Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Mojave napisał:

Spotkalem c0ra w Valentine.

Ukryj zawartość

widziałem go kilka razy tam w saloonie, wszyscy zawsze konsternacja i wkoorvienie na palanta, no to za którymś razem go pobaitowałem, zaczęła się bitka no i KO o schody typek zaliczył, a reszta zamiast być wdzięczna, to jakieś sapy i teksty że mam się tu więcej nie pojawiać :[ 

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 786,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Te legendarne zwierzęta które pierwszy raz zabijasz to respawnują się po jakimś czasie? Czy tylko raz ich zabijesz i koniec?

Opublikowano
17 minut temu, Mojave napisał:

Ukryj zawartość

Ja w niego pocelowalem co sprowokowalo go do bitki. Po wszystkim zabralem mu czape :lapka: 

Opublikowano
26 minut temu, Mojave napisał:

Ukryj zawartość

Mozna mu oklepac pysk prawilnie i jego czape zdobyc, polecam. Jak sie go zaatakuje bez prowokacji to sie wkurzaja wszyscy, ale jak go sprowokujemy opcjami dialogowymi to jest juz milej.

Opublikowano

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ7bkdfVEEp

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ_QLQhZ8X.

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ9fpQks21c

Opublikowano

o Maus mi przypomniał, że przed RDR 2 zapomniałem odświeżyć sobie jedynego słusznego westernu ostatniego dwudziestolecia 

56bac3f4afe91.jpg:banderas: 

Opublikowano

ktos zdradzi w spojlerze co sie dzieje w tym side quescie z grubasem zapraszajacym na kolacje w opuszczonej chacie ? ja ich pod razu pojechalem ze srutu i nie wiem

Opublikowano
5 godzin temu, Szymek_PL_ napisał:

Pewnie jedna kulke, strzale jak reszta zwiarzat tylko pytanie czym walisz...nie wiem co najlepsze na pantere bo jeszcze nie doszedlem

Ogolnie to mnie sie nie podoba caly ten crafting..za duzo z tym roboty i jak na poczatku fajnie sie polowalo tak terez mam wywalone na to. O ile na duza zwierzyne poluje sie spoko tak na mniejszy gryzonie juz nie bardzo...niby mam strzaly na mala zwierzyna, wale kicajowi w leb a i tak z 3 gwiazdem spada na 2.  Do polowania np na borsuki musisz sie przygotowywac niczym WIedzmin do ubicia Biesa. 

@suteq nie wiem z czego waliles ale ostatnio ubilem niedzwiedzia jednym strzalem (karabin snajperski)

5 godzin temu, c0ŕ napisał:

A propos kompendium, to najgorzej jak np. odkryjesz jakieś zwierzę, przytrzymujesz options żeby poczytać o nim w kompendium, i żeby wrócić do gry trzeba się przekopać przez 4 albo 5 menusów wstecz :[  Manualne zapisywanie też powinno być szybciej dostępne, a nie options i zjechanie pięciu opcji w dół, wejście w zapisz i zapisanie.

Czy my gramy w te same gry ? Te kwestie były wyjaśniane w grze.

Male zwierzaki maja odpowiednie strzały i amunicję.

Menu jak i wszystko inne możemy zamknąć trzymając kółko.

Za dużo gracie w samograje panowie. Wpada mesjasz i nagle nikt nie ogarnia i wszyscy zapomnieli jak się gra. Manualny save tez już był w grach.

troche wkładu od siebie panowie. 

Opublikowano

Też mnie śmieszą te wszystkie płacze. Tak to wszyscy "hurr durr UBI-gówna" itp, ale jak w końcu wychodzi gra, w której wiele rzeczy nie dzieje się automatycznie i trzeba wykonać jakąś czynność (gra, w którą trzeba... GRAĆ!) to nagle milion pytań, próśb o pomoc, narzekań na coś, czego nie ma (a później okazuje się, że jednak jest, tylko delikwent się nie zorientował) itp.

Opublikowano
25 minut temu, Andżej napisał:

ktos zdradzi w spojlerze co sie dzieje w tym side quescie z grubasem zapraszajacym na kolacje w opuszczonej chacie ? ja ich pod razu pojechalem ze srutu i nie wiem

zapraszają cie na kolacje, ta babka się szykuje na bóstwo XD  polewają jakieś alko, które cie usypia i na koniec cie okradają.

W zasadzie i tak się kończy, że trzeba ich zabić aby odzyskać kase, ale bekowy questy co by nie było

Opublikowano

Legendarny aligator jaki bydlak :obama:

macie fotke c0rwa 

Spoiler

0_0.jpg

Opublikowano
W dniu 2.11.2018 o 06:53, Wredny napisał:

Ty nie widziałeś żadnych minusów w Far Cry 5,więc :reggie:

Nie zapominaj, że na premierę zostałem też Elexitorem!

Więc ten, tego...

Opublikowano

Wiecie może czy da się otworzyć tą półkę na książki co jest u pasera w Saint Denis? Widać tam ślady,  jakby była ruchoma.

Opublikowano
Teraz, Beznazwy_12 napisał:

Wiecie może czy da się otworzyć tą półkę na książki co jest u pasera w Saint Denis? Widać tam ślady,  jakby była ruchoma.

Można, jest z tym quest nawet. 

Opublikowano
29 minut temu, kislawa napisał:

Można, jest z tym quest nawet. 

A jak go aktywować?

Opublikowano

Musisz zrobić quest dla zakonnika w Saint Denis, ten z biblioteczką to jego druga część

Opublikowano

Misja w której wraz z Marstonem napadamy na pociąg jest łudząco podobna do sceny z filmu "Zabójstwo Jessego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda". Już pierwsze ujawnione screeny z gry przypominały mi ten film, jeden z moich ulubionych. Ktoś jeszcze to zauważył? 

Opublikowano

bedzie awantura xddd

FAKTYCZNIE, TAK JAK KTOS NIZEJ NAPISAL - NA FILMIKU JEST SPOJLER. !!!!!!!!!

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

O qwa, yebane lemoyne xd

Spoiler

jadę spokojnie sobie koniem, a tu na drzewie jakiś wisielec i nagle zasadzka yenaych murzyńskich z bambosza ciulów nagle mnie zaatakowała XD No nie spodziewałem się tego XD

Opublikowano
13 minut temu, adana4 napisał:

Misja w której wraz z Marstonem napadamy na pociąg jest łudząco podobna do sceny z filmu "Zabójstwo Jessego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda". Już pierwsze ujawnione screeny z gry przypominały mi ten film, jeden z moich ulubionych. Ktoś jeszcze to zauważył? 

Jak opisujesz jakąś misję to daj to w spoiler.

Opublikowano
2 minuty temu, Voytec napisał:

Jak opisujesz jakąś misję to daj to w spoiler./

Jak napiszę że w grze jest misja napadu na pociąg, to jest to dla Ciebie zbyt wielki spoiler gry?

Opublikowano

Tak. Rozegrałem tą misję, ale jakikolwiek opis misji powinien być w spoilerze. A na pewno to, że robisz to z

Marstonem