maciucha 11 595 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 6 minut temu, Mojave napisał: Spotkalem c0ra w Valentine. Ukryj zawartość widziałem go kilka razy tam w saloonie, wszyscy zawsze konsternacja i wkoorvienie na palanta, no to za którymś razem go pobaitowałem, zaczęła się bitka no i KO o schody typek zaliczył, a reszta zamiast być wdzięczna, to jakieś sapy i teksty że mam się tu więcej nie pojawiać Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Te legendarne zwierzęta które pierwszy raz zabijasz to respawnują się po jakimś czasie? Czy tylko raz ich zabijesz i koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 raz i koniec 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 17 minut temu, Mojave napisał: Spotkalem c0ra w Valentine. Ukryj zawartość Ja w niego pocelowalem co sprowokowalo go do bitki. Po wszystkim zabralem mu czape Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 26 minut temu, Mojave napisał: Spotkalem c0ra w Valentine. Ukryj zawartość Mozna mu oklepac pysk prawilnie i jego czape zdobyc, polecam. Jak sie go zaatakuje bez prowokacji to sie wkurzaja wszyscy, ale jak go sprowokujemy opcjami dialogowymi to jest juz milej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ale ten radar to bys kolego wylaczyl 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 o Maus mi przypomniał, że przed RDR 2 zapomniałem odświeżyć sobie jedynego słusznego westernu ostatniego dwudziestolecia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 ktos zdradzi w spojlerze co sie dzieje w tym side quescie z grubasem zapraszajacym na kolacje w opuszczonej chacie ? ja ich pod razu pojechalem ze srutu i nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 5 godzin temu, Szymek_PL_ napisał: Pewnie jedna kulke, strzale jak reszta zwiarzat tylko pytanie czym walisz...nie wiem co najlepsze na pantere bo jeszcze nie doszedlem Ogolnie to mnie sie nie podoba caly ten crafting..za duzo z tym roboty i jak na poczatku fajnie sie polowalo tak terez mam wywalone na to. O ile na duza zwierzyne poluje sie spoko tak na mniejszy gryzonie juz nie bardzo...niby mam strzaly na mala zwierzyna, wale kicajowi w leb a i tak z 3 gwiazdem spada na 2. Do polowania np na borsuki musisz sie przygotowywac niczym WIedzmin do ubicia Biesa. @suteq nie wiem z czego waliles ale ostatnio ubilem niedzwiedzia jednym strzalem (karabin snajperski) 5 godzin temu, c0ŕ napisał: A propos kompendium, to najgorzej jak np. odkryjesz jakieś zwierzę, przytrzymujesz options żeby poczytać o nim w kompendium, i żeby wrócić do gry trzeba się przekopać przez 4 albo 5 menusów wstecz Manualne zapisywanie też powinno być szybciej dostępne, a nie options i zjechanie pięciu opcji w dół, wejście w zapisz i zapisanie. Czy my gramy w te same gry ? Te kwestie były wyjaśniane w grze. Male zwierzaki maja odpowiednie strzały i amunicję. Menu jak i wszystko inne możemy zamknąć trzymając kółko. Za dużo gracie w samograje panowie. Wpada mesjasz i nagle nikt nie ogarnia i wszyscy zapomnieli jak się gra. Manualny save tez już był w grach. troche wkładu od siebie panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Też mnie śmieszą te wszystkie płacze. Tak to wszyscy "hurr durr UBI-gówna" itp, ale jak w końcu wychodzi gra, w której wiele rzeczy nie dzieje się automatycznie i trzeba wykonać jakąś czynność (gra, w którą trzeba... GRAĆ!) to nagle milion pytań, próśb o pomoc, narzekań na coś, czego nie ma (a później okazuje się, że jednak jest, tylko delikwent się nie zorientował) itp. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 25 minut temu, Andżej napisał: ktos zdradzi w spojlerze co sie dzieje w tym side quescie z grubasem zapraszajacym na kolacje w opuszczonej chacie ? ja ich pod razu pojechalem ze srutu i nie wiem zapraszają cie na kolacje, ta babka się szykuje na bóstwo XD polewają jakieś alko, które cie usypia i na koniec cie okradają. W zasadzie i tak się kończy, że trzeba ich zabić aby odzyskać kase, ale bekowy questy co by nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Legendarny aligator jaki bydlak macie fotke c0rwa Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 to niezły czesław niemen z krokodylkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 W dniu 2.11.2018 o 06:53, Wredny napisał: Ty nie widziałeś żadnych minusów w Far Cry 5,więc Nie zapominaj, że na premierę zostałem też Elexitorem! Więc ten, tego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Beznazwy_12 2 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Wiecie może czy da się otworzyć tą półkę na książki co jest u pasera w Saint Denis? Widać tam ślady, jakby była ruchoma. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Teraz, Beznazwy_12 napisał: Wiecie może czy da się otworzyć tą półkę na książki co jest u pasera w Saint Denis? Widać tam ślady, jakby była ruchoma. Można, jest z tym quest nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beznazwy_12 2 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 29 minut temu, kislawa napisał: Można, jest z tym quest nawet. A jak go aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Musisz zrobić quest dla zakonnika w Saint Denis, ten z biblioteczką to jego druga część Cytuj Odnośnik do komentarza
adana4 2 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Misja w której wraz z Marstonem napadamy na pociąg jest łudząco podobna do sceny z filmu "Zabójstwo Jessego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda". Już pierwsze ujawnione screeny z gry przypominały mi ten film, jeden z moich ulubionych. Ktoś jeszcze to zauważył? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) bedzie awantura xddd FAKTYCZNIE, TAK JAK KTOS NIZEJ NAPISAL - NA FILMIKU JEST SPOJLER. !!!!!!!!! Edytowane 4 Listopada 2018 przez Andżej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 O qwa, yebane lemoyne xd Spoiler jadę spokojnie sobie koniem, a tu na drzewie jakiś wisielec i nagle zasadzka yenaych murzyńskich z bambosza ciulów nagle mnie zaatakowała XD No nie spodziewałem się tego XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 13 minut temu, adana4 napisał: Misja w której wraz z Marstonem napadamy na pociąg jest łudząco podobna do sceny z filmu "Zabójstwo Jessego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda". Już pierwsze ujawnione screeny z gry przypominały mi ten film, jeden z moich ulubionych. Ktoś jeszcze to zauważył? Jak opisujesz jakąś misję to daj to w spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
adana4 2 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 2 minuty temu, Voytec napisał: Jak opisujesz jakąś misję to daj to w spoiler./ Jak napiszę że w grze jest misja napadu na pociąg, to jest to dla Ciebie zbyt wielki spoiler gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Tak. Rozegrałem tą misję, ale jakikolwiek opis misji powinien być w spoilerze. A na pewno to, że robisz to z Marstonem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi