Lukas. 12 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Nie drażnie przecież nic się nie stało ale dziękuję Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 father of the year Cytuj Odnośnik do komentarza
MAcias 0 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Czy wiadomo coś czy jest w planach remaster? Bo rozumiem że we wstecznej kompatybilności RDR nie bangla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52637/red-dead-redemption-now-playable-on-xbox-one-with-backward 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ciekawe, czy wzorem GTA V i sterowania trzema postaciami, Rockstar zastosuje jakiś innowacyjny ficzer...np. siedmiu głównych bohaterów Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nie poradzili sobie z trzema a mają zrobić 7? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Mógłbyś rozwinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dla mnie pomysł na sterowanie trójką bohaterów w GTA V był świetny i wykonany znakomicie. Aczkolwiek wolałbym aby to było tylko w tej grze, a sam pomysł nie był kopiowany tylko skupili się całkowicie na czymś nowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 W dniu 22.10.2016 o 14:23, Janusz Gamingu napisał: Mógłbyś rozwinąć. Pomysł był fajny i o ile w trakcie gry sprawowało się to wyśmienicie tak z fabułą sobie nie poradzili imo. Każdy bohater dostał za mało czasu antenowego, z żadnym się jakoś nie "zżyłem" W sumie to może być wina tego że fabuła w v jest mierna i oprócz Michaela pozostała dwójka to słabi bohaterowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Fakt, trójka bohaterów daje potencjał na trzy razy dłuższą fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 W dniu 22.10.2016 o 14:50, Pawcio napisał: Pomysł był fajny i o ile w trakcie gry sprawowało się to wyśmienicie tak z fabułą sobie nie poradzili imo. Każdy bohater dostał za mało czasu antenowego, z żadnym się jakoś nie "zżyłem" W sumie to może być wina tego że fabuła w v jest mierna i oprócz Michaela pozostała dwójka to słabi bohaterowie no to na bank zrobia znowu zle, bo generalnie robia chuyove gry. ktos w ogole pamieta/wie ze w Red Dead Revolver tez sterowalismy kilkoma bohaterami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nie. Nikt nie pamięta. I nie, Red wcale nie był wystawiony na pierwszy plan w tamtej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nawet fajna analiza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Fajnie gość w analizie wyłapał kilka szczegółów. Ja czuję, że w kwestii online to będzie taki kolos jak GTAV. R* we wspomnianej grze zajarzył ile z tego trybu można natrzaskać kasy więc skłaniałbym się do takiej właśnie tezy. Aczkolwiek to dobrze bo jeśli chodzi o RDR to im więcej tym lepiej i ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 RDR online, tuningowanie koni i napady na pociągi Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ja uwazam, ze pomysl z trzema postaciami wyszedl swietnie. Kazda z postaci miala swoj charakter i nie byla zrobiona byle jak. W przeciwienstwie do Pawcio, uwazam ze Trevor to jeden z najlepszych protaganistow w calej serii. Glownie chyba za teksty. Ale w RDR2 chce widziec znow jednego bohatera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ja akurat Trevora nie uznaję za pełnoprawnego bohatera serii - to po prostu ucieleśnienie sposobu gry większości osób, które grają w GTA - taki chodzący "Rampage mode". A RDR2 ma być jeden bohater, bo w kilku się nie wczuję... Ciężki temat, bo jeśli nie będzie to młodszy John, to wtedy inny protagonista będzie miał problem - JM oprócz aparycji, świetnego głosu i ciekawej historii, miał także bezbłędne poczucie humoru - szorstkie, ale błyskotliwe, może nie poziom Geralta, ale taka jego bardziej surowa wersja jak najbardziej - ciężko będzie im napisać taką fajną postać, zwłaszcza że GTAV nie nastraja zbyt optymistycznie pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Niby tak ale dla mnie historia Johna jest zamknięta i nawet jeśli to będzie prequel o jego gangu to wole go w roli postaci pobocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Wystarczyły 2 doby od trailera Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 coś czuje że znów będzie kilku pełnoprawnych protagonistów i trochę obawiam się o tego jakość. mimo wszystko ten pomysł w gta v sprawdzał się znakomicie pod względem wiarygodności wykonywania misji. biały kolo w stylowym garniaku, robiący burdę bronią białą w dzielnicy haitańczyków, albo prawilny chłopaczyna z osiedla bawiący w cyngla Yakuzy, to nie było raczej za dobre połączenie. w settingu dzikiego zachodu sam Marston spokojnie pasował do wszystkich powierzonych zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Niby tak ale dla mnie historia Johna jest zamknięta i nawet jeśli to będzie prequel o jego gangu to wole go w roli postaci pobocznej. I tak powinno być. Sam Marston wspominał bodajże Bonnie, że gang nauczył go czytać i był praktycznie rodziną. Sam Dutch kierował się altruizmem i był przecież wzorem dla Johna. I to on powinien być jedynym protagonistą. Powinni pokazać jak z ideologii Robin Hooda zmienia poglądy na ciemną stronę mocy i kończy tak jak kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 widze ze kolega podziela moj punkt widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Swoją drogą, taka ciekawostka - wiedzieliście że de Santa, ten którego zabijamy w jedynce, jest gejem? Podczas przechodzenia nawet na to nie zwróciłem uwagi, albo nie złapałem podtekstów (bo nie było to wyłożone na tacy) ale rzeczywiście tak było. No przyznam że się trochę zdziwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) 3 bohaterów to jedna ze słabszych stron GTAV. Ja wiem, chcieli dobrze, szanuję za chęci i starania, no ale nie wyszło. Scenariusz, motywacja bohaterów, a także ich wiarygodność się przez to niestety mocno rozmydliły. Jeżeli tutaj znowu będzie mnogość bohaterów, to będzie mi smutno, bo źle to wróży kolejnemu gta. Edytowane 22 Października 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi