kubson 3 189 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dokładnie tak jak rajus powiedział, słabo to wyszło jedynie michael dawał radę Bardzo chce jednego bohatera Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 ja bym chcial zebysmy grali Indianinem. ciekawa perspektywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 pomysł grania indiańcem i białym, których interesy ze sobą kolidują byłby mega. no ale zdaje się że znów będzie XX w. więc to nie byłoby to Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nie wiem czemu nie chcą uderzyć w złoty okres dzikiego zachodu. Gierek w tych czasach jak na lekarstwo a Ci jeszcze kombinują :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) nie mozna wydoic calej krowy za jednym "posiedzeniem", natomiast to jest w stylu rockstara, zeby ograniczac najbardziej oczekiwane przez fanbase ficzery do minimum. Edytowane 22 Października 2016 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 A czy w ogóle wiecie, że 2 tygodnie temu na PS Store trafił Red Dead Revolver z PS2 podciągnięty pod 1080p z trofeami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Mam nadzieję, że R* utrzyma swoją oszczędną politykę jeśli chodzi o promowanie gry przed premierą. Wystarczą 2-3 trailery, tak jak miało to miejsce z GTA V, sam chce odkrywać grę bez tysiąca filmików z cyklu "Pierwsze 4 godziny z RDR 2". Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 gta v miało z 8 trailerow jak nie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Mam nadzieję, że R* utrzyma swoją oszczędną politykę jeśli chodzi o promowanie gry przed premierą. Wystarczą 2-3 trailery, tak jak miało to miejsce z GTA V, sam chce odkrywać grę bez tysiąca filmików z cyklu "Pierwsze 4 godziny z RDR 2".A ktoś Ci każe je wszystkie oglądac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Tak, ja sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 gta v miało z 8 trailerow jak nie lepiej No ale GTA V wyszło po 2 latach od pierwszego trailera, a RDR 2 ma niby wyjść tylko rok po pierwszej zapowiedzi. Myślę, że jeśli chodzi o marketing to nie trzeba się martwić w przypadku Rockstara. Oni to nie Ubi czy EA, że pokazują pół swojej gry przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 jeszcze 1-2 trailery i 1 gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 W dniu 23.10.2016 o 17:08, suteq napisał: No ale GTA V wyszło po 2 latach od pierwszego trailera, a RDR 2 ma niby wyjść tylko rok po pierwszej zapowiedzi. Myślę, że jeśli chodzi o marketing to nie trzeba się martwić w przypadku Rockstara. Oni to nie Ubi czy EA, że pokazują pół swojej gry przed premierą. Tak, ale cała machina ruszyła po 2 gameplay trailerze z muzyka Stevie Wondera. Między 1 i 2 zwiastunem był dokładnie rok totalnej posuchy, wiec wszystko rozegrało w ciągu 12 miesięcy. Ja mam nadzieje na taka Gameplay Series jak w przypadku jedynki. Do dzisiai je oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Typek ktory analizowal [dosc trafnie] trailery MGSa V zrobil wlasnie analize trailera RDR2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 A czy w ogóle wiecie, że 2 tygodnie temu na PS Store trafił Red Dead Revolver z PS2 podciągnięty pod 1080p z trofeami? Ale w typowej dla tych rockstarowych odgrzewańców cenie - 63zł i znów (podobnie jak w przypadku The Warriors) bez platyny. Sprawdzę po konkretnej obniżce, bo podobno wypadałoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Zacna gierka, kto nie grał to polecam for fun aczkolwiek ja pasuje z zakupem bo sporo do ogrania a czasu ostatnio tyle co kot nawalił Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Na Red Dead Revolver mam aktualnie największą ochotę z nieogranych jeszcze gier To długa gra? Do 100% trofeów trzeba zaliczyć ją 4 razy. Swoją drogą oglądałem ostatnio Django i The Hateful Eight. Niesamowicie marzy mi się, żeby świat w grze był na tyle duży by zahaczyć o naprawdę ośnieżone tereny. Nie chodzi mi o takie lekko przykryte śniegiem jak w RDR tylko takie, w których w grę wchodzą zamiecie śnieżne i przebijanie się koniem przez zaspy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) fajnie by bylo, ale z gruba wastwa sniegu moga miec jeszcze problemy. jakos nie kojarzy by komus sie udalo zrobic realistycznie wydrazane korytarze w sniegu. Edytowane 25 Października 2016 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 W Uncharted 2 na tamtej generacji ślady po śniegu robiły wrażenie, ostatnio z przeze mnie ogrywanych - Rise of the Tomb Rider miały fajne korytarze w śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) A i Until Dawn należy wspomnieć. Cokolwiek nie mówić śnieg wyglądał tam obłędnie. Zaspy, padający śnieg... No mega temat. Edytowane 25 Października 2016 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Swoją drogą, taka ciekawostka - wiedzieliście że de Santa, ten którego zabijamy w jedynce, jest gejem? No dla mnie było to oczywiste od pierwszych chwil, spędzonych z tym obleśnym pokurczem Swoją drogą to nazwisko odziedziczył jeden z bohaterów GTAV fajnie by bylo, ale z gruba wastwa sniegu moga miec jeszcze problemy. jakos nie kojarzy by komus sie udalo zrobic realistycznie wydrazane korytarze w sniegu. A mi się kojarzy - wspomniane wcześniej Uncharted 2 robiło to fajnie, Rise of the Tomb Raider robi to w tej chwili najlepiej, ale należy wspomnieć, że nawet Assassin's Creed III fajnie sobie z tym radził (no i ogólnie miał zmienne pory roku, więc ten sam zielony niegdyś las, pełen liści, wyglądał zupełnie inaczej, przykryty śnieżną pierzyną). W sumie ACIII i RotTR najlepiej oddają brodzenie w takim śniegu - inna animacja itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Red Dead Revolver w promocji za 31 zł. Będzie grane zeby się z l.o.r.e zapoznać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Fajnie jakby te ploty o trzech bohaterach vide GTA V się potwierdziły ale, gdyby jednym z nich byłby jakiś indianiec oferując całkowicie inną perspektywę i odrębną fabułę. Westernowych gierek od bidy no i ten temat praktycznie mało był poruszany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Fajnie to by było, jakby był jeden bohater. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 no wielu bohaterow do swobodnego przełączania - fajne to było w zamyśle ale niech wrócą do korzeni Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi