Opublikowano 4 lipca4 lip Autor 9 minut temu, mugen napisał(a):Wjechało na Prime'a.Do 8 czy 9 odcinka fajny kryminał, potem scenarzysta odleciał mocno i finalnie byłem mocno zawiedziony tym serialem biorac pod uwage jaki ludzie nakrecali na niego hype.
Opublikowano 4 lipca4 lip Mimo wszystko obejrzę, dużo zniosę, a gorszej końcówki niż w Black nie da się zrobić.
Opublikowano 4 lipca4 lip Autor Nie nastawiaj się na realizm to będzie dobrze xdPolecam za to 9 puzzli z disneya, podobała mi sie intryga i główni bohaterowie.No i Gannibal tez sztos.
Opublikowano wczoraj o 13:44 1 dzień W dniu 4.07.2025 o 21:35, Shen napisał(a):Do 8 czy 9 odcinka fajny kryminał, potem scenarzysta odleciał mocno i finalnie byłem mocno zawiedziony tym serialem biorac pod uwage jaki ludzie nakrecali na niego hype.Skończyłem, w sumie fajny serial, rzeczywiście na początku lepszy, potem trochę napisany tak, że bardziej by to pasowało do anime czy komiksu niż serialu aktorskiego (chociaż ten gen psychopaty od początku miał dość niedorzeczny vibe). Dużo oszukiwania widza montażem, sporo close-calls i w ogóle momentów, że akurat ktoś kiedy coś (co akurat jest częste u koreańców). ALE. Ogląda się fajnie, jak przyjmie się tę trochę anime'owo-komiksową konwencję to zęby raczej nie zgrzytają, serial jest konsekwentny i widać, że ma dobrze przemyślaną historię do opowiedzenia (mimo, że czasem idzie na łatwiznę), a nie, że czegoś tam naprodukowali i na końcu widać, że wszystko leci na śmietnik bo producenci sobie wymyślili, że mogłoby się jednak inaczej kończyć (tu piję do Black którego wyżej wspominałem, gdzie ostatnie kilkanaście minut wywala cały, bardzo zresztą fajny, serial do śmietnika plując widzowi w twarz).
Opublikowano wczoraj o 13:51 1 dzień Autor 5 minut temu, mugen napisał(a):Skończyłem, w sumie fajny serial, rzeczywiście na początku lepszy, potem trochę napisany tak, że bardziej by to pasowało do anime czy komiksu niż serialu aktorskiego (chociaż ten gen psychopaty od początku miał dość niedorzeczny vibe). Dużo oszukiwania widza montażem, sporo close-calls i w ogóle momentów, że akurat ktoś kiedy coś (co akurat jest częste u koreańców). ALE. Ogląda się fajnie, jak przyjmie się tę trochę anime'owo-komiksową konwencję to zęby raczej nie zgrzytają, serial jest konsekwentny i widać, że ma dobrze przemyślaną historię do opowiedzenia (mimo, że czasem idzie na łatwiznę), a nie, że czegoś tam naprodukowali i na końcu widać, że wszystko leci na śmietnik bo producenci sobie wymyślili, że mogłoby się jednak inaczej kończyć (tu piję do Black którego wyżej wspominałem, gdzie ostatnie kilkanaście minut wywala cały, bardzo zresztą fajny, serial do śmietnika plując widzowi w twarz).Obczaj teraz Nine Puzzles na disney, moim zdaniem lepsza historia.
Opublikowano wczoraj o 13:53 1 dzień Zapisze sobie w kajecie, ale na razie chwila przerwy od koreańszczyzny
Opublikowano wczoraj o 14:02 1 dzień Autor 8 minut temu, mugen napisał(a):na razie chwila przerwy od koreańszczyzny To japoński Gannibal