Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał:

Żeby nie było, ze nie na temat :   

Pokaż ukrytą zawartość

HOLENDERSKI VAN DER LINDE DO BOJU WIŚTAAAA WJO PRRRRRRRRR

Życzyłbym sobie, żeby nie zabrakło emocji jeśli chodzi o wątki fabularne, wszak losy wielu postaci są znane i tutaj zaskoczenia nie będzie, ale tak to już jest z prequelami.

meh, ja właśnie bym powiedział, że przez, że wiemy jak toczy się rdr to prequel ma ogromne pole do wyjaśnień i "niszczenia fabułą". nawet taka rzecz którą gdzieś czytałem w wywiadzie, że np. nie poznamy Marstona bo to całkiem inna postać niż z oryginalnego rdr-.a. też liczę na konkretną dramaturgię odnośnie Arthura, reszty gangu albo spotkania lub usłyszenia o postaciach z rdr-.a

kurna, jeszcze na żadną gierkę r* nie czekałem tak bardzo pod względem fabuły. takie ciśnienie miałem ostatni razy przy bio: infinite jeżeli chodzi o historię.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 786,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Wiedzą co robią. Inaczej nie porywaliby się na prequel. ;)

No i jednak fajnie będzie poznać Marstona z zupełnie innej strony, uzupełnić jego historię. To samo z Dutchem. Arthur to też może być bardzo ciekawa postać.

Duże pole do popisu.

Opublikowano

dokładnie. Dutcha to w ogóle mega "doceniłem", przy ponownym przejściu a Arthurrro kupił mnie od drugiego trailera. gdzie jeszcze był wyzywany od randomów, ciot itd. ;/ to znaczy na forum

Opublikowano

Gdy Arthur wypowiedział swoje "Maybe when your mother's finished mourning your father, I'll keep her in black, on your behalf" wiedziałem, że będą z niego ludzie. :D

edit: 

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

to samo, ba nawet jestem pewien, że będzie to jedna z lepszych postaci rockstarkowych.

Opublikowano

Wiadomo jak wygląda sterowanie kuniem? Nadal trzeba klepać w A?

Opublikowano

Będzie specjalny kontroler do klepania konia. Niestety nie mam linka pod ręką - trzeba sobie poradzić samemu. 

Opublikowano

na tym drugim gameplayu, około 20 sekundy pachniało słabą animacją i masherką podczas biegania ;) ale gdybam

Edytowane przez Słupek

Opublikowano

Chyba nadal jest tak samo jak w RDR, czyli mashowanie, czytałem w jakiejś zapowiedzi.

Opublikowano

115 gb na xboxie xD wow

Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

Wiadomo jak wygląda sterowanie kuniem? Nadal trzeba klepać w A?

Ejno, przecie w jedynce styklo go przytrzymać i kuń już galopał sam.

Opublikowano

Ragus nie wyjechał z białego sadu więc tego nie wie

Opublikowano

no klepaniem tylko się regulowało prędkość kunia jeśli dobrze pamiętam

Opublikowano

O wy (pipi) koneserzy gejmingu i fani rdr'a

Jak chciałeś dać gazu kuniem to klepanie A aż do odcięcia i koń robił bryk bryk i waliłeś na glebę

Trzymając A koń leciał truchtem lub łapał prędkość osoby jadącej obok nas 

Opublikowano

ty a mogło tak być

comment_pi5mAcFifC2DINwt51GHl91yNUcops0B%25252Cw400.jpg

no ale równie dobrze można jechać po GTA że każą mashować przycisk żeby sprintować na nogach

nie wiem, w sumie nigdy nie wkur.wiało mnie to za bardzo ani w gta ani w rdr :usmiech:

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

No najlepiej, żeby automatycznie popindalał... Konie w RDR to najlepsze konie w historii gier - nie dość, że wyglądały i ruszały się pięknie, realistycznie wręcz (te pracujące mięśnie), to jeszcze model jazdy był idealny. Płotka z Wieśka na drugim miejscu, a o Argo to mi nawet nie zaczynajcie :)

A dwie płytki na PS4? Bo na drugiej będzie remaster RDR - XBOXowcy mają swoją wsteczną, to dla niebieskiego obozu R* szykuje taki rarytas :) 

Tiaaa... pewnie developer's diary, nawet wyciekł już screen:

7f5ea053f2617732gen.jpg

Opublikowano

zapomniales o d-horse. na pewno lepszym od plotki. 

Opublikowano

D-Horse trochę sztywny był... ale za to potrafił walić kupę na zawołanie - w sumie masz rację - zmieniam kolejność :)

Opublikowano

płotka przed agro xD przecież tym śmieciem nie da się jeździć, całe skelige przechodziłem z buta 

Opublikowano

Agro :yao: Agro był w porządku dopóki jechało się cały czas prosto przed siebie po wielkich otwartych terenach, manewrowanie tą szkapą w wąskich przejściach to była tragedia

Opublikowano

Wiecie w jakiej grze jest za(pipi)isty koń?

całą grę z nim jak tylko go odblokowałem

Opublikowano

Aż ciężko uwierzyć że rdr 2 i asasyn odyssey są z tego samego roku :pawel: 

Opublikowano

A tęczową kupę umie zrobić?