Bartg 5 435 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Bad boy for life vs controls Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 9 minut temu, oni napisał: Sporo gier ma już taki system pogodowy, z ostatnich np. Fallout 76 To idź pisać w temacie Fallouta. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 17 minut temu, oni napisał: Sporo gier ma już taki system pogodowy, z ostatnich np. Fallout 76 Co? W 12 klatkach grac? Bethesda Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Fajny bajer sobie odkryłem, a mianowicie wlazłem sobie na stronę social club i można zrobić zakupy, kupić jakieś bułki, wędliny, naboje i wszystko to dostajesz w grze - oczywiście jeśli masz kasę. Niby nic, a cieszą takie smaczki, no i wygoda przede wszystkim, ktoś się nudzi, może sobie w robocie pooglądać - ciekawe czy aplikacja też zapewnia takie luksusy? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Jade se konikiem w Valentine co by zrobić coś z wlosami. Nagle z salonu wypada typ przez okno i koles go dosiada klepiac po mordzie, aby sie odwalil od jego kobiety. Mialem okazje interweniowac ale z poziomu konia to tak komiczne wygladalo ze parsknalem tylko na sam widok Rockstary wy miszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 2 godziny temu, II KoBik II napisał: Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu. Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba klepac konia.. Qurwa BO TRZEBA GRAC Po prostu widac, ze wiekszosc starych ciuli graczykow nie ma czasu na gierki i chce przeleciec ja na pelnej kuhwie. Po co zabieracie sie za takie gry? Fortnite meczyk pyknij, stuknij zonke i lulu, bo dalej trzeba splacac kredyt. powinni te bomby prawdy drukować na okładce stealbooka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Na tą chwilę w kwestii detali mistrzem jest sytuacja z gościem, który spada z konia i mamy opcję go uratować, myślałem, że go zawiozę do punktu, dostanę sianko i elo, a gra mi zaserwowała coś takiego, piękne. [spoiler/] Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 https://imgur.com/a/c65dseV Znalazłem KRÓLA WÓD!! Jednak nie udało mi się go złowić. Godzinę łowiłem i nic z tego, chyba potrzeba lepszej przynęty niż kukurydza Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 2 godziny temu, II KoBik II napisał: stuknij zonke i lulu, bo dalej trzeba splacac kredyt. a właśnie, kobik, jak tam - ps4 w providencie już spłacona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 2 minuty temu, maciucha napisał: a właśnie, kobik, jak tam - ps4 w providencie już spłacona? Nie żeby coś, ale tobie szkoda więcej jak dwie stówki na RDR wydać, a śmiejesz się z providenta Kopika 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Wy piszecie o niedźwiedziu że jakieś uniki, obrazenia po pazurach i wgl Leos Di Caprio. Dostal serie z karabinku która go nie powstrzymała i od razu połknął moją głowę. Jest tu jakaś rolka czy tylko ten skok?? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 12 minut temu, maciucha napisał: a właśnie, kobik, jak tam - ps4 w providencie już spłacona? Konsolki i gierki tylko gotoweczka. Nie wiem skad wziąłeś info ze biore na raty ale ok. Musisz wiedzieć lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Teraz, II KoBik II napisał: Konsolki i gierki tylko gotoweczka. Nie wiem skad wziąłeś info ze biore na raty ale ok. Musisz wiedzieć lepiej przeciez sam w wkp pisałeś niedawno że mieliście z kobitą ps4 na raty XD Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 to był litwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Z jaka kobita? Jak w marcu 2019 po rozwodzie juz 4 lata pyknie. Jakie raty? Po 2zl na 1000 lat? Edytowane 29 Października 2018 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 o chuy, to przepraszam za taką podwójną zniewagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kibot 10 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Mam pytanie odnośnie pewnego lewego interesu w Valentine. Spoiler Chodzi o lewy interes na tyłach medyka. Czy sejf na ścianie da się jakoś otworzyć? Czy zostaje on zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Ja wczoraj spotkalem dwoch gosci na uboczu ktorzy siekiera probowali otworzyc sejf. Zaciukalem ich rzucilem dynamit i zawinalem ich łup Tak wiec sprobuj dynamitem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kibot 10 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 1 minutę temu, Zgredziula napisał: Ja wczoraj spotkalem dwoch gosci na uboczu ktorzy siekiera probowali otworzyc sejf. Zaciukalem ich rzucilem dynamit i zawinalem ich łup Tak wiec sprobuj dynamitem. O, dobry pomysł. Niestety jeszcze go nie mam. Dostaje się go dopiero w jakiejś misji czy mogę go skądś powinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) 11 godzin temu, Ficuś napisał: Btw nie umniejszajac rockstar zawsze bede ciekaw jakby wygladaly gry i branza jakby wiecej firm mialo przywilej robienia tytulu przez tyle lat w tyle osób i z takim budzetem Jak Crackdown 3, FInal Fantasy XIII, Final Fantasy XV i Mass Effect Andromeda. Jednym jest mieć czas, a drugim umieć z niego skorzystać. Edytowane 29 Października 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) @tobik Ja znalazlem w skrzyni w budynku na polnocnym wschodzie. W piwnicy przy stole spalo dwoch spitych gosci. Na blacie siano lezalo jeszcze. Ja gram juz z +35h i ani centa nie wydalem na zadna bron. Wszystko kradzione albo znalezione. Wild wild west. Edytowane 29 Października 2018 przez Zgredziula Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 A gdzie znalazłeś jakiś karabin bolt-action? Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) 43 minuty temu, Szymek_PL_ napisał: Wy piszecie o niedźwiedziu że jakieś uniki, obrazenia po pazurach i wgl Leos Di Caprio. Dostal serie z karabinku która go nie powstrzymała i od razu połknął moją głowę. Jest tu jakaś rolka czy tylko ten skok?? Jest rolka. Podczas celowania wcisnij O + kierunek :x Edytowane 29 Października 2018 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) 5 minut temu, bebbop napisał: Jest rolka. Podczas celowania wcisnij O :x Dzięki..tak myślałem że gdzieś podczas celowania ale dojechał mnie tak szybciutko że nie było szans na reakcję. Ależ pięknie się prezentuje to boczne poruszanie koniem i wystartowanie sprintem zakupione ulepszenia do obozu przechodza do następnego?? Edytowane 29 Października 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 @Rozi Nie mam. Wydaje mi sie ze karabin wpada wraz z postepem w fabule a mi cos nie po drodze z fabułą na razie. Nie moge sie powstrzymac, za kazdym razem jestem jak "tera misja tera misja" i juch wskakuje na konia i mknę przed siebie bez celu. Hej przygodo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi