nie ma. 

Opublikowano
19 minut temu, Kyokushinman napisał:

Po yebanej desce :dynia: 

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Lukas_AT napisał:

No tak, jak ktos odpala gre na zwyklym PS4 na telewizorze 4k i wklada nos w ekran to przy kazdej grze zobaczysz niedoskonalosci. W Nioh tez. Kiepskie porownanie i sensu nie ma. 

Te moje szoty z U4 to ps4 amator oraz tv 1080p a dokładnie W829.

A że oni tak porównują to wiesz to pseudo coś jednak znaczy.

Opublikowano

@Kyokushinman

Wysłałem Ci zapro na psn. Gramy dzisiaj 21?

Opublikowano

@Square

Tak, ogarnę twitcha i coś się postreamuje

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, _Be_ napisał:

@Kyokushinman

Wysłałem Ci zapro na psn. Gramy dzisiaj 21?

Tak możemy.

Idę właśnie zaktualizować konsolę bo nie było mnie kilka dni w chacie.